MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012 WYNIKI S. 15

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Andrzej
Pan Spamu

Re: MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012

Post autor: Andrzej »

Oj ta warszawka, dmś sobie odpuściliście, mastera olewacie. Co jest z Wami, umiecie wygrywać tylko u siebie? :P
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Czekamy, az Slask postawi w koncu wiekszy opor, bo juz nuda wieje.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Andrzej pisze:Oj ta warszawka, dmś sobie odpuściliście, mastera olewacie. Co jest z Wami, umiecie wygrywać tylko u siebie? :P
W zasadzie patrząc na wyniki ostatnich 10 masterów to raczej Warszawa wygrywa nie tylko u siebie ;)

Dam ci na fryzjera w sobotę, bo widocznie indiańska grzywa Ci oczy przysłoniła :wink:
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Spoko, możesz dać kasę. Wypiję sobie parę piwek za Wasze zdrowie :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

fundusz celowy nie powinien leciec na zwykłe piwo ... ech ; p czy tego mastera wygra warszawiak? przyjeżdżac i przekonac się samemu ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Sprawdzalem czy dalo by sie jakos przebukowac bilet z Moskwy do wawy i pzoniej kupic na taki fajny z wawy do Szczecina, ale kurde nistety nie :(

Nistety impreza drozsza o pare setek wiec nie dam rady sie pojawic u was.

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

-Qc- pisze:czy tego mastera wygra warszawiak? przyjeżdżac i przekonac się samemu ; )
Jeśli przyjedziemy to top 5 należy od nas. Gorzej, że ogólna frekwencja nie zachęca do takiej podróży...
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

ekhem - kolego Rybko. jedziemy ze Ślaska masa chłopa (jak na tę odległość). Wiec uno jak się zapowiada top 5 to niech się przyjeżdża walczyć. a Duo - no niech was choć 5 będzie...

; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Cauliflower pisze:
Xen pisze:Kalafior nie chcesz dołączyć do Animosity? :D hehe ostatnio brakuje nam takich klubowiczy :D
Wolę pozostać Waszą twarzą :D
Uważaj, żeby nie przerodziło się to w zostanie ich dupą :P

Ale tak czy siak strasznie słaba frekwencja ;/

Rozumiem, że wszyscy na Baltic WFB Open się szykują :D?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

50 osób - to nie jest jakiś high limit pliz

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

Ej mam problem na tym T3 bo jakoś nie moge się tam nazwać jak zapisywałem sie na turniej i jestem anonimowy. Rejestrowałem się normalnie. Pomóżcie :lol2:

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

wg t3 jest jakieś 45 osób, z Fiszem załóżmy pojedzie ze 3 osoby i jest git bo pewnie nie wszyscy się tam rejestrowali :D

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Furion nie wiem czy maile z gmaila Ci lądują w spamie ale weź sprawdz bo rozpe wysyłałem Ci wczoraj o 21 a w liscie zgłoszen jej nie mam ;).
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
August
Chuck Norris

Post autor: August »

Na wszystkie błędy w T3 będziemy przymykać oko więc bez obaw. Natomiast co do frwkencji - staramy się jak możemy zmobilizować lokalne podwórko natomiast prosimy też inne ośrodki o nie zniechęcanie się i przyjechanie do nas - chcemy zrobić świetny turniej więc dajcie nam szansę :). Na "bombowym" PSie było Was JH całkiem sporo i podobało się Wam - ten będzie lepszy!

Aha, załatwiłem już rezerwacje w przyjemnym pubie w Sz. na sobotę. Tuż obok dla chętnych są balety. Pobawić się też będzie można.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Młody pisze:Furion nie wiem czy maile z gmaila Ci lądują w spamie ale weź sprawdz bo rozpe wysyłałem Ci wczoraj o 21 a w liscie zgłoszen jej nie mam ;).
jest na skrzynce. update w środę wieczorem.

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Jakie jedzenie jest przewidziane? I czy to sniadanie niedzielne ma potencjal na przyjecie sie po ciezkiej nocy :D?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

August pisze: Aha, załatwiłem już rezerwacje w przyjemnym pubie w Sz. na sobotę. Tuż obok dla chętnych są balety. Pobawić się też będzie można.
proszę o więcej szczegółów np. nazwę lub adres. Pytam w kontekście powrotu do miejsca spania

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Jeżeli macie więcej zgłoszeń niż jest na t3 to dajcie o tym info, żebyśmy wiedzieli że próg frekwencyjny mastera na 300 punkt ów został przekroczony. Sądzę że jak pęknie ta liczba to paru zgłoszonych jeszcze sie znajdzie a na dzien dziesiejszy to zapisujemy sie na lokal co nie jest fajne ; / Żeby się nie okazało że to Kozłów powinien dostac drugiego mastera u nas limit masterowy robimy na lokalu ^^

Andrzej
Pan Spamu

Cicho Qc, bo zaraz warszawka i spółka nas zakrzyczy, ze śląsk przejmuje wszystkie mastery, dziś dwa, jutro połowę, a pojutrze mastery będą tylko na śląsku! :D

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

QC - w najgorszym wypadku jedziesz na mastera który daje nie 300 a 2XY punktów wiec nie jest tak ze "jedziemy na lokala" - nie się fermentu - chłopaki maja w Szczecinie 50 osobowy klub:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

ODPOWIEDZ