Jeśli mnie przygarnie to może i przywiozę swoje jaszczurki! Czego się nie robi dla Klubu!Gokish pisze:Komunikat
Niestety ale musimy zacząć turniej o godzinie 8.00
@Zembol nie marudź wpadaj w piątek do Piotra potrzebnyś do noszenia stołów ;D
"Vytautas Mineral Water!" Bydgoszcz 12.05 EURO
Re: "Vytautas Mineral Water!" Bydgoszcz 12.05 EURO
That's the spirit!zembol pisze:Jeśli mnie przygarnie to może i przywiozę swoje jaszczurki! Czego się nie robi dla Klubu!Gokish pisze:Komunikat
Niestety ale musimy zacząć turniej o godzinie 8.00
@Zembol nie marudź wpadaj w piątek do Piotra potrzebnyś do noszenia stołów ;D
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
UWAGA, UWAGA: ZAWIEJ B-E-D-Z-I-E
Drzyjcie narody swiata...
Drzyjcie narody swiata...
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
Piotr pisze:A on sam to nawet już nie zniża się do pisania...
Ma ludzi od takiej pracy ;P
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ja jestem heraldem... spoko, zapisze sie sam... chyba
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
Ale zobacz, sprowokował tym Cię do napisania nic nie znaczącego posta - rzadko się to przytrafiaPiotr pisze:A on sam to nawet już nie zniża się do pisania...
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
I na co te złośliwości
Jak już Filipo wspomniał z przyjemnościa zapisuje sie na turniej Mam nadzieje, ze tym razem nie bedzie mi sie chcialo zygac przez pol turnieju..
Fajnie jak by ktos po mnie podjechal z rana co bym mogl zabrac tereny i wypic cos na miejscu
Pozdr!
Zawiej
Jak już Filipo wspomniał z przyjemnościa zapisuje sie na turniej Mam nadzieje, ze tym razem nie bedzie mi sie chcialo zygac przez pol turnieju..
Fajnie jak by ktos po mnie podjechal z rana co bym mogl zabrac tereny i wypic cos na miejscu
Pozdr!
Zawiej
Heh, coraz więcej nas się robi
Czołem Zawiej, kopę lat
Czołem Zawiej, kopę lat
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
@Gokish - czemu turniej nie jest zgłoszony do ligi ? Czy to brak aktualizacji na stronie ligowej ?
Jak dobrze pójdzie od nas przyjedzie 8 osób + Grolshek (jako włocławiak ) Dziś wszystko się wyjaśni !
Jak dobrze pójdzie od nas przyjedzie 8 osób + Grolshek (jako włocławiak ) Dziś wszystko się wyjaśni !
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
zgłoszenie poszło
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..