II Liga Paradoxu (Paringi IV runda str.16)
Re: II Liga Paradoxu /Paringi I runda - 2400 ETC - 29.02 - 2
W końcu się zarejestrowałem za namową Darka i Leszka. W sprawie bitew w lidze paradoxu ,gdybym był nieuchwytny na forum, można zawsze złapać mnie pod telefonem 500 202 408 . Będę grał Chaos Dwarfami. Pozdrawiam.
EDIT: nevermind
Ostatnio zmieniony 1 mar 2012, o 21:51 przez Myth, łącznie zmieniany 1 raz.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Po tym jak na bazylu uciekła mi z paniki w pierwszej turze główna horda halabard stwierdziłem, że wracam do moich wampirków. To była dobra decyzja bo moja klątwa przeszła teraz na Arbitra, który w kluczowym kombacie nie zdał steadfasta na 9 z przerzutem
To jak punktowo skończyła się ta wasza bitwa?
u mnie niecałe 1040 różnicy dla mnie, więc wyszło 16:4 z As1;czołg wbił 5 impactów w BSB-ka (był na jednej ranie), As wyregenerował wszystko...potem Pegaz (dół) go zabił ta gra jest dziwna
Daw pisze:Rozumiem, że faktycznie nic się nie działoSzwentas pisze:Po emocjonującej bitwie w której wiele sie działo... a nie to nie ta bitwa ja kontra myth 10:10 390:290 szaleństwo:D
Cóż, skinki nie zestrzeliły smoka, który nie powalczył ani tury, za to rzeczone skinki przysmażyła magia Orły padły od ostrzału i magii, a mój rozpędzony kowboj dostał szarżę seaguardów FCG w 4 szeregach od przodu, BSB na orle od tyłu i ustał najpierw na 4, a potem na dwóch "1" Takie szachy, plus mizianie magią.
Grolshek vs Matzieq
16:4
1677:772
Przeciwnik był na tyle miły że nie zdał dwukrotnie paniki na klocu DP z generałem (2x11) i na tyle niemiły że z małej magiczki siepnął 3x dużą pitkę na ifkach nic magiczce nie robiąc
16:4
1677:772
Przeciwnik był na tyle miły że nie zdał dwukrotnie paniki na klocu DP z generałem (2x11) i na tyle niemiły że z małej magiczki siepnął 3x dużą pitkę na ifkach nic magiczce nie robiąc
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
matzieq pisze:Kłamca! Raz było bez ifki, a za trzecim razem został z niej jeden mały dymiący elfi trzewiczek.
Oj tam oj tam. Zasłużyła flądra Ile mi ona krwi zepsuła... Wciągnęła z tych pitek pół armii...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl