Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
DZIK
Oszukista

Re: Piłka nożna

Post autor: DZIK »

wróciła ciekawa liga mistrzów w półfinałach :D
ciekawe jak tam małolaciki sezonowcy którzy w ciągu doby przeszli od visca do hala?
czy niemieckie zawołania zbyt trudne do nauki nie będą? :wink:

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Wielu niemiecki przez gardło nie przejdzie. A to dlatego że gimbaza to w większości germanofoby są.

No nic, ważne że Robben będzie dalej grał. I Ribery.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Ale fajnie :D Teraz fani Barcy i Realu będą się licytować kto odpadł w lepszym stylu ;)

Ale najważeniejsze jest to, że były 2 naprawdę emocjonujące mecze i zajebiście się oglądało. O to chodzi! :)
Ciekawe jaki będzie finał.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Pokazał się w Bayernie Alaba - jak na takiego młokosa był rewelacyjny. Może przydałby się w Barcie :?: :wink:

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Alaba to już kolejny mecz prezentuje się rewelacyjnie.
Skorzystał na niedyspozycji Rafinhi.
Niemniej musi jeszcze popracować nad destrukcją, bo podłączanie się do ataku idzie mu bardzo dobrze.
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

W zasadzie to on jest pomocnikiem bardziej i jego gra raczej to potwierdza. Jak się podciągnie w destrukcji to czołówka światowa imho.

Awatar użytkownika
Erol
Mudżahedin

Post autor: Erol »

Dzisiejszy mecz był arcy-ciekawy. Szczególnie karne, jak Casillas obronił drugiego karnego to myślałem, że jest jeszcze szansa na wygraną dla Realu. Ale Ramos spiepszył sprawę. Gdyby Higuain strzelał to może by wygrali. A co do finału to myślę, że The Blues wygrają :)
Solo pisze: Wjeba***** taką maskę że stoły powinny się załamać pod jej ciężarem.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

W każdym razie ja dalej lubię Bayern - bo mają mega Holendra Robbena.

lol ;) on jest mega to fakt, ale sępem :P
dzisiaj chyba ani razu nie podał do gomeza i ribberego w sytuacjach 2 na 1
nie zapomnę też jak w meczu z bazyleą mógł podać do gomeza ( który by strzelił 5 bramek i wyrównał rekord messiego )
Naprawdę ciężko darzyć sympatią takiego gracza :mrgreen:

moim idolem jest chociażby marcelo, 30 przechwytów, akcja gdzie minął 4 graczy + podanie z małym spalonym, ja zdecydowanie wolę takich kozaków :)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Ingen175
Kradziej

Marcelo to jest koza, tylko on potrafi przejąć piłkę i płynnie przejść do ataku (i jeszcze obejść 3-4 graczy). Klasa sama w sobie.

A Robbena to ja lubię za parę innych rzeczy. No i nie zapominajmy, że in on kiedyś grał w barwach Realu.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ingen175 pisze:
A Robbena to ja lubię za parę innych rzeczy. No i nie zapominajmy, że in on kiedyś grał w barwach Realu.
I wtedy był imo w najlepszej formie tylko te cholerne kontuzje popsuły wszystko :(
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

Leze :mrgreen:

Obrazek

Awatar użytkownika
Erol
Mudżahedin

Post autor: Erol »

Hahaha :lol2: Dobre :D
Solo pisze: Wjeba***** taką maskę że stoły powinny się załamać pod jej ciężarem.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

I kolejny świetny mecz w półfinałach pucharów - Athletic w końcówce okazał się lepszy od Sportingu i zasłużenie awansował...

Ingen175
Kradziej

Dla jednych koniec pewnej epoki, dla innych szansa by Pep wreszcie coś pokazał : http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-h ... omosc.html

Ciekawe gdzie trafi ...

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

tohham, liverpool? :)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Post autor: woolfik »

Milan szuka trenera :mrgreen:

Ingen175
Kradziej

No ja stawiam na ligę włoską. W Anglii tylko Manchester City by pasował. Cwelsi poluje na Mourinho, Arsenal i MU są zajęte a pozostali chyba nie są wystarczająco bogaci.
Milan albo Inter. Tak mi się wydaje.

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Post autor: woolfik »

No słyszałem też o Interze, ale wydaje mi się, że jeśli Milan nie ściągnie Capello to właśnie Guardiola zajmie stanowisko trenera Milanu.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Ale bym się uśmiał, jakby Mou trafił do Barcy :mrgreen:

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

Oglaszal, ze jest zmeczony, wiec watpie by Pep teraz gdzies sie pchal.
Z jednej strony szkoda, ale z drugiej... nowy sezon z Pepem mogl byc katastrofa. Pozyjemy, zobaczymy.

ODPOWIEDZ