"Vytautas Mineral Water!" Bydgoszcz 12.05 EURO
Re: "Vytautas Mineral Water!" Bydgoszcz 12.05 EURO
Rozpiska Heptuna poszła.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
No moja tez wczoraj poszla... Juz jutro wam wszytkim manto spuszcze :p
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
Dzięki chłopaki za wspólne przesuwanie pacynek w miłej i spokojnej atmosferze
Dzięki moim przeciwnikom za lajtowe bitwy - Zawiszy, Bulwokowi (rewanż się udał za Płomienie - gratulacje ) oraz Filupowi (chyba najfajniejsza gra dnia - po prostu gra błędów i słabych rzutów z obu stron).
Teraz zapraszamy do nas na 16 czerwca
Dzięki moim przeciwnikom za lajtowe bitwy - Zawiszy, Bulwokowi (rewanż się udał za Płomienie - gratulacje ) oraz Filupowi (chyba najfajniejsza gra dnia - po prostu gra błędów i słabych rzutów z obu stron).
Teraz zapraszamy do nas na 16 czerwca
Dziękuję przeciwnikom za bitwy. Zupełnie bezciśnieniowo i w spoko atmosferze! Niestety oprócz pierwszej bitwy kości skarciły mnie tak, że moi przeciwnicy nie wiedzieli, o co chodzi... No nic, niestety ta gra zależy w wielkim stopniu od rzutów, więc wyniki miałem takie, jakie miałem
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
jakieś wyniki,. coś?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Z tego co mi Gokish na lapku zostawił:
Miejsce Gracz Armia Miasto Punkty
1 Byro EMP Bydgoszcz 49
2 Pasiak WE Bydgoszcz 45
3 Gokish BRE Bydgoszcz 41
4 Grolshek ChD Warszawa 39
5 Zawisza BRE Bydgoszcz 36
6 Muchozol OnG Włocławek 37
7 Megi SK Bydgoszcz 36
8 Pacek SK Bydgoszcz 36
9 Lubin DE Bydgoszcz 29
10 Smerf WE Włocławek 32
11 Mishu LIZ Włocławek 32
12 Szkapa WoCh Bydgoszcz 31
13 Zawiej VC Bydgoszcz 30
14 Bulwok HE Włocławek 25
15 SzkapaD HE Bydgoszcz 20
16 Futhus DE Włocławek 20
17 Filip DF Bydgoszcz 20
18 Heptun WE Włocławek 19
19 Fumijako WoCh Włocławek 10
20 Krzysiek HE Bydgoszcz 7
Miejsce Gracz Armia Miasto Punkty
1 Byro EMP Bydgoszcz 49
2 Pasiak WE Bydgoszcz 45
3 Gokish BRE Bydgoszcz 41
4 Grolshek ChD Warszawa 39
5 Zawisza BRE Bydgoszcz 36
6 Muchozol OnG Włocławek 37
7 Megi SK Bydgoszcz 36
8 Pacek SK Bydgoszcz 36
9 Lubin DE Bydgoszcz 29
10 Smerf WE Włocławek 32
11 Mishu LIZ Włocławek 32
12 Szkapa WoCh Bydgoszcz 31
13 Zawiej VC Bydgoszcz 30
14 Bulwok HE Włocławek 25
15 SzkapaD HE Bydgoszcz 20
16 Futhus DE Włocławek 20
17 Filip DF Bydgoszcz 20
18 Heptun WE Włocławek 19
19 Fumijako WoCh Włocławek 10
20 Krzysiek HE Bydgoszcz 7
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Cos sie popierdoliwszy z tymi wynikami...
Tym się nie przejmuj. Wrzuciłem po prostu to co mam na kompie, ale wysłałem Gokishowi na maila, bo on wysyła do ligi itd.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
A moze Lubin nie podeslales rozpiski na czas? Bo z tego co wiem, to Gokish master nie dodaje za rozpiski, tylko odejmuje tym, co nie podeslali... tak mi sie wydaje
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
Chyba NIE - Futhus i Smerfaster nie podesłali, a mają punktów tyle co z bitew (bez odejmowania). Więc Twoja hipoteza jest mylna krasnoludzie FilupieFilup pisze:A moze Lubin nie podeslales rozpiski na czas? Bo z tego co wiem, to Gokish master nie dodaje za rozpiski, tylko odejmuje tym, co nie podeslali... tak mi sie wydaje