BAZAR
Moderator: JarekK
właśnie każdy skleja w główkach bez hełmów.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Hej, dopiero zajrzałem. Postaram się po pracy poszperać, na pewno się nieco znajdzie.Egrim pisze:No nie mowcie ze nikt nie ma glow bez helmow od konnych marud, prawie kazdy skleja ich z glowami w helmach.
Dobrze zaplace, poswieccie chwile poszukajcie ich
Pozdrawiam
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wiemy, jak wyglądają te główki, tylko mało kto chce się ich pozbywać, bo mają wielorakie zastosowania i nigdy nie wiadomo, kiedy się przydadzą
.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Chłopie no
Daj sobie w reszcie spokój. Ich nikt tutaj nie chce sprzedawać, bo są zajebiste. Lepiej po prostu szperaj po eBayu. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
chętnie kupię większą ilość marauderów, najlepiej pomazani do zmycia oraz chariot.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Wymienie 7 metalowych knightów FCG za chosenow. Pisać na PM
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
Kupie lance z zestawu chaos knight's w każdej ilości do konwersji. Pisać na PM
- rudobrody79
- Falubaz
pojawiły się własnie allegro lance których szukasz
zapodaj linka bo coś nie moge znaleźć
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=54&t=34872
zapraszam
Nie ogarnia. Jak nie chciałem sprzedawać to pisali do mnie ludzie z pytaniami w sprawie kupna herosów a jak sprzedaje to cisza. Nikt Juggera nowego nie przygarnie? ;]
zapraszam
Nie ogarnia. Jak nie chciałem sprzedawać to pisali do mnie ludzie z pytaniami w sprawie kupna herosów a jak sprzedaje to cisza. Nikt Juggera nowego nie przygarnie? ;]
Chaos knighci do sprzedania w barwach khorna. Poprzednia edycja - Kon plastik/jezdziec metal. Sztuk 6. Malowanie takie sobie.
Dwunastu warriorow lekko skonwertowanych. Halabardnicy z 6/7 edycji. A i jeszcze mam do oddania w lepsze rece 8 flamerow tzeentcha - modele juz chyba nie do dostania 5/6 edycja. Fajnie pomalowane.
Zdjecia dla zainteresowanych na PW
Dwunastu warriorow lekko skonwertowanych. Halabardnicy z 6/7 edycji. A i jeszcze mam do oddania w lepsze rece 8 flamerow tzeentcha - modele juz chyba nie do dostania 5/6 edycja. Fajnie pomalowane.
Zdjecia dla zainteresowanych na PW