No coż ja jestem dosc nie wielki wagowo i jakos nie mialem takiego problemuSevi pisze: Toczek - jestem osobą która się myje i używa antyperspirantów i też było mi bardzo gorąco
Czyli jak sie dobrze je to i sie nie poci
No coż ja jestem dosc nie wielki wagowo i jakos nie mialem takiego problemuSevi pisze: Toczek - jestem osobą która się myje i używa antyperspirantów i też było mi bardzo gorąco
prox to prox, jeżeli ktoś zapomni jakiejś pacyny to niech wystawi podstawkę, ale jak chce zagrać pełną armią na turnieju, niech załatwi chociaż z innej armii, są lokale i "lokale" i nie ma co się rozdrabniać, bo wstyd później przyprowadzić ludzi jako kibiców/obserwatorów; nie wiem dokładnie jak sytuacja wyglądała, ale jeżeli turniej jest reklamowany jako Drużynowe Mistrzostwa Śląska, to jakiś poziom powinien być, no offencec4h10 pisze:Po c4 brałem armię ze sobą, obciążałem ramię jak można było zabrać woreczek kartoników i podstawek. Ponadto organizator odpowiedział na pytanie dotyczące proxów.Szkoda, że nie zostało to dotrzymane.Laik pisze:proxy w stylu erranci za realmów itp tak.
Nie wiedziałem, że tak dużo graczy przygodę z battlem zaczyna od Chaos Dwarfów albo kupuje 6 demigryfów, dostawia 4 podstawki bo nie ma w swojej kolekcji modeli z których uzbierałby 240 brakujących punktów.Solo pisze:Chłopaki o co wam chodzi ? to jest "tylko" lokal proxy są potrzebne aby młodzi gracze mogli grać na turnieju a nie czekać aż sobie dozbierają armię, jak dla mnie dużo lepiej żeby było 70 osób bez 50% figurek za to na podstawkach, niż 20 osób na 100% figurek.
Co do odnoszenia blatów to po prostu żenada - w szczególności sposób w jaki zostało to przekazane.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Przepraszam za błąd w ctrl+c,ctrl+v i poprawiłem.Laik pisze:Wyniki będą niebawem(muszę je wydobyć od Romka). Mail podsumowujący również.
Chciałbym tylko zwrócić uwagę na błąd w cytowaniu w poście Butana – to jest post Sola a nie mój…
moje stanowisko jest zgoła inne.
Na pewno weźmiemy to pod uwagę następnym razem (zapewne kosztem części nagród)- zawsze jest miejsce na poprawęc4h10 pisze: Co do odnoszenia blatów to po prostu żenada - w szczególności sposób w jaki zostało to przekazane.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
"Macie zrobić to to i to, bo inaczej to to i to" :DLaik pisze: Nie słyszałem w jaki sposób zostaliście poproszeni o pomoc w ogarnięciu sali (bo tak powinno to wyglądać) – jeżeli nie to przepraszam za formę.
c4h10 pisze:( nie byłoby śmiecioarmii i puzlopodstawkowej heleny).
Gasior pisze: najlepszy tekst opisujacy rowniez bardzo przyjemna bitwe z Dimitrim i Tomkiem powiedział fisch - "czułem się jakbym grał w warhammera a oni w 40k. Ja na nich z łukiem i mieczem a oni z bolterów i jakiś dział"
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Spoko, ze mną miał takie same rzuty, tyle że na wardy. W seera zanim spadł musiałem wbić 22 woundy a w asasina 9. Na całe szczęście miałem flamingi na łukach, więc nie mógł się popisać zdawaniem regenekKhuman pisze:3. Marcins na 9 regenek zdane 7, a potem na 6 zdane 6, model nie byle jaki bo abdominacja, a pod koniec nie zdaje I na doombullu który trzyma 3 duże pkt.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.