Daemon Prince

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

SauruS PoweR pisze:RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!

Max
Siemek
BuXi (a z twojego powodu to mi nawet zal bo z Krakowa jesteś)
Skavenblight (jak to Bushman powiada "żaneta")
Kapitan Hak
Izwor
syrius (może zaczniemy grać kasztanikami??)
Santiago
Mućka
List of the chosen ones??

Nie wiem, czy zauważyłeś mój drogi ale w tym temacie napisałem tylko 1 posta i zawierał on tylko moją pochwałę pracy. Jeśli chodzi o granie tymi modelami to WG mnie nie ma to sensu, no chyba że ktoś się zgodzi, a tak widać że chłopak ma dużo pomysłów klei te deamony i jest fajnie. Resumując odczep sie ode mnie -.-

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

no czuje sie wybrancem nr 1 jesli chodzi o liste Raptora ]:-> czyli mnie najbardziej kochasz

a i koncze prace na play mini znaczy chaos chariot nurgla z demonic legionu (z robem zombiem na czele) bo tam jest l targetem ]:-> tym razem raczej nikt sie nie zawiedzie
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Stach
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stach »

KrzysiekW pisze: W tym dziale jest taki przyklejony u góry temat, może przeczytasz, zanim napiszesz takiego posta, nie wnoszącego za dużo do dyskusji o modelu, a niepotrzebnie podnoszącego ciśnienie?
A post w stylu "Super oby tak dalej" Wnosi więcej do dyskusji niż "Nie podoba mi się, żal.pl"

??

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Stach pisze: A post w stylu "Super oby tak dalej" Wnosi więcej do dyskusji niż "Nie podoba mi się, żal.pl"

??
Widzę, że i Ty nie zadałeś sobie trudu przeczytania tego co jest pod linkiem. Polecam lekturę pkt. 1, odnośnie zachwytów. A w kwestii posta Raptora (nie pierwszego w tym tonie, zresztą) pkt. 3.

Pozdrawiam,
Krzysiek

Awatar użytkownika
Stach

Post autor: Stach »

Przeczytałem przeed napisaniem postu i własnie napisałem to odnośnie tego punktu...

Jeżli można chwalić to chyba krytykować też (oczywiście wszytko powinno mieć swoje granice)

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

nie odbiegajcie od tematu rozmawiamy tu o figurce a nie o zasadach wypowiadania swoich opini o figsach
jak chcecie o tym pogadać to przejdźcie na inny temat

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

a ciul z tym jak sie komus nie podoba i chce mnie zmieszac z blotem prosze bardzo mi to wisi rob ta co chceta tylko co ludzie o tym czlowieku pomysla to juz inna rzecz prosze bardzo mozecie na mnie kompleksy leczyc ]:-> ja nie mam takich wiec sie takim gadaniem nie przejmuje

tylko oczywiscie zacznie sie spam z nowu i bedzie draka ze 6 stron o niczym wiec po co to wszystko
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Post autor: syrius »

SauruS PoweR pisze:RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!

Max
Siemek
BuXi (a z twojego powodu to mi nawet zal bo z Krakowa jesteś)
Skavenblight (jak to Bushman powiada "żaneta")
Kapitan Hak
Izwor
syrius (może zaczniemy grać kasztanikami??)
Santiago
Mućka

Wszystkim powyższym chciałbym przekazać wyrazy szczerego współczucia :( .

wszystkie posty tych ludzi w tym temacie nadają sie na zal.pl

Wiesz moja armia nie wyglada tak, jak Maxa... I chyba swego czasu byla jedna z ladniejszych WE ?
Ja tam majac armie Maxa naprzeciw niemialbym nic przeciwko...

Juz kiedys gralem przeciw bilecikom i zwitkom papieru, wiec od tamtej pory imo wszystko jest lepsze...

P.s. Pozostaje i tak przy tym co napisalem wczesniej...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Durg
Wałkarz

Post autor: Durg »

Jawiem swoje, figórki maxa wymiatają, chcętnie stoczyłbym bitewke z tym czymś

Lord MC
Wałkarz

Post autor: Lord MC »

Taaa... no ja też z chęcią, ale po to tylko, żeby zmasakrować ten szajs :badgrin:

Awatar użytkownika
thral92

Post autor: thral92 »

Lord MC pisze:zmasakrować ten szajs :badgrin:
czemu odrazu szajs nie widzisz ze prace maxa sa po to zeby ludziom sie zrobilo weselej. ja jak patrze na te prace to mi sie odrazu przyjemnej robi i widze ze ludzie maja jeszcze duzo fajnych i wesolych pomyslow. dalej tak max tylko mniej figurek z MC a wiecej gs i czesci figurek chociaz rob jest super :)

ODPOWIEDZ