Małe miały być.Kosa pisze: A tak nawiasem mówiąc miało być euro
Vanaheim 1600 07.07.2012 - Kraków
Re: Vanaheim 1600 07.07.2012 - Kraków
Wisła Kraków.
Dwa turnieje w miesiącu jak wcześniej - byłoby super!
Czytają to w Vanaheim?
Czytają to w Vanaheim?
Wisła Kraków.
dla mnie formacik super ...w zasadzie wyklucza Bretkę więc moje wiedźmy się cieszą:)...
Co do mastera w Gdańsku to życzę Krakowiakom powodzenia - niestety dla mnie poza zasięgiem ze względu na odległość...
Co do mastera w Gdańsku to życzę Krakowiakom powodzenia - niestety dla mnie poza zasięgiem ze względu na odległość...
we tez wyklucza, bo niby jak mam ubic czołg, kawe i demigryfy jednocześnie? w ciagu 2óch tur kiedy zaczna robić zamet w lesie?
xYz
Gremlin pisze:we tez wyklucza, bo niby jak mam ubic czołg, kawe i demigryfy jednocześnie? w ciagu 2óch tur kiedy zaczna robić zamet w lesie?
nie będę grał imperium ...rozumiem ,że nabawiłeś się kompleksów po ostatniej grze ? ..Faktem jest ,że ja nie wiem co byś ty musiał zrobić ,żeby wygrać z Imperium w tym formacie
To nie trauma, tylko realistyczne podejście do metagame we vs emp.
xYz
a jak działa KB na demisie?
Nie działa, podobnie jak na ogry.
Wisła Kraków.
och,
życie
życie
Złe ogry i złe demisie ! Chlast ,Chlast! (efekt biczowania:)
aaaa...przypomniało mi się ! Znowu Laik chciał mnie zwałować - chciał mi zrobić KB na Pedanta na Pegazie! Czy ja naprawdę na każdy turniej muszę młotek nosić z napisem "...jak będziesz mnie wałował to w RYJ !!.." ..
aaaa...przypomniało mi się ! Znowu Laik chciał mnie zwałować - chciał mi zrobić KB na Pedanta na Pegazie! Czy ja naprawdę na każdy turniej muszę młotek nosić z napisem "...jak będziesz mnie wałował to w RYJ !!.." ..
Mylisz sie Piotrze, dowolnego bohatera na pegazopodobnej-kreaturze można zabić z pomocą KB. Przeczytaj zasady KB w RB.
xYz
Bohater na pegazie staje się monstrous cavalery. KB działa tylko na zwykłej cavalery, w/g rulebooka.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Gremlin pisze:Mylisz sie Piotrze, dowolnego bohatera na pegazopodobnej-kreaturze można zabić z pomocą KB. Przeczytaj zasady KB w RB.
Sam przeczytaj zasady:) - musiał by jechać na czymś co można osobno zabić ,rydwan ,smok etc...ale nie pegaz,orzeł etc..stają się jednością i monsterus cavalery..
Ostatnio zmieniony 3 lip 2012, o 21:28 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by stawal się monstrous cavalery to bretoński pegazista mógłby dołączyc do oddziału pegazów.
xYz