Warhammer FAIR PLAY - Nowy Sącz - WYNIKI
Re: Warhammer FAIR PLAY - Nowy Sącz - 30.06.12 - AKTUALKA
WYNIKI:
1. Paraszczak 2 - OK - 49 PKT
2. Paraszczak 1 - DE - 48 PKT
3. Suchy - BRE - 44 PKT
4. Gremlin - WE - 42 PKT
5. Garg - DE - 41 PKT
6. Necro - SKV - 41 PKT
7. Laik - DE - 40 PKT
8. Młynek - EMP - 38 PKT
9. Bezdomny - DF - 38 PKT
10. Sevi - OK - 32 PKT
11. Stone - 31 PKT
12. PiotrB - EMP - 30 PKT
13. Major - SKV - 26 PKT
14. Syraf - VC - 23 PKT
15. Panterq - DF - 22 PKT
16. Leoh - 16 PKT
17. Siscov - OK - 12 PKT
18. Gruby - EMP - 10 PKT
19. Palkers - HE - 9 PKT
20. Caledor - HE - 8 PKT
Dzięki wielkie za tak liczne przybycie, na prawde, było to niespodziewane
Mam nadzieję, że wyszliście w dobrych humorach z turnieju, choć było kilka spin na początku
Pozdrawiam
Jak gdzieś sie pomyliłem w wynikach to pisać
1. Paraszczak 2 - OK - 49 PKT
2. Paraszczak 1 - DE - 48 PKT
3. Suchy - BRE - 44 PKT
4. Gremlin - WE - 42 PKT
5. Garg - DE - 41 PKT
6. Necro - SKV - 41 PKT
7. Laik - DE - 40 PKT
8. Młynek - EMP - 38 PKT
9. Bezdomny - DF - 38 PKT
10. Sevi - OK - 32 PKT
11. Stone - 31 PKT
12. PiotrB - EMP - 30 PKT
13. Major - SKV - 26 PKT
14. Syraf - VC - 23 PKT
15. Panterq - DF - 22 PKT
16. Leoh - 16 PKT
17. Siscov - OK - 12 PKT
18. Gruby - EMP - 10 PKT
19. Palkers - HE - 9 PKT
20. Caledor - HE - 8 PKT
Dzięki wielkie za tak liczne przybycie, na prawde, było to niespodziewane
Mam nadzieję, że wyszliście w dobrych humorach z turnieju, choć było kilka spin na początku
Pozdrawiam
Jak gdzieś sie pomyliłem w wynikach to pisać
podpis był niezgodny z regulaminem
Dzięki za fajny turniej, dzięki przeciwnikom za fajne bitewki - Piotra jeszcze raz przepraszam za sytuację która wynikła podczas pierwszej bitwy, mam nadzieję że nie jest już na mnie zły
Michał, mam nadzieję że będziemy mieli jeszcze okazję żebym mógł się na Tobie odegrać
Siscov, wielka pochwała za podjęcie się organizacji turnieju, wiadomo za pierwszym razem nie wszystko będzie idealnie, ale masz u mnie wielkiego plusa
Wszystkim pasażerom dziękuję za miłą podróż w obie strony
Wynik niezły, chociaż po przebiegu drugiej bitwy spodziewałem się troszkę innego wyniku, ale jednak Michał brutalnie zamordował mojego oprawcę Widzę że uplasowałem się za plecami faworytów
Myślę że wspólne z Panterą dokonamy polowania a następnie złożenia w ofierze jakiejś miłej włochatej kozy
Pozdrawiam!
Michał, mam nadzieję że będziemy mieli jeszcze okazję żebym mógł się na Tobie odegrać
Siscov, wielka pochwała za podjęcie się organizacji turnieju, wiadomo za pierwszym razem nie wszystko będzie idealnie, ale masz u mnie wielkiego plusa
Wszystkim pasażerom dziękuję za miłą podróż w obie strony
Wynik niezły, chociaż po przebiegu drugiej bitwy spodziewałem się troszkę innego wyniku, ale jednak Michał brutalnie zamordował mojego oprawcę Widzę że uplasowałem się za plecami faworytów
Myślę że wspólne z Panterą dokonamy polowania a następnie złożenia w ofierze jakiejś miłej włochatej kozy
Pozdrawiam!
Wisła Kraków.
M.R? Mały Rozpierdalacz?michal pisze:Dzięki za turniej i dzięki dla przeciwników za bezspinowe bitwy.
