"Wypożyczę" swoje usługi generalskie prowadząc do boju skaveny. Proszę tylko o poważne oferty
Babice- najemnicy
Babice- najemnicy
Żeby nie zaśmiecać właściwego tematu, a inni najemnicy też mogli znaleźć jakieś drużyny:
"Wypożyczę" swoje usługi generalskie prowadząc do boju skaveny. Proszę tylko o poważne oferty
o masażu stóp nie zapomniałeś?Solo SS pisze:Chętnie wynajmę twoje usługi Morrok, możesz mi podawać figurki zapowiadać bitwy z moim udziałem albo podawać ręcznik butelkę z wodą, pomyślimy ;]
Cholera, nie wiem Solo, Twoja propozycja jest kusząca, ale dostałem już parę i mam w czym przebierać ;D
Szukam teamu. Gram HE. Ambicje raczej na zwycięstwo niż casualową grę
kontakt PM
pozdrawiam
Furion
pozdrawiam
Furion
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dobrą ksywkę masz, trzeba było nie zdradzać czym grasz to być dostał milion propozycji 
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Rzuć monetą. Dwie propozycje to nie jest trudny wybór. Chyba, że to para asów na łapie.Morrok pisze:Cholera, nie wiem Solo, Twoja propozycja jest kusząca, ale dostałem już parę i mam w czym przebierać ;D
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Już złożyliśmy z Furionem i mamy dwóch kolejnych zawodników, więc sorry.!Młody! pisze:Ja tak samo szukam jakiegoś teamu gram ogrami jakby ktoś był zainteresowany wynajęciem mnie wraz z armią to PW. No chyba że Morrok i Furion będą razem w teamie i przygarną mnie do siebie. Jak się to wam podoba?
Akurat z monetą to nieźle trafiłeś, bo adekwatnie do ilości propozycji, oprócz rewersu i awersu jeszcze może zawisnąć w powietrzu lub "upaść" na krawędź. Chyba, ze mówimy o więcej niż trzech wymiarach, to opcji jest jeszcze więcej.Marys pisze:Rzuć monetą. Dwie propozycje to nie jest trudny wybór. Chyba, że to para asów na łapie.Morrok pisze:Cholera, nie wiem Solo, Twoja propozycja jest kusząca, ale dostałem już parę i mam w czym przebierać ;D
Szukam teamu. Gram Liz, siedzę w razie czego w Warszawie. W razie czego oczywiście PW.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Jest jeszcze opcja, nie mogę znaleźć monety i nie mogę odczytać wyniku, umarłem w trakcie rzutu, z czego i tak w ciemno obstawiał bym 50/50 orzeł reszkaMorrok pisze:Już złożyliśmy z Furionem i mamy dwóch kolejnych zawodników, więc sorry.!Młody! pisze:Ja tak samo szukam jakiegoś teamu gram ogrami jakby ktoś był zainteresowany wynajęciem mnie wraz z armią to PW. No chyba że Morrok i Furion będą razem w teamie i przygarną mnie do siebie. Jak się to wam podoba?
Akurat z monetą to nieźle trafiłeś, bo adekwatnie do ilości propozycji, oprócz rewersu i awersu jeszcze może zawisnąć w powietrzu lub "upaść" na krawędź. Chyba, ze mówimy o więcej niż trzech wymiarach, to opcji jest jeszcze więcej.Marys pisze:Rzuć monetą. Dwie propozycje to nie jest trudny wybór. Chyba, że to para asów na łapie.Morrok pisze:Cholera, nie wiem Solo, Twoja propozycja jest kusząca, ale dostałem już parę i mam w czym przebierać ;D
Jako, że team mi się już wykruszył, szukam drużyny. Ambicje na top5. Gram HE. Tylko poważne oferty!
pozdrawiam
Furion
pozdrawiam
Furion
-
Krzysiek_312
- Oszukista
Szukam teamu, WoCh. Najlepiej z Wawy to nie będzie problemu ze spotkaniem i dogadaniem szczegółów. PW

Szukamy czwartego gracza, mamy o'n'g , skavy i he. W tamtym roku na tab dablu wylądowalismy czwarci, więc ofertę uważam za poważną, poszukujemy więc rozgarniętego gracza.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Empire do najęcia