temat rozpiski sie skonczył x postów temu a ta rozmowa powinna byc prwadzona w innym miejscu

Kanadian pisze:A dokładniej.
zasada hidden (w opisie assasina) "...The assassin may be reviled at the start of any of your turns, or any CC phase..."
czyli na początku którejś z twoich faz, lub na początku dowolnej fazy walki wręcz.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Najdziwniejsze tłumaczenie słowa INCLUDE jakie widziałem. Do kontekstu pasuje, ale angielskie booki są nadrzędne.PiotrB pisze:"...Każda jednostka DE (za wyjątkiem Harpii ) może SKRYWAĆ jednego assasina. Szczegóły znajdziesz w opisie zasady specjalnej ukryty ..."
Tak.To czy ujawniony assasin moze wejsc do oddzialu gdzie juz znajduje sie jeden czy nie ?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
A gdzie masz wpisane deploy w zasadzie ? lub jaka kolwiek wzmianke na ten temat.Jankiel pisze:Tak.To czy ujawniony assasin moze wejsc do oddzialu gdzie juz znajduje sie jeden czy nie ?
To normalny heros. Ma tylko specjalne zasady wystawiania.