Hetera 2400 ETC - 18.03 - Mielec - 4CT
- White Lion
- Kretozord
Re: Hetera 2400 ETC - 18.03 - Mielec - 4CT
Qba dopisz od nas proszę Warzywko (WoCh)
Od nas chcę jeszcze Adam się wybrać, jest możliwośc dodania kilka stołów? Jak coś to ewentualnie dowieziemy
- White Lion
- Kretozord
my możemy dowieźć makiety w ilości dowolnej ograniczonej rozsądkiem :)
Odpowiem w piątek bo muszę policzyć stoły. Nie wiem jaką ilość posiada Spółdzielczy Dom Kultury . Co do makiet i blatów też odpowiem w piątek. Z tego co pamiętam posiadamy 13 blatów wymiarowych na 72x48 i do niech po 6 makiet ale muszę się upewnić z góry dzięki chłopaki jak by co to skorzystamy z waszej propozycji.
Adama wpisujemy na listę rezerwową do piątku
Adama wpisujemy na listę rezerwową do piątku
To już zależy od Sargo (prezes), ja tylko odpowiadam za battla w naszym klubie i trzeba taką rzecz uzgodnić, chyba że White Lion pisze o makietach Wargamer'owskich. , co nie znaczy że jak coś to zapytam Po prostu chłopaki też w inne systemy cisną/mogą mieć turniejWhite Lion pisze:my możemy dowieźć makiety w ilości dowolnej ograniczonej rozsądkiem :)
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
- White Lion
- Kretozord
Mówie o moich makietach. Mam ich pół szafy.
I to solidnych z sfana (część na specjalne zamówienie).
Myślę że 2 stoły po 6 makiet bez problemu się zapełni a pewnie i 3 da radę nawet z zapasem.
Pingu jeden stół ma solidnie zamakietowany u siebie, pewnie inni gracze też coś mają.
Tak więc ani wargamerowskich ani klubowych ruszać nie trzeba
I to solidnych z sfana (część na specjalne zamówienie).
Myślę że 2 stoły po 6 makiet bez problemu się zapełni a pewnie i 3 da radę nawet z zapasem.
Pingu jeden stół ma solidnie zamakietowany u siebie, pewnie inni gracze też coś mają.
Tak więc ani wargamerowskich ani klubowych ruszać nie trzeba
ocena malarska
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=21452
Prezesa do soboty nie ma ale myślę że trzeba ciągnąć poziomem do masterów.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=21452
Prezesa do soboty nie ma ale myślę że trzeba ciągnąć poziomem do masterów.
- White Lion
- Kretozord
z cały szacunkiem - chcecie zrobić turniej w 100% bez proxów?
bo na tym bazyliszkowym jest napisane że jak się pojawi choćby 1 prox to od razu spada ze stołu i jest 0 punktów. ?
czy też chodzi w tym linku o ogólne podejście do samej oceny malowania z Bazyliszka a u was jak zwykle (i jak u nas) - proxy w rozsądnych i kulturalnych granicach są dopuszczane?
bo na tym bazyliszkowym jest napisane że jak się pojawi choćby 1 prox to od razu spada ze stołu i jest 0 punktów. ?
czy też chodzi w tym linku o ogólne podejście do samej oceny malowania z Bazyliszka a u was jak zwykle (i jak u nas) - proxy w rozsądnych i kulturalnych granicach są dopuszczane?
Taka wstępna propozycja.
Zdaje się powinno być max 1 proks.
Ocena malowania:
armia niepomalowana : 0
armia w całości pokryta 3 kolorkami: 1
jako takie malowanie: 2
bardzo ładne malowanie: 3
Jakikolwiek proks w armii powoduje automatyczną obniżkę oceny z malowania o 1 punkt (nie poniżej zera).
Zdaje się powinno być max 1 proks.
Ocena malowania:
armia niepomalowana : 0
armia w całości pokryta 3 kolorkami: 1
jako takie malowanie: 2
bardzo ładne malowanie: 3
Jakikolwiek proks w armii powoduje automatyczną obniżkę oceny z malowania o 1 punkt (nie poniżej zera).
Ocena jak napisał Waldi - co do proxów Bartka troszkę poniosło Musielibyśmy wywalić ze 3 naszych graczy - a i na Bazyliszku widywało się różne cuda. Spokojnie. Owszem gracz nie może liczyć na punkty z malowania posiadając proxy i niepomalowaną armię ale też nie zamierzamy nikogo wyrzucać z turnieju (chyba, że wystawi armię pluszaków albo klocków LEGO)
- White Lion
- Kretozord
czy happy meals liczą się jako konwersje ?