tylko j e d n o a l e:
Scimi - nastepnym razem nie ustawiaj tak terenow!! rzeka przez cala plansze, gorka obstawiona obeliskami wiekosci wiadra i kupa krzakow... na takich stolach gra staje sie mocno nie wyrownana.
Spoko - następnym razem specjalnie dla ciebie będzie 1-2 patelniebigees pisze: tylko j e d n o a l e:
Scimi - nastepnym razem nie ustawiaj tak terenow!! rzeka przez cala plansze, gorka obstawiona obeliskami wiekosci wiadra i kupa krzakow... na takich stolach gra staje sie mocno nie wyrownana.
Jakoś mojej armii ofensywnej to nie przeszkadzało - doszła do defensa i zrobiło się ciepłoMapet pisze:dzięki za turniej
Xet następnym razem Cię pojadę![]()
KJ sorry, że trochę krzyczałem grając z Tobą... ale Ty po prostu kurde nie potrafiłeś normalnie umrzeć![]()
ps. Scimi 1 stół z klifową górką w jeden strofie rozstawiana i ruiną na którą nie można wchodzić ale przez którą widać to trochę za wielki ukłon w stronę armii defenstywnych
Troche?KJ sorry, że trochę krzyczałem grając z Tobą...
Nie da sie ukryc ze te 2 sytuacje mogły Cie załamac.sympatyczni przeciwnicy (nawet Chory Wink )
nasze nowe mottoGogol pisze:
Wielki Drakon - wielkie kalectwo
Mały Drakon - małe kalectwo
To oświeć mnie mistrzu - pole bitwy by Gogol -> jak powinny być ustawione tereny ??Gogol pisze:tereny były lepsze niż na WD IMHO nie były doskonałe ale powiem tak odnośnie terenów
Wielki Drakon - wielkie kalectwo
Mały Drakon - małe kalectwo
Ogólnie turniej sympatyczny.
No to powinieneś się chyba cieszyćGogol pisze:nie powinno być rzeczek przez cały stół oraz zakoli w których można się skitrać całą armią niektóre tereny były bardzo dobre dla defensów ... wręcz niemożliwe było tam przegrać bez jakiegoś cudu .
To ty nie potrafisz rzucaćMapet pisze: KJ sorry, że trochę krzyczałem grając z Tobą... ale Ty po prostu kurde nie potrafiłeś normalnie umrzeć![]()
lokal byl zajebisty, klimat byl zajebisty, turniej byl zajebisty (no poza duchotąScimitar pisze:Nie zaprosili nas to trudno - nie pojechaliśmythurion pisze:żalujcie plewy ze nie bylo was w Gorzowie![]()
gratki dla zwyciezcow