Legend of Grimrock

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Legend of Grimrock

Post autor: Afro »

Wczoraj zakupiłem, grałem dobre 3 godzinki non stop. Powrót do przeszłości, świetna zabawa, gra ktoś? :)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

Przymierzam się własnie do tego, napisz cos więcej...
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Jeśli grałeś w dungeon mastera, czy inne tego typu gierki, gdzie masz drużynę, chodzisz 'po kwadratach' to jesteś w domu :) (wszystko jest w fpp, ale poruszanie wyglda jak lata temu, czyli wciskasz 'w' - idziesz jedno pole do przodu itp) To jest taka właśnie stara gierka, ale w nowej oprawie. Drużyna 4 osobników (3 klasy - mag, lotrzyk, warrior, 4 rasy - czlowiek, minotaur, insektoid i jaszczur), na ta chwilę 13 poziomów lochów do zbadania, kupa sekretów, zagadek i pułapek. No zabawa naprawdę przednia. Mozna sobie nawet odpalić tryb Oldschool mode, gdzie nie ma mapy i trzeba zabrać w rękę kartkę i ołówek i malować, żeby się nie zgubić w labiryncie korytarzy :)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

Super... a jak wygląda kwestia duzych pomieszczen? Czy druzyna zajmuje 1 pole czy 4 pola?
Dużo zagadek jest i czy są trudne?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

remake eye of beholder

jesli grales kiedys w tamte tytuły to zagadki są troche jak dejavu a potwory, przedmioty nawet przyciski na scianach sa ukryte w ten sam sposob i wygladaja bardzo podobnie

najlepsze ze gra dopuszcza tworzenie lochów przez fanów , dlatego żywotność gry drastycznie wzrośnie

miła odmiana po skyrim i zdecydowanie polecam

9-/10
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Najlepsza gra 2012. Tłukę cały czas jak mam tylko trochę czasu. Podglądam na YT jakie sekrety ominąłem i coś czuję, że będę grał ponownie :))))
pozdrawiam
Obrazek

ODPOWIEDZ