Nowe Spawny - czytać plastikowe

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Czizas, co to ma być? Oo
Ja rozumiem, że spawn, że mutacje, że chaos, że niewiadomoco, ale na czterech bogów chaosu, są pewne granice ;d
Uerph.

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Post autor: r0m »

http://www.cytadela.pl/modules.php?name ... le&sid=730

3 spawny razem i pokazane wszystkie czesci :D

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Ten z CMoNa zajebiaszczy! :lol:
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Nowe spawny sa do dupy. Powinni je za darmo do chipsow rozdawac.

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Esco pisze:Nowe spawny sa do dupy. Powinni je za darmo do chipsow rozdawac.
nieee wtedy bym przestał czipsy kupować :/
Będą na części najwyżej.

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Esco pisze:Nowe spawny sa do dupy. Powinni je za darmo do chipsow rozdawac.
Dokładnie - ja tak sobie myślę, że oni sie na LOTR wzorowali - jakoś mi ten jeden z ryja balroga przypomina albo ja mam jakieś krzywe fazy ehehe

Ciekawe jak będzie wyglądał nowy smok do Chaosu bo jak podobnie do Galusia, to ja nie mam pytań... ten jakiś wygłodzony jest -- jeszcze gdyby miał te skrzydła jakieś bardziej normalne...
Obrazek

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Mi tam się i tak podobają, stary spawny wg mnie nie był specjalnie fajny. Jakiś taki gucio śmieszny, a nie larwa chaosu. Ci dwaj może też nie odpowiadają mojej wizji spawna, ale są bliżej.
Uerph.

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

ja myśle że po kupieniu spawnów i possesed ( tych nowych) będziemożna nie tylko fajne larwy zrobić jak i zostanie pełno bitsów do konwersji na regimentach a to już wielki plus jak dla mnie :lol:

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

a ja i tak je sobie kpie :)

będa po dwa w boksie? ile to moze kosztowac, i kiedy bedzie w sprzedazy?

Awatar użytkownika
hitman
Pseudoklimaciarz

Post autor: hitman »

stare spawny były brzydkie, to prawda, ale te nowe... do spawna to mi nie pasuje... wole se sam zrobic... a ten to najwyżej na części do konwersji...

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

ale czaderskie te spawny:D bedzie jak znalazł masa mutacji do skavenów:P mam tylko nadzieję że poniżej 100zeta będzie toto kosztować...

Awatar użytkownika
aras4rose
Pseudoklimaciarz
Kontakt:

Post autor: aras4rose »

tak pod temat również plastikowe :? spawny ale wersji domowej (prace kumpla) , a jak te oceniacie?

ObrazekObrazek

na wszelki wypadek dodam że nie są malowane, tylko w sumie złożone :wink:
http://picasaweb.google.pl/aras4rose - zdjęcia z moich bitewek (ostatnia 18 sierpień);
Kupno E-pism i E-czasopism

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

"wpadła mi tubka kropelki do pudełka z bitsami"
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Lord MC
Wałkarz

Post autor: Lord MC »

Tomash pisze:"wpadła mi tubka kropelki do pudełka z bitsami"
Dokładnie... rozumiem, że spawny, ale nie ma czym się zachwycać... po wszystkich pracach maxa mam już tego dosyć ](*,)

Mikel
Wałkarz

Post autor: Mikel »

Nie chcę zaśmiecać forum i zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Czy wpadły wam w oko jakieś fajne figurki nadające się na Spawny? Ten z GW tak sobie mi się podoba. Wiem że można samemu ulepić ale delikatnie mówiąc mam średnie zdolności plastyczne no i wolałbym żeby to była jakaś naprawdę fajna figurka.

Lord MC
Wałkarz

Post autor: Lord MC »

Można pokombinować z 40 tyranidami, ale jeżeli nie masz zdolności do wyjdzie to, co powyżej.

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Jak się GW o tym dowie to temu kolesiowi nogi z d&*( powyrywa :P Ta aukcja jest nielegalna..... Będzie można to nabyć u GW 15 września...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

To nie jest nielegalne - te spawny można absolutnie legalnie kupić w nowym Army Dealu CSM, który miał premierę w minionym tygodniu.

Sami chcieliśmy to wstawić do BitsPudła, ale GW bardzo krzywo zaczęło podchodzić do kanibalizowania army deali i sprzedawania stuffu zeń przedpremierowo. Znaczy, to oczywiście klepie legalne firmy (jak nasz sklep) i nakręca koniunkturę partyzantom, handlującym bez podatku :?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Tomash pisze:Znaczy, to oczywiście klepie legalne firmy (jak nasz sklep) i nakręca koniunkturę partyzantom, handlującym bez podatku :?
Zwłaszcza kochane GW bije po kieszeni :P Te nowe spawny są okropne a nigdzie nie mogę znaleźć starych ;/ (używki, bo nówki można jeszcze kupić)

ODPOWIEDZ