Euro 2012 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Euro 2012 w piłkę nożną
chyba moja kobieca część mózgu buntuje się przeciwko temu erło bo zaczynam mieć już dość tego że każda reklama czegokolwiek musi mieć akcent piłkarsko- kibicowski. jeszcze trochę i mi urosną cycki..
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Mnie dobija za to ciągłe wypominanie Cr Ronaldo jego gejowatości, kobiecości, etc. Ubiera się jak ubiera, ale to jego sprawa.
Messiemu mało kto wypomina że jest karłem. To jego sprawa.
Prawda jest taka, że g**** kogo powinno obchodzić co poza boiskiem robi piłkarz. Jak Rooney będzie się chciał przejść na plażę dla nudystów to jego sprawa. Ma zachwycać na boisku - i to robi. Tak samo Ronaldo, tak samo Messi.
A jak komuś nie pasuje, że Ronaldo zmienia fryzurę w trakcie to niech to zachowa dla siebie. Połowa z tych pajaców, co wygwizdali Ronaldo na meczu z Czechami nawet się nie zbliży do jego fenomenu. I w ten sposób tylko okazują swoją bezsilność i szarość.
EDIT ; Tak w kontekście dzisiejszego meczu mi się przypomniało
I naszej pseudohisotrycznej dyskusji
Messiemu mało kto wypomina że jest karłem. To jego sprawa.
Prawda jest taka, że g**** kogo powinno obchodzić co poza boiskiem robi piłkarz. Jak Rooney będzie się chciał przejść na plażę dla nudystów to jego sprawa. Ma zachwycać na boisku - i to robi. Tak samo Ronaldo, tak samo Messi.
A jak komuś nie pasuje, że Ronaldo zmienia fryzurę w trakcie to niech to zachowa dla siebie. Połowa z tych pajaców, co wygwizdali Ronaldo na meczu z Czechami nawet się nie zbliży do jego fenomenu. I w ten sposób tylko okazują swoją bezsilność i szarość.
EDIT ; Tak w kontekście dzisiejszego meczu mi się przypomniało
I naszej pseudohisotrycznej dyskusji
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Z tą różnicą, że teraz Ruscy nie przyjdą ze wschodu. Doszli do Wisły i się wycofali
Vallar chcesz zeby ten temat tez nam zamkneli
Mecz dopiero obejrzalem na powtorce bo wczoraj nie mialem mozliwosci Ja tam sie ciesze ze szkopy dokopaly grekom.
Mecz dopiero obejrzalem na powtorce bo wczoraj nie mialem mozliwosci Ja tam sie ciesze ze szkopy dokopaly grekom.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ciut spóźnione, ale co tam:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Póki co mecz jakiś taki... letni. Nie widzę u Francuzów, żeby gryźli trawę - za mało agresji w ich grze. Hiszpanów można pokonać tylko grając agresywnie i twardo. Może Francuzi coś zmienią po przerwie...
http://www.tvn24.pl/euro-2012,61,m/11-d ... 60480.html
Ahaha, padłem. Chinole biją wszystko. Swoją drogą co on oglądał, bo takie mecze to 90 minut trwają. A resztę dnia co robił ? Fajki palił. Ok Ale żeby nie wstać sprzed TV ?
Ahaha, padłem. Chinole biją wszystko. Swoją drogą co on oglądał, bo takie mecze to 90 minut trwają. A resztę dnia co robił ? Fajki palił. Ok Ale żeby nie wstać sprzed TV ?
Hah.
Nie chcialo mi sie klocic z tymi, ktorzy na poczatku skakali do mnie, ze sie nie znam na pilce skreslajac francje, anglie i wlochow. Poki co kij wam w oko, francja nie pokazala nic poza Riberym, Benzema drewno jak zawsze (tak, jestem fanem Igly), ladny gest hiszpanii by strzelal znow Xabi
Nie chcialo mi sie klocic z tymi, ktorzy na poczatku skakali do mnie, ze sie nie znam na pilce skreslajac francje, anglie i wlochow. Poki co kij wam w oko, francja nie pokazala nic poza Riberym, Benzema drewno jak zawsze (tak, jestem fanem Igly), ladny gest hiszpanii by strzelal znow Xabi
Prawda jest taka że sędziowanie podczas tych mistrzostw stoi na żenującym poziomie . Nie ma chyba sędziego który nie popełnił jeszcze błędu.Druchii pisze: I ten sędzia
matilizaki napisał:
Na brete
wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu