White-Tree.pl
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
White-Tree.pl
Mamy przyjemność poinformować Was, że w kwietniu rozpoczyna działalności nowy, polski sklepu internetowy - White-Tree.pl. Asortyment sklepu związany będzie z grami bitewnymi, fabularnymi, karcianymi, planszowymi oraz komputerowymi. Dodatkowo na naszej stronie pojawiać się będą nowości związane z rynkiem gier oraz artykuły, recenzje i tutoriale, w których krok po kroku będziemy opisywać różne techniki malarskie. Będziemy dokładać wszelkich starań aby każdy mógł znaleźć tu coś dla siebie.
Zachęcamy również do skorzystania z usług studia White Tree Miniatures zajmującego się profesjonalnym malowaniem, konwertowaniem i rzeźbieniem figurek oraz wykonywaniem makiet i terenów do gier (w tym całych blatów tematycznych).
Zapewniamy szeroki asortyment, szybką i kompleksową obsługę, błyskawiczną wysyłkę o niewielkich kosztach oraz niezwykle konkurencyjne ceny.
Stronę internetową sklepu znajdziecie pod adresem http://www.white-tree.pl. Na razie jest to tylko wizytówka, jednak już niedługo na jej miejsce znajdziecie nasz sklep.
Zapraszamy również na naszą stronę facebookową i zachęcamy do jej polubienia ponieważ dzięki temu można wygrać kupony rabatowe i nagrodę niespodziankę
Pozdrawiamy
Iga i Oskar
Ostatnio zmieniony 3 sie 2016, o 09:06 przez Rakso_The_Slayer, łącznie zmieniany 15 razy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Czyli moje wyobrażenie o historykach się sprawdza: zostają nauczycielami, w tym akademickimi . Tylko pamiętaj, żeby wybrać sensowne opodatkowanie (ryczałt na początek przeważnie odpada, jak chcesz prowadzić z żoną to chyba też, lepiej albo kartę podatkową albo zasady ogólne, przy czym karta działa różnie w zależności od tego m.in. co i gdzie robisz) i finansowanie, bo na tym można się nieźle wyłożyć ale też sporo zyskać.Rakso_The_Slayer pisze:Co nie zmienia faktu, że historykiem wciąż pozostaję, w końcu ciągnie się jeszcze doktorat
(sory, ale zagadnienia ekonomiczne sprawiają, że ślinię się na tęczowo , i lubię się wypowiadać na ten temat )
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Trzymam kciuki .
Twój projekt wygląda bardzo obiecująco. Będę przeglądał ten temat bo miło by było móc kupić planszówki/rpg/figurki w jednym fajnym sklepie. Trzymam kciuki i powodzenia!
Aron_Banalny pisze:e, różnica koncepcji. może gówna i animozja vs. maksimum stabilności
Mój Blogpaulinka17 pisze:Ja dziękuję. Aron, ale może Ty gówna i animozji?
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Powodzenia w branży. Zapowiada się obiecująco.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dostaliśmy sporo wiadomości z pytaniami odnośnie systemów bitewnych i figurek, które będą dostępne w naszym sklepie. W związku z tym uchylimy rąbka tajemnicy. Na dzień dzisiejszy możemy Was zapewnić, że w ofercie White-Tree.pl znajdą się produkty m.in.:
- Andrea Miniatures
- Nocturna Models
- Reaper Miniatures
- Red Box Miniatures
- Smart Max
- Tale of War
- Games Workshop
Lista ta będzie się jeszcze wydłużać.
Jeśli jesteście zainteresowani konkretnymi modelami wymienionych wyżej producentów dajcie nam znać, a my postaramy się, żeby znalazły się w naszej ofercie.
- Andrea Miniatures
- Nocturna Models
- Reaper Miniatures
- Red Box Miniatures
- Smart Max
- Tale of War
- Games Workshop
Lista ta będzie się jeszcze wydłużać.
Jeśli jesteście zainteresowani konkretnymi modelami wymienionych wyżej producentów dajcie nam znać, a my postaramy się, żeby znalazły się w naszej ofercie.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Już mi się to podobaRakso_The_Slayer pisze:- Reaper Miniatures
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Avatarsi? Superb, to może via Wasz sklep uda się kupić tych żywiczno - plastikowych warriorów.
Lest we forget:
Bardzo cieszę się że będziecie sprowadzać figurki mniej dostępne w Polsce. Sam skożystam zapewne z waszej oferty dotyczącej zielono skórych.
PS.
PS.
jaki drugi?Morsfinek pisze:No i rewelacja. Ostatnio nam dwa zapowiadające się bardzo fajnie sklepy wyrosły.
Ostatnio zmieniony 1 kwie 2012, o 21:17 przez mati13u, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój raczkujący blog:
http://orczekoszary.blogspot.com
http://orczekoszary.blogspot.com
Powodzenia, trzymam za Was kciuki.
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...