Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Re: Pare noobowskich pytań.
Na lordzie z lore of death. Konfiguracji jest multum. Kto co lubi
Testował ktoś?!Młody! pisze:Mountaineater możesz brać na huntera i zabijać wszystkie hydro/abomkopodobne
Wisła Kraków.
strata punktów... hydra i tak wali na 4+, abomka na 3+... To by się sprawdzało na siłę 7 i więcej... ale imho i tak bezsensu...Sevi pisze:Testował ktoś?!Młody! pisze:Mountaineater możesz brać na huntera i zabijać wszystkie hydro/abomkopodobne
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
W ogóle co to za pomysł. W porównywalnych pkt masz ironblaster który jest o niebo lepszy we wszystkim od huntera no może poza liderką...
1. Czy nasza kawaleria posiada zasadę szybki krok?
2. Oraz czy jeśli stonehorn jest już w zwarciu z jednostką czy jeździec atakuje wręcz czy też może użyć ataku dystansowego?
3. Ja najlepiej skleić stonehorna? z harpunem czy chaintrapem?
2. Oraz czy jeśli stonehorn jest już w zwarciu z jednostką czy jeździec atakuje wręcz czy też może użyć ataku dystansowego?
Ostatnio zmieniony 14 maja 2012, o 23:50 przez Odoamar, łącznie zmieniany 2 razy.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
1 takOdoamar pisze:1. Czy nasza kawaleria posiada zasadę szybki krok?
2 nie
3 jak ci się podoba
a czy thundertuskiem można strzelać naraz z harpuna i templatki?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
ba możesz strzelać na raz z:
chaintrapa
balisty
i kapaty
chaintrapa
balisty
i kapaty
zawsze zapominam o chaintrapie
- Król Goblinów
- Wodzirej
a propos tuskowego strzelania- jak jest z dedykowaniem celu? wszystkie rodzaje muszą iść w 1 cel?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
ja grałem na nim tylko raz i powiem szczerze, że strzelał on gdzie czym chce choć nie myślałem nad tym jakoś bardzo głęboko...