DRACON IX - 1666 pkt. - WEJHEROWO - 11.08.2007

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

Post autor: bigees »

bylo naprawde niezle - sympatyczni przeciwnicy (nawet Chory :wink: ) i czasowo sie wyrobilismy, a przy 4 bitwach to nie jest latwe.

tylko j e d n o a l e:
Scimi - nastepnym razem nie ustawiaj tak terenow!! rzeka przez cala plansze, gorka obstawiona obeliskami wiekosci wiadra i kupa krzakow... na takich stolach gra staje sie mocno nie wyrownana.
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

bigees pisze: tylko j e d n o a l e:
Scimi - nastepnym razem nie ustawiaj tak terenow!! rzeka przez cala plansze, gorka obstawiona obeliskami wiekosci wiadra i kupa krzakow... na takich stolach gra staje sie mocno nie wyrownana.
Spoko - następnym razem specjalnie dla ciebie będzie 1-2 patelnie :)
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

dzięki za turniej
Xet następnym razem Cię pojadę :wink:
KJ sorry, że trochę krzyczałem grając z Tobą... ale Ty po prostu kurde nie potrafiłeś normalnie umrzeć :twisted:

ps. Scimi 1 stół z klifową górką w jeden strofie rozstawiana i ruiną na którą nie można wchodzić ale przez którą widać to trochę za wielki ukłon w stronę armii defenstywnych

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Mapet pisze:dzięki za turniej
Xet następnym razem Cię pojadę :wink:
KJ sorry, że trochę krzyczałem grając z Tobą... ale Ty po prostu kurde nie potrafiłeś normalnie umrzeć :twisted:

ps. Scimi 1 stół z klifową górką w jeden strofie rozstawiana i ruiną na którą nie można wchodzić ale przez którą widać to trochę za wielki ukłon w stronę armii defenstywnych
Jakoś mojej armii ofensywnej to nie przeszkadzało - doszła do defensa i zrobiło się ciepło 8)
Żaden ukłon w tę czy inną stronę. Nie rozumiem tego narzekania na tereny. Wziąłem sobie uwagi z WD o serca i na każdym stole zostawiałem sporo przestrzeni na manewry. Oświećcie mnie, bo rozumiem, że świetny teren to górka z jednej strony stołu + las z drugiej ??
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

KJ sorry, że trochę krzyczałem grając z Tobą...
Troche?
Twoje ku.... mać było słychać w w pobliskich domach.Troche przeginales a zemnie sie smieli jak gralem z KJ ze sie wkurzam 8)
sympatyczni przeciwnicy (nawet Chory Wink )
Nie da sie ukryc ze te 2 sytuacje mogły Cie załamac.
Z pożogą to pobiłem chyba rekord Crusa z jakiegoś turnieju.31 hitów na dragon ogry zniosło ich z powierzchni ziemi :wink:

A Silverzy którzy byli miedzy młotem i kowadłem zaszarżowali rydwan by umrzeć godnie zrobili cos nieprawdopodobnego.Rydwan besti ustal i dostali minosy z przodu(jeden sie dostawil) i herd od boku(z 14 modeli).
I co?
Bo 2 turach silverzy wszystko zjedzone przez 4 kawalerzysów :lol2: 8)
Ja bym sie zalamal jakby mnie takie cos spotkalo :wink:

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

tereny były lepsze niż na WD IMHO nie były doskonałe ale powiem tak odnośnie terenów

Wielki Drakon - wielkie kalectwo

Mały Drakon - małe kalectwo ;)

Ogólnie turniej sympatyczny.

Awatar użytkownika
nightclower16
Mudżahedin

Post autor: nightclower16 »

Gogol pisze:

nasze nowe motto ;)

Co do turnieju bardzo fajny :P Sytuacja w ostatniej bitwie jak grał Mapet z KJ była przezabawna ... a powrót do Gdańska kolejką też był niezły :D

Pozdro dla wszystkich a w szczególości dla Piotrka, Gogola i Kołtana ;)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Gogol pisze:tereny były lepsze niż na WD IMHO nie były doskonałe ale powiem tak odnośnie terenów

Ogólnie turniej sympatyczny.
To oświeć mnie mistrzu - pole bitwy by Gogol -> jak powinny być ustawione tereny ??
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

nie powinno być rzeczek przez cały stół oraz zakoli w których można się skitrać całą armią niektóre tereny były bardzo dobre dla defensów ... wręcz niemożliwe było tam przegrać bez jakiegoś cudu .

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Gogol pisze:nie powinno być rzeczek przez cały stół oraz zakoli w których można się skitrać całą armią niektóre tereny były bardzo dobre dla defensów ... wręcz niemożliwe było tam przegrać bez jakiegoś cudu .
No to powinieneś się chyba cieszyć ;)

Moim zdaniem rzeczka akurat dzieląca stół na dwie połowy jest spoko. Pousuwałem jakieś tereny by po każdej jej stronie można było jakoś pomanewrować.
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

Mapet pisze: KJ sorry, że trochę krzyczałem grając z Tobą... ale Ty po prostu kurde nie potrafiłeś normalnie umrzeć :twisted:
To ty nie potrafisz rzucać :D a to już nie moja wina, że nie możesz zabic mojego gienia salką. Grało mi sie z tobą miło i śmiesznie a widzisz i tak był remis, a ty się tak burzyłeś.

Następnym razem będziesz miał okazję się zrewanżować, by udowodnić swą wielką potęgę 8)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

żalujcie plewy ze nie bylo was w Gorzowie :twisted:

gratki dla zwyciezcow ;)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

thurion pisze:żalujcie plewy ze nie bylo was w Gorzowie :twisted:

gratki dla zwyciezcow ;)
Nie zaprosili nas to trudno - nie pojechaliśmy :)
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Scimitar pisze:
thurion pisze:żalujcie plewy ze nie bylo was w Gorzowie :twisted:

gratki dla zwyciezcow ;)
Nie zaprosili nas to trudno - nie pojechaliśmy :)
lokal byl zajebisty, klimat byl zajebisty, turniej byl zajebisty (no poza duchotą :P), warto bylo byc.. starczy dodac ze w gorzowie przespalem 3 noce i spedzilem 4 dni a wcale nie chcialo mi sie wracac :twisted:

Błażej
Kretozord

Post autor: Błażej »

kolejny dowód na to, że muszę pomalować armię... był bym 5 ;p

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Sorki, że dopiero teraz, ale przed chwilą wróciłem:

Dzięki za fajny turniej, choć zjechany byłem jak koń po westernie to bitwy były fajne i bez ciśnień(co bardzo lubię), pozdro dla przeciwników oraz dla organizatorów.
Wejherowo rulez.

Andrzej.

ODPOWIEDZ