KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
HEHEHEHHEHE zostałem oszukany bo oblałem paniki a nie dlatego że mnie zwałowałeś , to kostki mnie oszukały, cios w plecy
p/s
W imię zasady "dobry generał by to przewidział" ja nigdy sie nie mylę, jeśli jest inaczej to albo "tak miało tak być" i właśnie to przewidziałem albo zostałem zdradzony i oszukany.
Spieszę z tłumaczeniem - zostałem "oszukany" gdy:
- nie zauważyłem że spodziewana szarża jest ewidentnie na bok a wydawała sie na przód,
- kiedy przeciwnik ma za dobre rzuty,
- kiedy zapominam o jakiejś zasadzie i robi sie kakaowo
- kiedy oblewam paniki itp itd
"o nie ! Zostałem oszukany" słyszałem też w ustach innych graczy np u : michała ( ) czy gremlina.
Strata prawie połowy armii z powodu panik od helleny i działającego Pandemonium, to ewidentne oszustwo i szwindel
p/s
W imię zasady "dobry generał by to przewidział" ja nigdy sie nie mylę, jeśli jest inaczej to albo "tak miało tak być" i właśnie to przewidziałem albo zostałem zdradzony i oszukany.
Spieszę z tłumaczeniem - zostałem "oszukany" gdy:
- nie zauważyłem że spodziewana szarża jest ewidentnie na bok a wydawała sie na przód,
- kiedy przeciwnik ma za dobre rzuty,
- kiedy zapominam o jakiejś zasadzie i robi sie kakaowo
- kiedy oblewam paniki itp itd
"o nie ! Zostałem oszukany" słyszałem też w ustach innych graczy np u : michała ( ) czy gremlina.
Strata prawie połowy armii z powodu panik od helleny i działającego Pandemonium, to ewidentne oszustwo i szwindel
Ostatnio zmieniony 24 mar 2012, o 19:58 przez Dibo, łącznie zmieniany 1 raz.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Zwałowałem się dzisiaj ... moja rozpa na 1040 tak naprawdę była na 960 albo 980 jakoś tak Mogłem wcisnąć 4 rydwan zamiast koziołków z łukami i tarcze na generale i oczywiście zapomniałem że kolo miał luckstona
Czcij Koze !!
Gratuluję
Xier/Fluffy - Górken
Syraf/Kosa - Suchy
Jak pozostałe dwie pary?
Xier/Fluffy - Górken
Syraf/Kosa - Suchy
Jak pozostałe dwie pary?
Wisła Kraków.
Ja z Syrafem jestem ustawiony zaraz po świętach, od razu ciupiemy dwie bitwy więc szybko się wyjaśni
Jak tam bitwy?
Wisła Kraków.
po bitwie, 20:0 dla HE, drugiej nie gramy więc ja z moim nemezis powalczę o finał
Xier/Fluffy - Górken
Kosa - Suchy
Kosa i Suchy - możecie już rozgrywać półfinał
Kosa - Suchy
Kosa i Suchy - możecie już rozgrywać półfinał
Wisła Kraków.
-
- Falubaz
Damy sobie trochę oddechu co Kosa? Co za dużo bitew z jedną osobą to niezdrowo W przyszłym tygodniu może co?
Może być, ja mam trochę dość ogólnie warhammera bo od piątku zagrałem 8 bitew...
Ale jak coś to i tak zagram, ale przyszły tydzień jest ok
Ale jak coś to i tak zagram, ale przyszły tydzień jest ok
Zdążycie zagrać do końca obecnego sezonu? tak aby wyniki były liczone do tego, a nie do nowego?
Chyba mamy najdłuższą ligę w historii
Chyba mamy najdłuższą ligę w historii
Wisła Kraków.
Tak, na początku sezonu, tak myślę
Wisła Kraków.
rewanż będzie srogi. Zapraszam na meczyk i wspieranie browarami jedynego słusznego gracza