OSTHEER na Białystok w Paradox Cafe 25.03 (NIEDZIELA)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Re: OSTHEER na Białystok w Paradox Cafe 25.03 (NIEDZIELA)

Post autor: Daw »

Wszystkie reklamacje zostaną uwzględnione wieczorem jak wrócę z pracy ;)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

sprawdzać wyniki zwłaszcza w dużych, bo formatka się wysypała
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Wyniki poprawione... formatka się zjebała i już wiem dlaczego - ktoś zjebał opcję przy paringach na 3 bitwę... :/
Czy teraz jest dobrze?
Obrazek
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Powiedziałbym że jest BARDZO DOBRZE 8) Armia leci do malarza.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

wokrze
Kradziej

Post autor: wokrze »

Mój krótki komentarz do bitew:

Pierwsza bitwa z Hubsonem -> skuteczne odgięcie Bullcentaur'ów (dostały potem szarżę w bok), K'dai miłosiernie sam się spalił (a moim Bestigorom i lordowi robilo mi się już ciepło...), Hellcannon popisał się misfire'em po wszystkich magach (dwa centralne hity w moje klocki nie dokonałyby większych zniszczeń), a główny klocek ChD nie dał rady boostowanym Gor'om. 20:0 dla mnie.

Druga bitwa z Marcinem -> lekcja z bitwy - Bestigory nie mają szans w centralnym starciu z Bloodletter'ami. Marcin skutecznie się zasłaniał i odsuwał w czasie starcia wręcz w zamian tłukąc mnie czarami i Flamer'sami. Nie najlepsze wykonanie fazy magii + głupia szarża Bestigorami w 5 turze kosztowała mnie 8:12.
BTW - czy ktoś jest w stanie jednoznacznie odpowiedzieć jak wygląda działanie "other trickster's shard" jak obrywa cały oddział w którym jest gość z tym przedmiotem?

Trzecia bitwa z Bless'em -> dużo odginania i sprytnego ustawiania w wykonaniu Bless'a. Moje "plewy" wiele nie zdziałały, choć na chwilę odciągnęły strzelanie. Jak już Bless pisał raz wykazałem się fartem po przegranym starciu z Treekin'ami (Bestigory z generałem nawiały tylko 7'', ale nie dały się zadeptać, aby potem się odwrócić i po kilku rundach wyciąć "wściekłe drzewka"). Czary w miarę dopisały (chyba pierwszy raz nie wysadziłem sobie maga) i znacząco poprawiły przeżywalność Gor'ów pod męczącym ostrzałem WE (jeden klocek przetrwał ze 3 tury ciągłego ostrzału ze 30-40 łuków na 15'' nie dając się zredukować do 1/4). Wynik 15:5

Miny przeciwników na widok 3 hord po 50-40 modeli - bezcenne... :)

as1
Chuck Norris

Post autor: as1 »

hehe z skąd ty wziołeś tego piotra ? :)

ODPOWIEDZ