W WFB gram już uu no półtora roku będzie. Wybrałem na początek armię ogrów (tak kiedy jeszcze była słaaaba) i grało mi się nią zawsze super. Problem w tym że to był wybór "last minute" bo miało być imperium

Imperium podoba mi się jako taki właśnie bastion ludzkości na przeciw morzu chaosu. Co do klimatu modeli, do naszej gry - zajebistość! Zawodowa armia! - tak widzę moje imperium, bo właśnie wracam do planów z przed półtora roku i dołączam do was, szlachetni elektorzy! Na razie zamówię 2 bataliony, konny generał+BSB, mag+mag. "Tanio" (jak na 1500pkt...) i dobrze

Już "niedługo" więc pierwsze fotki pomalowanych modeli i bitewne raporty, specjalnie dla Was! Niestety niedługo u mnie trwa w takich sprawach 1,5 miesiąca

Sorry za być może głupi post, jakby mod uznał że nic nie wnosi/nie potrzebny to można śmiało usunąć. Chciałem po prostu podzielić się entuzjazmem, że w końcu zostanę prawdziwym generałem, jak to chciałem zrobić już dawno

Może jednak zadam jakieś pytanie - jak radzicie robić podstawki? Chciałbym raczej trawiaste... ale zdecydowanie nie tak cukierkowo jak w HElfach... myślałem nad takim konceptem - ten nowy texture Nuln Earth (czy coś takiego