nieee, on po prostu chce mi znaleźć zajęcie na siłęwokrze pisze:Grolshek "ciśnie wyniki" i liczy na dodatkowe punkty za wysłanie rozpy jako pierwszy...Grolshek pisze:To ja wysyłam swoją i zobaczymy kto jest klimaciarz
OSTHEER na Białystok w Paradox Cafe 25.03 (NIEDZIELA)
Re: OSTHEER na Białystok w Paradox Cafe 25.03 (NIEDZIELA)
Drugi raz się nie dam nabrać na "spoko spoko wysyłajcie po ukazaniu się draftu"#helion# pisze:nieee, on po prostu chce mi znaleźć zajęcie na siłęwokrze pisze:Grolshek "ciśnie wyniki" i liczy na dodatkowe punkty za wysłanie rozpy jako pierwszy...Grolshek pisze:To ja wysyłam swoją i zobaczymy kto jest klimaciarz
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
choleraGrolshek pisze: Drugi raz się nie dam nabrać na "spoko spoko wysyłajcie po ukazaniu się draftu"
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Aktualka osób zgłoszonych; maile dotarły, jest jakaś rozpiska, ID oraz inne dane; rozpy w miarę możliwości do soboty ogarnę i sprawdzę; na liście znajdują się osoby tylko z pełnym zgłoszeniem
mogę wpaść na dwie ostatnie bitwy? oczywiście o ile nie zapełni się limit i będzie nieparzyście 

Dla mnie nie ma problemu ale to wszystko zależy od sytuacji wysyłaj zgłoszenie najwyżej w pierwszej bitwie dostaniesz baya i później się zastanowimy
...
Możesz być również zapasowym i po prostu będzie 35 graczy z czego jeden na pewno będzie zaliczał bay-a...
Możesz być również zapasowym i po prostu będzie 35 graczy z czego jeden na pewno będzie zaliczał bay-a...
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart