Mroczne Knieje czyli Galeria Bestii
Moderator: Dibo
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Mroczne Knieje czyli Galeria Bestii
dziękuję za matrymonialne ogłoszenie
Fajny troche jak nekromanta z Warcrafta 3
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Dokładnie to tylko Totem dawrfów i 2 demony ten przecięty wpół i ciągnący za soba flaki i ten a'la dragon ogre
Z innych modeli świetnę są dwarfy (poza hornedami), czarnokrwiści (może poza ogrem), bagienne gobliny i niektórzy stygijczycy.
Z innych modeli świetnę są dwarfy (poza hornedami), czarnokrwiści (może poza ogrem), bagienne gobliny i niektórzy stygijczycy.
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
- Jacek_Azael
- Masakrator
Z pewną dozą nieśmiałości...
Lubię sobie czasem coś posklejać z jakichś bitsów, i naszedł mnie pomysł na koziego bsb-ka. Poniżej faza vip.
Obecnie łączenie nóg z torsem już zaklejone. Niestety, nie udalo mi się zrobić zdjęcia na którym widać, ze model jest dynamiczny. Ta dynamika ma swoje minusy - jest mocno pochylony w przód i może być problem z dostawieniem przeciwników. Ale za to wygląda jakby miał komuś zaraz wyciąć z dyńki.
W formie quizu można zgadywać z jakich modeli części zostały użyte.
Lubię sobie czasem coś posklejać z jakichś bitsów, i naszedł mnie pomysł na koziego bsb-ka. Poniżej faza vip.
Obecnie łączenie nóg z torsem już zaklejone. Niestety, nie udalo mi się zrobić zdjęcia na którym widać, ze model jest dynamiczny. Ta dynamika ma swoje minusy - jest mocno pochylony w przód i może być problem z dostawieniem przeciwników. Ale za to wygląda jakby miał komuś zaraz wyciąć z dyńki.
W formie quizu można zgadywać z jakich modeli części zostały użyte.
dobra koza to szarżująca koza . Z tego co widzę to szmata wygląda jak od orkowego BsB a tors chyba stary wojownik chaosu (podobna)
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Dzięki za opinie.
Wklejam zdjęcie, które rzuca więcej światła na konstrukcję tego brutala.
Obecnie jest niemal skończony - dodałem pancerz, rękę z bronią, zakryłem miejsce łączenia sztandaru z trzonkiem itp. Przykleiłem kilka bitsów w klimacie "Man-bane" np. wieniec laurowy zdarty z jakiegoś imperialnego bohaterzyny czy kawałek pancerza z bretońskiego dzielnego rycerzyka. Jak zrobię fotkę, to wrzucę.
EDIT:
Model zasadniczo skończony.
Dodałem trofea na sztandarze (wieniec laurowy, jakaś czaszka mutanta) które maskują łączenie. kozioł dostał też opancerzenie dolnej części: testykuły zasłania mu tarczka jakiegoś bretończyka, nogi ma osłonięte elementami pozdzieranymi z różnych przeciwników. "Kamienie" na podstawce zrobiłem z metalu, ponieważ sztandar przeważał model. Resztę rzeczy na podstawce dorobi sobie potencjalny właściciel pod swoją wizję armii.
Konkurs "z jakich to części" nadal aktualny, nagród brak.
Dobre!crovaxus pisze:dobra koza to szarżująca koza .
Trafiony. Wydała mi się idealna dla koziołów: kawał szmaty z wiszącymi czachami, przybity ćwiekami do kija.crovaxus pisze:Z tego co widzę to szmata wygląda jak od orkowego BsB
Tu juz nie, ale to wina zdjęcia.crovaxus pisze:a tors chyba stary wojownik chaosu (podobna)
Wklejam zdjęcie, które rzuca więcej światła na konstrukcję tego brutala.
Obecnie jest niemal skończony - dodałem pancerz, rękę z bronią, zakryłem miejsce łączenia sztandaru z trzonkiem itp. Przykleiłem kilka bitsów w klimacie "Man-bane" np. wieniec laurowy zdarty z jakiegoś imperialnego bohaterzyny czy kawałek pancerza z bretońskiego dzielnego rycerzyka. Jak zrobię fotkę, to wrzucę.