Zostawiłem gdzieś małego angielskiego rulebooka. Na przedostatniej stronie napisane "M.R.". Szczęśliwego posiadacza proszę o kontakt.
3918 jeżeli się nie mylęsiscov pisze:Potrzebuję ID Caledora
Wisła Kraków.
Dzięki za turniej i za dobry fun! Pomimo piekarnika było wporzo. Dzieki wszystkim przeciwnikom za bez spinowe bitewki i miłą atmosfere. Pozdro za orgów ktorzy zrobili kawal dobrej roboty jesli chcecie jeszcze dopracowac pare rzeczy proponuje przejechać się na jakiegos mastera by zobaczyc jak to dokładnie wygląda.
Dzięki i pozdro!
Dzięki i pozdro!
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Tak CHYBA taki mam bo w sumie nie jest to dla mnie wazne
Zajebisty turniej przyjemne gry mimo ze wszystko przegralem na mojej uber koks wypasionej nowoczesnej rozpisce
Bardzo przyjemne starcie z bretonia i pare niewyobrazalnych ruchow na stole typu oblanie paniki na WL za rozwalenie rydwanu tuz obok na 9 z przerzutem i ucieczka
I przegrana walka ze skavenami ktora do 3 tury byla wygrana dla mnie, ale generalnie wpierdziel dostalem w milesj atmosferze i na luzie za co dziekuje przeciwnikowi
Zajebisty turniej przyjemne gry mimo ze wszystko przegralem na mojej uber koks wypasionej nowoczesnej rozpisce
Bardzo przyjemne starcie z bretonia i pare niewyobrazalnych ruchow na stole typu oblanie paniki na WL za rozwalenie rydwanu tuz obok na 9 z przerzutem i ucieczka
I przegrana walka ze skavenami ktora do 3 tury byla wygrana dla mnie, ale generalnie wpierdziel dostalem w milesj atmosferze i na luzie za co dziekuje przeciwnikowi
Warhammer to nie jest sport
A powinnoCaledor19 pisze:bo w sumie nie jest to dla mnie wazne
Wisła Kraków.
Jak na pierwszy raz to nawet ogarnięty turniej, małe zastrzeżenia mam co do systemu parowania oraz czasu na bitwe - nie jestem przeciągającym gre jegomościem, a udało mi sie zagrac tylko 1 raz pełne 6 tur - po części winna temu pewnie jest godzinna obsówa, ale mimo wszystko.
Co do afterpartacza, to fajnie że wpadliście tak licznie ;p, i mam nadzieje że fajnie się bawiliście - szkoda że nikt nie pomyślał aby pod koniec zagrac w planszówkę;d. Ale Kosa mial chyba wtedy inne rozterki na glowie.
Syrafinie Twoje klucze znalazlem - call me.
Co do afterpartacza, to fajnie że wpadliście tak licznie ;p, i mam nadzieje że fajnie się bawiliście - szkoda że nikt nie pomyślał aby pod koniec zagrac w planszówkę;d. Ale Kosa mial chyba wtedy inne rozterki na glowie.
Syrafinie Twoje klucze znalazlem - call me.
xYz
Co do parowania i prowadzenia wyników to moim zdaniem znacznie lepiej spisują się karteczki niż komputer - sam tak prowadziłem turnieje i było super.
Każdy wpisuje dokładnie wyniki z małymi punktami. Bo na Fair Play zdaje się małe punkty nie były zgłaszane, więc co zadecydowało o kolejności w przypadku takiej samej ilości dużych punktów?
Każdy wpisuje dokładnie wyniki z małymi punktami. Bo na Fair Play zdaje się małe punkty nie były zgłaszane, więc co zadecydowało o kolejności w przypadku takiej samej ilości dużych punktów?
Wisła Kraków.
Małe punkty były zgłaszane, przynajmniej ja zgłaszałem, i widziałem że Siscov wpisywał je do arkusza.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
karteczki... noo zrobie to samo w exelu 100x szybciej, nie wiem czy wy znacie tak zaawansowane mozliwości programu exel jak opcja sortowania kolumnami - w 100% wystarcza na każdym lokalu.Sevi pisze:Co do parowania i prowadzenia wyników to moim zdaniem znacznie lepiej spisują się karteczki niż komputer - sam tak prowadziłem turnieje i było super.
xYz
Karteczki rulez
Wisła Kraków.