Alternatywne figurki dwarfów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Alternatywne figurki dwarfów
Teraz ostro maluje 45 hamkow do dmp;)
niestety starych hammerów nie kupie w sklepie
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tylko ebay, allegro, bp, itp., itd.
Wszystkich fanów brodatych brudasów zapraszam do wypowiedzi tu:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=380
W skrócie:
Jest plan wydania modeli na podstawie artworków:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=380
W skrócie:
Jest plan wydania modeli na podstawie artworków:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jedna sprawa tylko - co by skala pasowała, a nie jak w figsach od Ścibora, czy innych...
Od Scibora miałem jednego zabójcę i skala była idealna.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie miałem figsów Ścibora, gdzieś na forum wyczytałem, że są większe od GW... Ale Ty tego nie potwierdzasz...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
bo są większe i masywniejsze, nieznacznie ale różnica jest widoczna.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jest różnica, nie ma co...
No i bardzo dobrze - w końcu to lordowie i troszkę muszą się wyróżniać.
Ten zabójca którego miałem (trzymający głowę ogra) był perfekto w skali - może tylko milimetr większy.
Scibora nie lubię z powodów osobistych - zlał mnie ciepłym moczem mimo że byłem jego klientem.
W chwili obecnej nie ma opcji bym coś u niego więcej kupił - nie świadczę też usług malowania jego figsów.
Czyt: wpisany do wielkiej księgi uraz.
Nie mniej nie da się ukryć że parę modeli jest naprawdę godnych uwagi.
... Olać to - komentować moje arty w galerii - to dam Wam lepsze figsy - tylko odzewu trochę potrzebuję !
Ten zabójca którego miałem (trzymający głowę ogra) był perfekto w skali - może tylko milimetr większy.
Scibora nie lubię z powodów osobistych - zlał mnie ciepłym moczem mimo że byłem jego klientem.
W chwili obecnej nie ma opcji bym coś u niego więcej kupił - nie świadczę też usług malowania jego figsów.
Czyt: wpisany do wielkiej księgi uraz.
Nie mniej nie da się ukryć że parę modeli jest naprawdę godnych uwagi.
... Olać to - komentować moje arty w galerii - to dam Wam lepsze figsy - tylko odzewu trochę potrzebuję !
Jak już zrobić konwersje hamków to co muszą posiadać na 100% by mogły przejść bezproblemowo na turnieju ? Czy te ich specyficzne młotki wystarczą czy należy jeszcze na coś zwrócić uwagę ? Poproszę o podpowiedzi
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
mi sie bardzo podoba
juz nie moge sie doczekac jak bedzie wygladala reszta warriorow
cos mi sie wydaje, ze beda to kolejne dwarfy ktore zwieksza moja armie
juz nie moge sie doczekac jak bedzie wygladala reszta warriorow
cos mi sie wydaje, ze beda to kolejne dwarfy ktore zwieksza moja armie
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
zacytuje bartha:
bedzie mozna je sobie na spokojnie zakupic.
a wydac na bank wydadza bo na indiegogo chcieli uzbierac 20k a uzbierali prawie 40k dolanow
wiec watpie by wydali cala armie na raz. bardziej prawdopodobne jest, ze beda robili, a co za tym idzie - wydawali, regimenty/herosow/maszyny pojedynczo. i w sumie IMHO to lepiej. nie bedzie trzeba czekac nie wiadomo jak dlugo na wyjscie poszczegolnych oddzialowBarth pisze:AoW robi całą armię dwarfów, oto lista wydanych i planowanych modeli:
[DONE] Dwarf Lord with two weapons: Metal miniature
[DONE] Dwarf Noble: Metal miniature
[DONE] Dwarf Thunderlord: Metal miniature
[DONE] Dwarf Berserkers: 20 multi-component plastic miniatures regiment Dwarf Berserker warriors armed with two weapons
[DONE] Dwarf Berserker Champion: Metal miniature
[DONE] Dwarf Berserker Lord: Metal miniature
[DONE] Dwarf Rune Master: Metal miniature
[PLANNED] Dwarf Warriors: 20 multi-component WarCast miniatures regiment of regular Dwarf warriors armed with weapon & shield
[PLANNED] Dwarf Thunder Warriors: 10 multi-component WarCast miniatures regiment of Dwarf warriors armed with pistols
[PLANNED] Dwarf Iron Guard: 20 multi-component WarCast miniatures regiment of elite armoured Dwarf warriors armed with hand weapon & shield.
[PLANNED] Dwarf King: Metal miniature
[PLANNED] Dwarf Doomcrushers: 20 multi-component WarCast miniatures regiment of elite Dwarf warriors armed with two handed hammers.
[PLANNED] Living ancestor: Two animated giant stone statue of a dwarf ancestor (WarCast)
[PLANNED] Dwarf Master Builder – Metal miniature
[PLANNED] Dwarf mortar and crew: 2 Dwarf warriors and mortar (WarCast)
[YEAAAAH!] Dwarf Champion kit (choice of several weapon combos): WarCast miniature
[$7.500] Dwarf Crossbowmen: 10 multi-component WarCast miniatures regiment of Dwarf warriors armed with crossbow.
[$15.000] Dwarf Veterans: 20 multi-component WarCast miniatures regiment of regular Dwarf warriors armed with two handed weapons.
[$18.750] Dwarf treasure Hunters: 5 multi-component WarCast miniatures regiment of elite Dwarf adventurers.
[$23.750] Dwarf Bear Warriors: 10 multi-component WarCast miniatures regiment of Dwarf Warriors in bear disguise.
[$26.250] Dwarf King mounted on war bear kit – WarCast miniature
[$27.500] Dwarf Bear Lord – Metal miniature
[$31.250] Dwarf Pathfinders: 5 multi-component WarCast miniatures regiment of Dwarf rangers armed with hand weapon and crossbow. The box will include a barricade.
[$38.750] Dwarf cavalry: 10 multi-component WarCast miniatures (5 riders+5 war bears) regiment of elite Dwarf warriors mounted on war bears.
[$41.250] War bears: 5 multi-component armoured war bears (WarCast)
[$48.750] Valkyries: 20 multi-component WarCast miniatures regiment of Dwarf female warriors armed with varied weapons.
[$52.500] Dwarf cannon: 3 Dwarf warriors and mortar (WarCast)
[$53.750] Dwarf light canon: 1 Dwarf Warrior with mobile canon (WarCast)
[$55.000] Dwarf Geologist – Metal miniature
[$56.250] Durgur Hawkeye (Dwarf Sniper) – Metal miniature
Więcej można poczytać TUTAJ, a przedwszystkim oglądnąc bardzo ciekawe koncept arty.
bedzie mozna je sobie na spokojnie zakupic.
a wydac na bank wydadza bo na indiegogo chcieli uzbierac 20k a uzbierali prawie 40k dolanow
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
A ja nie kupię . Nie przemawiają do mnie te figsy, nie lubię figsów, które ciężko się ustawia w regimencie, ponadto nie pasują do mojej armii. Wolę stare dwarfy Maraudera .