II Liga Paradoxu (Paringi IV runda str.16)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Re: II Liga Paradoxu (Paringi IV runda str.16)

Post autor: Grolshek »

wokrze pisze:
Grolshek pisze:Brawo bestyje brawo nasi ! 47 i 2x45 z bitew. Wyrównane to jak diabli.
Cichaj! Bo będą chcieli ciąć... :)
Mam to głęboko w nosie. Swoje armie tylko boostować a inne ciąć zanim cokolwiek zdobędą. Nie zauważyłem żeby jakakolwiek chadecja wygrała mastera. VC-ty niech potną.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Grolshek.. dlaczego niby VC?
Uważam, że aktualne ograniczenia całkiem dobrze wyrównują stawkę. CHD są jeszcze troszeczkę zbyt mocne ale idzie z nimi pograć :)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Daw pisze:Grolshek.. dlaczego niby VC?
Uważam, że aktualne ograniczenia całkiem dobrze wyrównują stawkę. CHD są jeszcze troszeczkę zbyt mocne ale idzie z nimi pograć :)
Bo nie umiem z nimi grać. Dokładnie z tego powodu została pocięta chadecja.

hubson
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: hubson »

Na VC też są sposoby. Właśnie kombinuję nad jednym, grywalnym na turniejach. Uważam ,że wszystkie nowe podręczniki do armii są dobrze zbilansowane i nie powinny być cięte. Bzdurne cięcia ograniczają swobodę tworzenia indywidualnych rozpisek. Narzucają sposób gry. Faworyzują część armii , innym dowalają.

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Dzięki serdeczne za rozgrywki. Przeciwnikom za dobre bitwy i tolerancję dla drobnych proksów :-) Dawowi za ogarnianie całości. Gratulacje dla zwycięzcy =D> Macie tutaj naprawdę dobry poziom gry, jest się od kogo uczyć.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Awatar użytkownika
Bartosz
Chuck Norris

Post autor: Bartosz »

Też dzięki wszystkim za grę:) Świetna miejscówka i organizacja ligi. Czekam na następną!

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Ja też dziękuje... qrcze ugrać 6 miejscie bestiami :mrgreen: :twisted:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

wokrze
Kradziej

Post autor: wokrze »

Przemcio pisze:Ja też dziękuje... qrcze ugrać 6 miejscie bestiami :mrgreen: :twisted:
Oj tam 6-te. Spójrz na to tak: licząc średnią z miejsc w turnieju bestie miały drugie miejsce. Jak do tego wyeliminować bretkę, bo był tylko jeden gracz, to bestie były najlpesze :) (nie ma to jak dobra nadinterpretacja :) )

Varden

Post autor: Varden »

Daw pisze:Varden - trochę nam rozpieprzyłeś turniej. Trochę pomyślunku by się na przyszłość przydało. Stokrotne dzięki :!:
Rano się okazało, że nie mogę zostać do końca. Serwer się w robocie spierprzył i trzeba było naprawić przed poniedziałkiem. Sorry nie wiedziałem, że w takiej sytuacji lepiej nie przychodzić w ogóle.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

wokrze pisze:
Przemcio pisze:Ja też dziękuje... qrcze ugrać 6 miejscie bestiami :mrgreen: :twisted:
Oj tam 6-te. Spójrz na to tak: licząc średnią z miejsc w turnieju bestie miały drugie miejsce. Jak do tego wyeliminować bretkę, bo był tylko jeden gracz, to bestie były najlpesze :) (nie ma to jak dobra nadinterpretacja :) )
=D>

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Varden pisze:
Daw pisze:Varden - trochę nam rozpieprzyłeś turniej. Trochę pomyślunku by się na przyszłość przydało. Stokrotne dzięki :!:
Rano się okazało, że nie mogę zostać do końca. Serwer się w robocie spierprzył i trzeba było naprawić przed poniedziałkiem. Sorry nie wiedziałem, że w takiej sytuacji lepiej nie przychodzić w ogóle.
Chodzi o jakąkolwiek wiadomość. Gracz, który miał z Tobą grać drugą bitwę siedział i czekał i dopiero od Niego się dowiedzieliśmy, że jest coś nie tak. Tak się nie robi... jak tak masz robić to nie rób wcale.
Obrazek
Obrazek

Varden

Post autor: Varden »

Poprosiłem Mateja coby wam powiedział oddając wyniki bitwy. Sorry za nieporozumienie.

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Ostateczne (chyba?) wyniki.
Obrazek

Jeśli do godziny 18-tej nie otrzymam jeszcze jakiegoś info o poprawkach to wysyłam.
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