Babice- najemnicy

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Babice- najemnicy

Post autor: Morrok »

Żeby nie zaśmiecać właściwego tematu, a inni najemnicy też mogli znaleźć jakieś drużyny:

"Wypożyczę" swoje usługi generalskie prowadząc do boju skaveny. Proszę tylko o poważne oferty ;)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

połaczcie te tematy, albo złózcie razem team, bo się bałagan robi:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

przeoczyłem temat. sorry!

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Morroku może Laik Cię przygarnie(przytuli) :mrgreen:
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Chętnie wynajmę twoje usługi Morrok, możesz mi podawać figurki zapowiadać bitwy z moim udziałem albo podawać ręcznik butelkę z wodą, pomyślimy ;]

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Solo SS pisze:Chętnie wynajmę twoje usługi Morrok, możesz mi podawać figurki zapowiadać bitwy z moim udziałem albo podawać ręcznik butelkę z wodą, pomyślimy ;]
o masażu stóp nie zapomniałeś?

Cholera, nie wiem Solo, Twoja propozycja jest kusząca, ale dostałem już parę i mam w czym przebierać ;D

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Szukam teamu. Gram HE. Ambicje raczej na zwycięstwo niż casualową grę :) kontakt PM

pozdrawiam
Furion

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

poważnie, zróbice razem drużynę, Furion +morrok. zawsze się ktoś znajdzie jeszcze
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

!Młody!
Mudżahedin

Post autor: !Młody! »

Ja tak samo szukam jakiegoś teamu gram ogrami jakby ktoś był zainteresowany wynajęciem mnie wraz z armią to PW. No chyba że Morrok i Furion będą razem w teamie i przygarną mnie do siebie. Jak się to wam podoba?

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Dobrą ksywkę masz, trzeba było nie zdradzać czym grasz to być dostał milion propozycji :D
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Morrok pisze:Cholera, nie wiem Solo, Twoja propozycja jest kusząca, ale dostałem już parę i mam w czym przebierać ;D
Rzuć monetą. Dwie propozycje to nie jest trudny wybór. Chyba, że to para asów na łapie.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

!Młody! pisze:Ja tak samo szukam jakiegoś teamu gram ogrami jakby ktoś był zainteresowany wynajęciem mnie wraz z armią to PW. No chyba że Morrok i Furion będą razem w teamie i przygarną mnie do siebie. Jak się to wam podoba?
Już złożyliśmy z Furionem i mamy dwóch kolejnych zawodników, więc sorry.
Marys pisze:
Morrok pisze:Cholera, nie wiem Solo, Twoja propozycja jest kusząca, ale dostałem już parę i mam w czym przebierać ;D
Rzuć monetą. Dwie propozycje to nie jest trudny wybór. Chyba, że to para asów na łapie.
Akurat z monetą to nieźle trafiłeś, bo adekwatnie do ilości propozycji, oprócz rewersu i awersu jeszcze może zawisnąć w powietrzu lub "upaść" na krawędź. Chyba, ze mówimy o więcej niż trzech wymiarach, to opcji jest jeszcze więcej.

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Szukam teamu. Gram Liz, siedzę w razie czego w Warszawie. W razie czego oczywiście PW.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Varden
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Varden »

Ja też. Wampiry lub imperium.

Klops
Falubaz

Post autor: Klops »

Morrok pisze:
!Młody! pisze:Ja tak samo szukam jakiegoś teamu gram ogrami jakby ktoś był zainteresowany wynajęciem mnie wraz z armią to PW. No chyba że Morrok i Furion będą razem w teamie i przygarną mnie do siebie. Jak się to wam podoba?
Już złożyliśmy z Furionem i mamy dwóch kolejnych zawodników, więc sorry.
Marys pisze:
Akurat z monetą to nieźle trafiłeś, bo adekwatnie do ilości propozycji, oprócz rewersu i awersu jeszcze może zawisnąć w powietrzu lub "upaść" na krawędź. Chyba, ze mówimy o więcej niż trzech wymiarach, to opcji jest jeszcze więcej.
Jest jeszcze opcja, nie mogę znaleźć monety i nie mogę odczytać wyniku, umarłem w trakcie rzutu, z czego i tak w ciemno obstawiał bym 50/50 orzeł reszka

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Jako, że team mi się już wykruszył, szukam drużyny. Ambicje na top5. Gram HE. Tylko poważne oferty!

pozdrawiam
Furion

Krzysiek_312
Oszukista

Post autor: Krzysiek_312 »

Szukam teamu, WoCh. Najlepiej z Wawy to nie będzie problemu ze spotkaniem i dogadaniem szczegółów. PW
Obrazek

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Szukamy czwartego gracza, mamy o'n'g , skavy i he. W tamtym roku na tab dablu wylądowalismy czwarci, więc ofertę uważam za poważną, poszukujemy więc rozgarniętego gracza.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Ździchu
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Ździchu »

Empire do najęcia

ODPOWIEDZ