Euro 2012 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Euro 2012 w piłkę nożną
Buahaha, gdyby to nasi tak grali jak Grecy, i wyleciał dla przykładu Błaszczykowski to byś tak nie mówił.
To mecz otwarcia, nie powinno się robić takich rzeczy, bo to pozostawia potem różne brzydkie oskarżenia pod naszym i sędziego adresem.
To mecz otwarcia, nie powinno się robić takich rzeczy, bo to pozostawia potem różne brzydkie oskarżenia pod naszym i sędziego adresem.
Jeśli przegramy, to przez słabą obronę. Już parę razy przez zepsute podania obrońców stworzyły się niebezpieczne sytuacje.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
HUSARIA (kur*a!) : Hoplici 1 : 0
3 kartki ja nie mogę
3 kartki ja nie mogę
I zaczeła się druga połowa. POLSKA!!!
Piękna akcja, ale Lewandowski przestrzelił..
Piękna akcja, ale Lewandowski przestrzelił..
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Co mówił wujek Naviedzony?Andrzej pisze:Challange Acepted
- GrimgorIronhide
- Masakrator
I jednak. Ale Szczęsny to z*ebał. Po zwycięstwie.Naviedzony pisze:Wiesz, że kiedy mówisz "nawet Polacy nie mogą tego z*ebać" rzucasz wszechświatowi challenge'a?Andrzej pisze:No ale tego już nie da się przegrać! Polacy grają o wiele lepiej, mają 2x więcej akcji, przewagę jednego gola i do tego jest ich o jednego więcej. Nawet Polacy nie tego z*ebać