Vanaheim 1600 10.03.2012

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Re: Vanaheim 1600 10.03.2012

Post autor: Dibo »

Dzień Dobry !!
1 - SH - Zostawcie Fluffiego w spokoju, to G*** prawda że tylko Fluffy chce spec herosów, dobrze wiecie że ja też jestem wszystkimi kopytami ZA ! Fluffy jest chyba ostatnią osobą (nie licząc mnie) którą podejrzewałbym o ciśnienie na wynik i dopuszczanie herosów pod mega Combo !
Banowanie spec herosów to zachowanie psa ogrodnika "sam nie mam mocarzy to nie chce ryzykować że przeciwnik ich będzie miał" tym bardziej jest to dziwne ze akurat tym którym na nich zależy to klimaciarze i ryzyko przegięć jest zerowe.
Obecność nasza na turniejach nie ma tu akurat nic do rzeczy :wink:

2 - Babice - Ja bym pojechał i nawet bardzo chętnie, ale wpadł do mnie kuzyn w poniedziałek z zaproszeniem na swój Ślub .. 28 IV, sprawa się rozwiązała. Cały problem z drużynówkami polega na tym że nie pozwala na dowolne granie, mi nigdy nie chodzi o wynik i np Piotr B mógłby mieć do mnie słuszne pretensje że nie wymaksowałem rozpiski i nie dałem z siebie wszystkiego, taka moja specyfika jako gracza i w drużynówkach jestem bezwartościowy.

Panowie Sezon się kończy, niedługo następny kolejną Arene trzeba zorganizować, mam nadziej że zapału niezabraknie i nikt nie oleje tematu "bo nie jestem z True Legionu" .. a swoją droga czemu ??
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

I am a man who walks alone

:mrgreen:
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

You'll Never Walk Alone....
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Bo każdy sługa Mhhroku na Koze z boku :twisted:
Czcij Koze !!

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Dibo pisze: Panowie Sezon się kończy, niedługo następny kolejną Arene trzeba zorganizować, mam nadziej że zapału niezabraknie i nikt nie oleje tematu "bo nie jestem z True Legionu" .. a swoją droga czemu ??
Na kolejnym turnieju robimy rekrutację do klubu, Dibo - obecność obowiązkowa dla Ciebie ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

co z moją koszulką głupie kozy? =D>
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Rób agitację razem z nami, będą członkowie i dorabiamy koszulki :)
Wisła Kraków.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

ja juz sobie zamowilem koszulke :P
xYz

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Jaką? :)

Obrazek?
Znalazłem taki leśny motyw :)
Wisła Kraków.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

No podobną, tylko bez tego japońskiego motywu pomiędzy sutami.
xYz

Awatar użytkownika
General Baga
Kradziej

Post autor: General Baga »

ja tez chce!! w kazdym klubie powinien byc zyd sprzedawca!! :mrgreen:
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Koszulkami zajmował sie Undead ! Panowie śmiech śmiechem, ale wstępujecie do legionu, jest założone forum dla klubu, nie będziemy musieli tutaj sapmować. Integracja sprzyja rozwojowi.

A ty Kosa to już obowiązkowo masz wstąpić do TL i nie chce słyszeć wymówek że jesteś z "Ciulotanu" i nie potrzebujesz klubu .. to samo Gremlin ! Tolerowaliśmy twoje dendrofilskie zachcianki, pora zacząć zadawać sie z Prawdziwymi Facetami, jeszcze zrobimy z ciebie ludzi :wink: ... bo Kosa niestety już nie rokuje :P

Michał ! Kuba ! Flufffy !!!!!!
Czcij Koze !!

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dibo pisze:Michał ! Kuba ! Flufffy !!!!!!
Caledor, Syraf, Xier, Panterq, Legion!
i jeszcze pewnie kogoś nie wymieniłem :P

To na was liczymy ;)
Wisła Kraków.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Dibo pisze:Koszulkami zajmował sie Undead ! Panowie śmiech śmiechem, ale wstępujecie do legionu, jest założone forum dla klubu, nie będziemy musieli tutaj sapmować. Integracja sprzyja rozwojowi.

A ty Kosa to już obowiązkowo masz wstąpić do TL i nie chce słyszeć wymówek że jesteś z "Ciulotanu" i nie potrzebujesz klubu .. to samo Gremlin ! Tolerowaliśmy twoje dendrofilskie zachcianki, pora zacząć zadawać sie z Prawdziwymi Facetami, jeszcze zrobimy z ciebie ludzi :wink: ... bo Kosa niestety już nie rokuje :P

Michał ! Kuba ! Flufffy !!!!!!
Mały wyciąg z rankingu ligi:

Tomasz Gremlin Kanclerski Ciupaga Taala Szczawnica/Kraków

Mam już klub to nic, że 4ro osobowy :). Nie zmienię go na podejrzaną organizację, która sprawiła, że na DMP, bede dymał 9h pociągiem. Kiedy w tym sezonie, sam bede mial głos na LL. Dziękuje. Ponadto nawet nie wystyawiliście skaldu na DMP w tamtym roku. A za wasze koszulki trzeba płacić ;D
xYz

Awatar użytkownika
General Baga
Kradziej

A ja ku*** to co? TEZ CHCE!!!
Mnie u siebie horoszo

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Ty nie :mrgreen: :mrgreen:
Głupio byłoby mi targać za brodę współklubowicza :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
General Baga
Kradziej

ze dyskryminacja sie znaczy?? RASOWA?? 8)
Mnie u siebie horoszo

Syraf
Chuck Norris

Post autor: Syraf »

rozumiem ze jak dołączę do klubu to dostane zajebista koszulkę i będę mógł szerzyć propagandę?

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

tu nie ma co pieprzyć- trzeba zacząć grać :) A do klubu nie będę namawiał bo jak na razie nie dostałem od klubu słownie NIC. Równie dobrze tą 5zł msc mógłbym na biednych dawać - sądzę ,że spotkał bym się z większą wdzięcznością :mrgreen: :mrgreen: sory za te słowa ale ten klub to fikcja nic więcej...miałem dostać koszulkę pół roku temu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Do wydania koszulek musi się zebrać więcej osób niż 1, bo przy jednej sztuce cena wyprodukowania jest wysoka.

Czas ruszyć i Kraków i True Legion, jeżeli nie zaczniemy wszyscy działać to będzie nadal średnio. Mówą o nas że jesteśmy battlowym zadupiem, trzeba pokazać że w Krakowie umią grać w battla (albo że chcą robić postępy) :)
Tylko silne i zroganizowane środowisko WFB będzie się rozwijać, popatrzcie na Warszawę, ile oni mają klubów, ile graczy? Taka wiocha a wiedzie prym.
Wisła Kraków.

ODPOWIEDZ