Mam to głęboko w nosie. Swoje armie tylko boostować a inne ciąć zanim cokolwiek zdobędą. Nie zauważyłem żeby jakakolwiek chadecja wygrała mastera. VC-ty niech potną.wokrze pisze:Cichaj! Bo będą chcieli ciąć...Grolshek pisze:Brawo bestyje brawo nasi ! 47 i 2x45 z bitew. Wyrównane to jak diabli.
II Liga Paradoxu (Paringi IV runda str.16)
Re: II Liga Paradoxu (Paringi IV runda str.16)
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Bo nie umiem z nimi grać. Dokładnie z tego powodu została pocięta chadecja.Daw pisze:Grolshek.. dlaczego niby VC?
Uważam, że aktualne ograniczenia całkiem dobrze wyrównują stawkę. CHD są jeszcze troszeczkę zbyt mocne ale idzie z nimi pograć
Na VC też są sposoby. Właśnie kombinuję nad jednym, grywalnym na turniejach. Uważam ,że wszystkie nowe podręczniki do armii są dobrze zbilansowane i nie powinny być cięte. Bzdurne cięcia ograniczają swobodę tworzenia indywidualnych rozpisek. Narzucają sposób gry. Faworyzują część armii , innym dowalają.
Dzięki serdeczne za rozgrywki. Przeciwnikom za dobre bitwy i tolerancję dla drobnych proksów Dawowi za ogarnianie całości. Gratulacje dla zwycięzcy Macie tutaj naprawdę dobry poziom gry, jest się od kogo uczyć.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Oj tam 6-te. Spójrz na to tak: licząc średnią z miejsc w turnieju bestie miały drugie miejsce. Jak do tego wyeliminować bretkę, bo był tylko jeden gracz, to bestie były najlpesze (nie ma to jak dobra nadinterpretacja )Przemcio pisze:Ja też dziękuje... qrcze ugrać 6 miejscie bestiami
Rano się okazało, że nie mogę zostać do końca. Serwer się w robocie spierprzył i trzeba było naprawić przed poniedziałkiem. Sorry nie wiedziałem, że w takiej sytuacji lepiej nie przychodzić w ogóle.Daw pisze:Varden - trochę nam rozpieprzyłeś turniej. Trochę pomyślunku by się na przyszłość przydało. Stokrotne dzięki
wokrze pisze:Oj tam 6-te. Spójrz na to tak: licząc średnią z miejsc w turnieju bestie miały drugie miejsce. Jak do tego wyeliminować bretkę, bo był tylko jeden gracz, to bestie były najlpesze (nie ma to jak dobra nadinterpretacja )Przemcio pisze:Ja też dziękuje... qrcze ugrać 6 miejscie bestiami
Chodzi o jakąkolwiek wiadomość. Gracz, który miał z Tobą grać drugą bitwę siedział i czekał i dopiero od Niego się dowiedzieliśmy, że jest coś nie tak. Tak się nie robi... jak tak masz robić to nie rób wcale.Varden pisze:Rano się okazało, że nie mogę zostać do końca. Serwer się w robocie spierprzył i trzeba było naprawić przed poniedziałkiem. Sorry nie wiedziałem, że w takiej sytuacji lepiej nie przychodzić w ogóle.Daw pisze:Varden - trochę nam rozpieprzyłeś turniej. Trochę pomyślunku by się na przyszłość przydało. Stokrotne dzięki
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart