Zabranie głosu w zielonej sprawie...

Orcs and Goblins

Moderator: Kołata

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Yahoo82
Kradziej

Re: Zabranie głosu w zielonej sprawie...

Post autor: Yahoo82 »

Właśnie w tym rzecz. Brakuje nam czegoś, co zrównoważy kwiatki z innych armii. Bo OnG vs HE przy tym samym skillu prawie zawsze kończy się porażką zielonych, a jednak to HE dostały +100pts.
Obrazek

I może następnym razem ktoś łaskawie napisze co jest nieregulaminowe w podpisie zanim go wypierdzieli?

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Właśnie w tym rzecz. Brakuje nam czegoś, co zrównoważy kwiatki z innych armii. Bo OnG vs HE przy tym samym skillu prawie zawsze kończy się porażką zielonych, a jednak to HE dostały +100pts.
Żartujesz :shock:

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

i ja zabiore głos. przestańmy skomleć o punkty bo mamy w dupe z każdym tylko prośmy o dodatkowe małe 200 bo mamy taką różnorodność że za te 200 pkt zapewnimi przeciwnikowi niezapomniane doznania flufowo wizualne. nawet za cenę odziału hoperów:)
ed a na poważnie to o ile z tk spokojnie można mieć 20:0 tk 100 dla hajów jest po prostu nie smaczne. bestie też nie wydają mi sie jakieś hujowe.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Skomlenie o dodatkowe punkty jest dobre dla dziewczynek i elfów.
Nasza armia jest silna, twarda, i zasluguje na dodatkowe cięcia. A przynajmniej nasi wrogowie mają o nie płakać, czuć respekt, szacunek i strach.
A przynajmniej tak jest w Kraku :mrgreen:

Howgh!

Ps: HE tez się spuszcza konkretny wpieprz, i to bez, jak na greenskins przystało, jakiejś filozofii wyższej. :mrgreen:

Awatar użytkownika
cluzoe
Mudżahedin

Post autor: cluzoe »

W pierwszej reakcji ciśnie mi się na usta:
Kurde te +100 ptk. to na bank powinni nam dać.

Ale po krótkim zastanowieniu przypomniałem sobie jak wszyscy narzekali po wyjściu 8Ed. że nasze wilcze wózki kosztują 50ptk. i jakie są UBER i jakie tanie :).
Więc już niech zostanie, tak jak jest żebym znowu nie musiał tego wysłuchiwać :)

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

orasy na euro, złożone po bożemu, były stabilną armią, która nie oddawała punktów nie dlatego że dostała boosty, bo nie dostała, a dlatego ze miała dobry book i reszta cięć innych armii była dla zielonych korzystna

dodatkowe punkty i tym podobne nie mają sensu, zwłaszcza że każdy taki bonus wymaga ode mnie dodatkowych wydatków w corach
Bo OnG vs HE przy tym samym skillu...
HE to jeden z lepszych paringów dla zielonych
Obrazek

Awatar użytkownika
Chester22
Chuck Norris

Post autor: Chester22 »

Aron_Banalny pisze:orasy na euro, złożone po bożemu, były stabilną armią, która nie oddawała punktów nie dlatego że dostała boosty, bo nie dostała, a dlatego ze miała dobry book i reszta cięć innych armii była dla zielonych korzystna

dodatkowe punkty i tym podobne nie mają sensu, zwłaszcza że każdy taki bonus wymaga ode mnie dodatkowych wydatków w corach
Bo OnG vs HE przy tym samym skillu...
HE to jeden z lepszych paringów dla zielonych
Dokładnie, u HE boli tylko pitka, która nie zawsze jest, a poza tym czarodzieja mozna zabić :D

ODPOWIEDZ