Liga Cytadeli 04.06 - 02.07 - ZAPRASZAMY !!! :)
Re: Liga Cytadeli 04.06 - 02.07 - ZAPRASZAMY !!! :)
Chyba dwie. Papiery mam w cytadeli. Paringi będą w pon wieczorem (tym razem Ci, którzy nie doślą wyników dostają po 0 pkt).
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Paringi na ostatnią rundę w pierwszym poście. Powodzenia 

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
W tym tygodniu to masakra straszna
Pasuje mu żeby zagrać w sobotę na wieczorze weteranów a jak nie to dopiero w przyszlym tygodniu.

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
pasuje
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Manfred, odezwij się na PW, bo dostałeś wiadomość, a milczysz.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Wyniki zostały wysłane do ligi