Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Leszczu
Chuck Norris
Kontakt:

Re: Piłka nożna

Post autor: Leszczu »

szczerze mowiac na razie zyje emocjami i nie widzialem powtórki. zobaczę i ocenię. [-o<

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

No to patrz na spokojnie - pilka byla kilkanascie metrow dalej, do przepychanek nie uzywa sie kolana wbiegajac w przeciwnika. Wez mase Terry'ego i mase Sancheza - owszem, byc moze mogl za wszelka cene utrzymac sie na nogach, ale... po co? Terry po prostu zachowal sie jak idiota.

Swoja droga - zaluje. Bardzo. Barca prowadzila 1:0, wyraznie prowadzila gre, wiec duzo, duzo bardziej wolalbym normalna wygrana bez skandalu. Teraz kazdy idiota ma pozywke do teorii spiskowych... boze, co za idiota.

Zderzenie Pique z Valdesem paskudne... mam nadzieje, ze nic powaznego, bo wygladalo naprawde zle, bezwladny Pique...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Trzymam kciuki na druga połowę - oby się powiodło [-o< [-o< [-o< .

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Messi przestrzelil karnego :evil: ale tez bez zadnych watpliwosci byl, ewidentny faul, spozniony wslizg... tuz przed tym powiedzialem "nie strzeli" i nie strzelil :lol2:

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

jeszcze pare nurków ze dwa karne i może dadzą radę :shock:
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Okazje sa, okazje beda... ale daje znac o sobie fatalna skutecznosc. Messi mial sam na sam i Cech obronil, teraz Sanchez przestrzelil...
I tak wierze w wygrana, ale sa cholerne emocje. Po karnym znajoma fanka Realu napisala mi "teraz w tym meczu jest wszystko". Poprawila sie po przestrzelonym "dobra, teraz juz bylo wszystko" :mrgreen:

edit =>
Najnowsza wersja - "w tym meczu brakuje jeszcze kota na murawie" :lol2:

Robson
Niszczyciel Światów

4:1 będzie
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Młynek
Chuck Norris

Post autor: Młynek »

oby dowieźli [-o<

Robson
Niszczyciel Światów

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
RIP

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Młynek
Chuck Norris

Post autor: Młynek »

el ninoooooooooooooooo

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

2:2 AAAA
Kończ panie turek !

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Heh... co mozna powiedziec po takim meczu?
Gratulacje Chelsea. Perfekcyjna druga polowa.

Ingen175
Kradziej

Mówcie co chcecie, że grali na czas, że faulowali .... Napiszcie, że wygrywają niezasłużenie ale ...
To Barca kontrolowała grę, to Barca atakowała, to Barca miała karnego. Co z tego, że Barca ma posiadanie piłki skoro nie umie nic z tym zrobić.

Aha, no i ... jak to jest kiedy bramkę strzela F. Torres ?? =D>

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Niestety, póki co mój typ na finał się sprawdza. Kryzys Barcelony przyszedł w najgorszym momencie z możliwych - teraz już tylko Puchar Króla - co też stoi pod znakiem zapytania... Choć może i dobrze - będzie to jakiś bodziec na przyszły sezon (oby).

Awatar użytkownika
Leszczu
Chuck Norris
Kontakt:

O TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Fernando strzelający bramkę w takim meczu to nie mały ubaw :D a już myślałem, że się obali po takim długim rajdzie :].

Jest szansa na ciekawy finał a nie nudne klepanie Barcy z Realem :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Ingen175
Kradziej

Swoją drogą ciekawe co teraz powie Wojtuś Kowalczyk.Po GD sapał,że Pep odpuścił mecz z Realem,żeby awansować do finału LM.Teraz pewnie powie,że barca oszczędza siły na Puchar Króla :D

Awatar użytkownika
Leszczu
Chuck Norris
Kontakt:

Torres jedyny godny kandydat do złotej piłki :D

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

Jak barca miała strzelić tego gola skoro 9 obrońców czelsi było na 16 metrze. Strzały z dystansu? wrzutki? prostopadłe piłki? Tam na nic nie było miejsca, dlatego tak boli przestrzelony karny Messiego i kretyńsko stracony gol w pierwszej połowie.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1

ODPOWIEDZ