Dokładnie. Ale to sobie potencjalny nabywca już załatwi. (model posklejałem z myślą o sprzedaży)Rasti pisze:Aż się prosi o jakiś FH
EDIT:
Model zasadniczo skończony.
Dodałem trofea na sztandarze (wieniec laurowy, jakaś czaszka mutanta) które maskują łączenie. kozioł dostał też opancerzenie dolnej części: testykuły zasłania mu tarczka jakiegoś bretończyka, nogi ma osłonięte elementami pozdzieranymi z różnych przeciwników. "Kamienie" na podstawce zrobiłem z metalu, ponieważ sztandar przeważał model. Resztę rzeczy na podstawce dorobi sobie potencjalny właściciel pod swoją wizję armii.
Konkurs "z jakich to części" nadal aktualny, nagród brak.
Korpus ewidentnie Orkowy, raczej nie Black Orkowy, podobnie nogi, miecz z 40.000 chaos ? Czacha na standarze akurat "nasza" staro-chaosowo-beastmeńska. Głowa ungora, rogi - spawn ? Nie widzę bitsów Bretońskich. Mogę zgadywać że "zgrubienie" w kijku od sztandaru jest Ogrowe.
edit:
O sorry głowa Gora
edit:
O sorry głowa Gora
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Opisuję, od dołu do góry:
nogi - spawn (zostały i po tym projekcie)
opancerzenie dołu - na jajcach tarczka bretońska z lilijką ( właściwe miejsce ), na biodrach po jednej stronie orkowa "szczęka" z hełmu, na drugiej naramiennik maruderów, z tyłu łańcuchy z lorda terminatora Chaosu 40k
miecz przy pasie - coś z orków
korpus - ork, chyba jazda
ręka z bronią - nowy chaos knight, ostrze z lancy tegoż modelu (się pałętalo gdzieś w bitsach, na takiego wypruwacza flaków idealne), naramiennik zdobyty zdaje eis na dwarfach
ręka za sztandarem, łącznie ze zgrubieniem (łączenie elementów przykryte wieńcem laurowym) - stara piechota Chaosu
Ozdobniki na drzewcu sztandaru: wieniec laurowy - chyba jazda imperium, czaszka z rogiem na - wood elves jak dobrze pamiętam
szmata - orkowa
jakieś łączniki bliżej nieustalone
czacha - Dibo trafił
głowa spawna - Dibo nie trafił, Krusk trafił Jak zobaczyłem pierwszy raz tę głowę, to czułem, ze muszę z niej zrobić jakiś model do koziołów.
I to by było.
nogi - spawn (zostały i po tym projekcie)
opancerzenie dołu - na jajcach tarczka bretońska z lilijką ( właściwe miejsce ), na biodrach po jednej stronie orkowa "szczęka" z hełmu, na drugiej naramiennik maruderów, z tyłu łańcuchy z lorda terminatora Chaosu 40k
miecz przy pasie - coś z orków
korpus - ork, chyba jazda
ręka z bronią - nowy chaos knight, ostrze z lancy tegoż modelu (się pałętalo gdzieś w bitsach, na takiego wypruwacza flaków idealne), naramiennik zdobyty zdaje eis na dwarfach
ręka za sztandarem, łącznie ze zgrubieniem (łączenie elementów przykryte wieńcem laurowym) - stara piechota Chaosu
Ozdobniki na drzewcu sztandaru: wieniec laurowy - chyba jazda imperium, czaszka z rogiem na - wood elves jak dobrze pamiętam
szmata - orkowa
jakieś łączniki bliżej nieustalone
czacha - Dibo trafił
głowa spawna - Dibo nie trafił, Krusk trafił Jak zobaczyłem pierwszy raz tę głowę, to czułem, ze muszę z niej zrobić jakiś model do koziołów.
I to by było.
figur jest bardzo fajny ale "trawka" imo psuje efekt, kolor jest super ale wygląd ... brrr ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"