Nowe Spawny - czytać plastikowe
Moderator: JarekK
Ten z CMoNa zajebiaszczy!
Dokładnie - ja tak sobie myślę, że oni sie na LOTR wzorowali - jakoś mi ten jeden z ryja balroga przypomina albo ja mam jakieś krzywe fazy eheheEsco pisze:Nowe spawny sa do dupy. Powinni je za darmo do chipsow rozdawac.
Ciekawe jak będzie wyglądał nowy smok do Chaosu bo jak podobnie do Galusia, to ja nie mam pytań... ten jakiś wygłodzony jest -- jeszcze gdyby miał te skrzydła jakieś bardziej normalne...
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
a ja i tak je sobie kpie
będa po dwa w boksie? ile to moze kosztowac, i kiedy bedzie w sprzedazy?
będa po dwa w boksie? ile to moze kosztowac, i kiedy bedzie w sprzedazy?
ale czaderskie te spawny:D bedzie jak znalazł masa mutacji do skavenów:P mam tylko nadzieję że poniżej 100zeta będzie toto kosztować...
tak pod temat również plastikowe spawny ale wersji domowej (prace kumpla) , a jak te oceniacie?
na wszelki wypadek dodam że nie są malowane, tylko w sumie złożone
na wszelki wypadek dodam że nie są malowane, tylko w sumie złożone
http://picasaweb.google.pl/aras4rose - zdjęcia z moich bitewek (ostatnia 18 sierpień);
Kupno E-pism i E-czasopism
Kupno E-pism i E-czasopism
"wpadła mi tubka kropelki do pudełka z bitsami"
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nie chcę zaśmiecać forum i zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Czy wpadły wam w oko jakieś fajne figurki nadające się na Spawny? Ten z GW tak sobie mi się podoba. Wiem że można samemu ulepić ale delikatnie mówiąc mam średnie zdolności plastyczne no i wolałbym żeby to była jakaś naprawdę fajna figurka.
To nie jest nielegalne - te spawny można absolutnie legalnie kupić w nowym Army Dealu CSM, który miał premierę w minionym tygodniu.
Sami chcieliśmy to wstawić do BitsPudła, ale GW bardzo krzywo zaczęło podchodzić do kanibalizowania army deali i sprzedawania stuffu zeń przedpremierowo. Znaczy, to oczywiście klepie legalne firmy (jak nasz sklep) i nakręca koniunkturę partyzantom, handlującym bez podatku
Sami chcieliśmy to wstawić do BitsPudła, ale GW bardzo krzywo zaczęło podchodzić do kanibalizowania army deali i sprzedawania stuffu zeń przedpremierowo. Znaczy, to oczywiście klepie legalne firmy (jak nasz sklep) i nakręca koniunkturę partyzantom, handlującym bez podatku
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Zwłaszcza kochane GW bije po kieszeni Te nowe spawny są okropne a nigdzie nie mogę znaleźć starych ;/ (używki, bo nówki można jeszcze kupić)Tomash pisze:Znaczy, to oczywiście klepie legalne firmy (jak nasz sklep) i nakręca koniunkturę partyzantom, handlującym bez podatku