BAZAR
Moderator: JarekK
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: BAZAR
Czołem, mam kilka pytań. Jaka jest cena + transport? W jakim stanie są figsy - czy są uszkodzone? Jest w nich FCG?
Pzdr, Grzesiek.
Pzdr, Grzesiek.
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Kupię 20x lanca od rycerzyków chaośniackich. Pilne, proszę o pw 

Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
powodzenia ;] wszyscy chcą te lance i nie chętnie się ich każdy pozbywa.sorinmarkov pisze:Kupię 20x lanca od rycerzyków chaośniackich. Pilne, proszę o pw
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
To jest tak deficytowy towar, że nawet jak komuś nie potrzebne to i tak zostawi bo się kiedyś przydadzą 
http://bitspudlo.com/t/category/195-chaos-knights-bits
po 2.90 zł są jakby się pojawiły to polujcie

http://bitspudlo.com/t/category/195-chaos-knights-bits
po 2.90 zł są jakby się pojawiły to polujcie
ja się dziwie czemu nikt jeszcze nie odlewa z żywicy tych bitsów. złoty interes i to tylko bits a nie model więc nikt sie nie obrazi ;]
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Nieee, no dzięki za dobre słowo
Wiedziałem, że można liczyć na kolegów z forum
A np. oryginalne halabardy gdzie mógłbym dostać? Bo wiem, że takowe rączki istnieją, tylko nie wiem, gdzie
Chyba, że zrobię sam... dam im VII wieczne berdysze 

Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
zobacz dwa posty wyżej podam link...sorinmarkov pisze:Nieee, no dzięki za dobre słowoWiedziałem, że można liczyć na kolegów z forum
A np. oryginalne halabardy gdzie mógłbym dostać? Bo wiem, że takowe rączki istnieją, tylko nie wiem, gdzie
Chyba, że zrobię sam... dam im VII wieczne berdysze
Przy okazji żeby spamu nie było:
KUPIE CHOSENÓW METALOWYCH W DOWOLNYM STANIE
KUPIE WARRIOR OF APOC Z AVATAR OF WAR ewentualnie dorzucę się do zamówienia.
chyba z 6 osob chce sie dorzucic nikt tylko nie ma konta aby zaplacic ? 

Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
dlatego tez się doklejam własniesYsek pisze:chyba z 6 osob chce sie dorzucic nikt tylko nie ma konta aby zaplacic ?

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Sprzedam/zamienię trochę WoCh - metal:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 48#p896348
Ew. oferty na pw.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 48#p896348
Ew. oferty na pw.
Sprzedam 6 knightow 6ed pol metal pol plastik (konie glowy metal i ogon) Full command group, srednie malowanie, raczej do poprawy.
Figurka Arbaal the Undefeated. (kompletny model wraz ze sztandarem, flesh houndem, i bannerem). Malowanie do porawy ale bez tragedii.
8 flamerow tzeentcha - archiwalne modele z 5 edycji. dobre malowanie.
Metalowy model maga otylego nurgla wycofany ze sprzedazy juz dawno temu. Niestety brak oryginalnej glowy. W podkladzie.
Metalowy juggernout z 5/6 edycji. Podklad.
Dwa metalowe chaos spawny z 5/6 edycji.
Fotki zalacze wieczorem jesli ktos bedzie zainteresowany.
Pozdro.
Figurka Arbaal the Undefeated. (kompletny model wraz ze sztandarem, flesh houndem, i bannerem). Malowanie do porawy ale bez tragedii.
8 flamerow tzeentcha - archiwalne modele z 5 edycji. dobre malowanie.
Metalowy model maga otylego nurgla wycofany ze sprzedazy juz dawno temu. Niestety brak oryginalnej glowy. W podkladzie.
Metalowy juggernout z 5/6 edycji. Podklad.
Dwa metalowe chaos spawny z 5/6 edycji.
Fotki zalacze wieczorem jesli ktos bedzie zainteresowany.
Pozdro.
Kupię konie od zestawu chaos knights. Chodzi mi o te nowe, nie stare szkarady ;]
Na allegro ostatnio widziałem aukcję, w której koleś na sztuki je sprzedawał. Cena tak poniżej 10 zeta za bydlę.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
to było 7.50 za konia bo kupiłem 4 a powinienem więcej był wziąćcahir pisze:Na allegro ostatnio widziałem aukcję, w której koleś na sztuki je sprzedawał. Cena tak poniżej 10 zeta za bydlę.
- rudobrody79
- Falubaz
konie od marasów są mniejsze niż te od knightów a pod tych właśnie mi ich brakuje..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
A w jakiej cenie sa te modele? Moim zdaniem bardzo ladne i fajnie by sie prezentowaly w kazdej armii