Zabranie głosu w zielonej sprawie...
Moderator: Kołata
Re: Zabranie głosu w zielonej sprawie...
Właśnie w tym rzecz. Brakuje nam czegoś, co zrównoważy kwiatki z innych armii. Bo OnG vs HE przy tym samym skillu prawie zawsze kończy się porażką zielonych, a jednak to HE dostały +100pts.
i ja zabiore głos. przestańmy skomleć o punkty bo mamy w dupe z każdym tylko prośmy o dodatkowe małe 200 bo mamy taką różnorodność że za te 200 pkt zapewnimi przeciwnikowi niezapomniane doznania flufowo wizualne. nawet za cenę odziału hoperów:)
ed a na poważnie to o ile z tk spokojnie można mieć 20:0 tk 100 dla hajów jest po prostu nie smaczne. bestie też nie wydają mi sie jakieś hujowe.
ed a na poważnie to o ile z tk spokojnie można mieć 20:0 tk 100 dla hajów jest po prostu nie smaczne. bestie też nie wydają mi sie jakieś hujowe.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Skomlenie o dodatkowe punkty jest dobre dla dziewczynek i elfów.
Nasza armia jest silna, twarda, i zasluguje na dodatkowe cięcia. A przynajmniej nasi wrogowie mają o nie płakać, czuć respekt, szacunek i strach.
A przynajmniej tak jest w Kraku
Howgh!
Ps: HE tez się spuszcza konkretny wpieprz, i to bez, jak na greenskins przystało, jakiejś filozofii wyższej.
Nasza armia jest silna, twarda, i zasluguje na dodatkowe cięcia. A przynajmniej nasi wrogowie mają o nie płakać, czuć respekt, szacunek i strach.
A przynajmniej tak jest w Kraku
Howgh!
Ps: HE tez się spuszcza konkretny wpieprz, i to bez, jak na greenskins przystało, jakiejś filozofii wyższej.
W pierwszej reakcji ciśnie mi się na usta:
Kurde te +100 ptk. to na bank powinni nam dać.
Ale po krótkim zastanowieniu przypomniałem sobie jak wszyscy narzekali po wyjściu 8Ed. że nasze wilcze wózki kosztują 50ptk. i jakie są UBER i jakie tanie .
Więc już niech zostanie, tak jak jest żebym znowu nie musiał tego wysłuchiwać
Kurde te +100 ptk. to na bank powinni nam dać.
Ale po krótkim zastanowieniu przypomniałem sobie jak wszyscy narzekali po wyjściu 8Ed. że nasze wilcze wózki kosztują 50ptk. i jakie są UBER i jakie tanie .
Więc już niech zostanie, tak jak jest żebym znowu nie musiał tego wysłuchiwać
- Aron_Banalny
- Masakrator
orasy na euro, złożone po bożemu, były stabilną armią, która nie oddawała punktów nie dlatego że dostała boosty, bo nie dostała, a dlatego ze miała dobry book i reszta cięć innych armii była dla zielonych korzystna
dodatkowe punkty i tym podobne nie mają sensu, zwłaszcza że każdy taki bonus wymaga ode mnie dodatkowych wydatków w corach
dodatkowe punkty i tym podobne nie mają sensu, zwłaszcza że każdy taki bonus wymaga ode mnie dodatkowych wydatków w corach
HE to jeden z lepszych paringów dla zielonychBo OnG vs HE przy tym samym skillu...
Dokładnie, u HE boli tylko pitka, która nie zawsze jest, a poza tym czarodzieja mozna zabićAron_Banalny pisze:orasy na euro, złożone po bożemu, były stabilną armią, która nie oddawała punktów nie dlatego że dostała boosty, bo nie dostała, a dlatego ze miała dobry book i reszta cięć innych armii była dla zielonych korzystna
HE to jeden z lepszych paringów dla zielonychBo OnG vs HE przy tym samym skillu...