Co byście chcieli zobaczyć w nowej erracie?

Wood Elves

Moderator: Gremlin

Zablokowany
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Dr Crane pisze: LOL, aleś dał czadu chłopie> takie bzdury to na poczekaniu wymyslasz? Czy jakiś szerszy proces myslowy zaprzęgasz? Wątpie, to był pewnie jakiś stream of consciousness- zważywszy że nawet z interpukcją krucho.
Człowieku, zadnego z przez Ciebie wymienionych oddzialów nie wymieniłem, wiec biorę to za czystą złośliwość.
nie moja wina, ze nie widzisz ulomnosci podanych przeze mnie oddzialow a jedyne co widzisz to to, ze np. empire posiada czolg a we nie wiec ta armia jest be (bo jak inaczje porownywac we i he gdzie ta druga armia jest ewidentnie slabsza i mniej elastyczna)... szkoda, ze nie porownales biednych we do ogrow... przeciez te drugie maja taka wypas bron jak tenderiser wiec sa o wiele mocniejsze...

Lecz oczywiscie przyczepiasz sie do interpunkcji w poscie skladajacym sie glownie z ktorkichpytan retorycznych oraz rownowaznikow... brawo. Widac udalo mi sie pokjazac ci idiotyzmy w twojej wypowiedzi gdyz nie masz sie do czego innego przyczepic.
Stworzyłem ten temat chocby po to zeby móc zastanowic się nad innymi strategiami WE a nie tylko >>>masa driad, dwa drzewa wardancerzy i huzia do przodu>>
co moze wywolac potrzebę wydania erraty także do WE- aby zbalansować wynikłe różnice.

Jak dla mnie- koszt Warhawk Riders - stanowczo są za drodzy
Jeden Great Eagle jako Rare podczas gdy HE mają ich dwa to jawna niesprawiedliwość
Wieksza użyteczność niektórych kindredow- Eternal, Scout (ale tu nie mam pomysłu żadnego)
Może dostęp do wiekszej liczby Lore dla 2 levelowcow ? Do Beast i Life
Tego nie zrobią, ale powrót paru przedmiocików z White Dwarfowej rozpiski byłby calkiem miły- Acorn of Ages (jeszcze jeden lasek Cool ), Hunting Spear (nasz maly bolt thrower), Wand of Jet (dodatkowa kostka do magic pool)
Jak sobie coś jeszcze przypomnę to ponarzekam... Cool
ciekawy sposob zastanawiania sie nad innym9i strategiami do we... zaraz chyba wymysle nowa do tk...
"czemu mi zabrali mumie w konnicy oraz niescrolowane inkantacje? buu"

typie po prostu jestes zalosny.
Christos , moze bys tak łaskawie zauważył że napisałem "NIEKTÓRZY gracze WE"?? Wiec mówię za siebie
skoro juz sie czepiamy jak ty interpunkcji to slowo niektorzy wskazuje, ze nie mowisz za siebie tylko za grupe osob. Gdybys chcial mowic o sobie to powiedzial bys "pewien" albo inne tego typu slowo wskazujace na liczbe pojedyncza a nie mnoga (lub o prostu personalnie o sobie)
a ja jakoś nie skrytykowałem treemana treekinow (jak to próbuje bzdurnie nam wcisnąć Shino, czy jak mu tam)
masz racje Oo staram sie tobie wmowic, ze mowiles co innego niz powiedziales...

tylko moge wiedziec z czego to wywnioskowales?
Shino, słownictwo!
wybacz jedyna reakcja na tak bezsensowny temat

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

a jedyne co widzisz to to, ze np. empire posiada czolg a we nie wiec ta armia jest be (bo jak inaczje porownywac we i he gdzie ta druga armia jest ewidentnie slabsza i mniej elastyczna
Ech.....możesz mi łaskawie przypomniec gdzież to mówiłem że "We są be bo nie mają czołgu"???Albo gdzie porównywałem HE do WE?? Chyba coś Ci się przyśniło kolego
Widac udalo mi sie pokjazac ci idiotyzmy w twojej wypowiedzi gdyz nie masz sie do czego innego przyczepic.
Pokazałeś co najwyżej jak żenującą ironią się posługujesz- złośliwie krytykując akurat te jednostki o których nie powiedziałem ani słowa, po to aby ośmieszyć ten temat.
ciekawy sposob zastanawiania sie nad innym9i strategiami do we... zaraz chyba wymysle nowa do tk...
"czemu mi zabrali mumie w konnicy oraz niescrolowane inkantacje? buu"
I co? ten jeden post ma służyc jako dowód że nie można poprowadzic rzetelnej dyskusji? Jakos już nie podałes posta Urbana dotyczącego dyskusji nad Alterem która mogłaby się wywiązać a która przerwałes swym postem w którym znalazły się te np oto kwiatki :
to przecuiez opcja zupelnie po chuju.
aaa i to też świadczy o twojej kulturze czy może jej braku :
typie po prostu jestes zalosny
żałosne jest to że jeszcze nie wyrzucili moderatorzy Twego posta za język jakim sie poslugujesz
slowo niektorzy wskazuje, ze nie mowisz za siebie tylko za grupe osob
Jako ze Urban i Scimitar włączyli się do dyskusji szanując pewne zasady, właściwe takim tematom (zero wulgaryzmów i złośliwości)
mogę przyjąć że mowilem tez w ich imieniu.
masz racje Oo staram sie tobie wmowic, ze mowiles co innego niz powiedziales...

tylko moge wiedziec z czego to wywnioskowales?
Możesz, przeczytałem uważnie moje posty- i Tobie tez radze.

Cytat:

Shino, słownictwo!
wybacz jedyna reakcja na tak bezsensowny temat
Jeśli uważasz że temat jest bezsensowny to po co tu zaglądasz i zasmiecasz go swoimi postami? Jakaś wewnetrzna sprzeczność? Co do tego czemu użyłes wulgaryzmów, to jest to oczywiste- nie potrafisz toczyć dyskusji i, z braku argumentów, uciekłes sie do czegoś tak prymitywnego.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Ech.....możesz mi łaskawie przypomniec gdzież to mówiłem że "We są be bo nie mają czołgu"???Albo gdzie porównywałem HE do WE?? Chyba coś Ci się przyśniło kolego
Jeden Great Eagle jako Rare podczas gdy HE mają ich dwa to jawna niesprawiedliwość
przykro mi, ze nawet nie wiesz co piszesz... mozliwe, ze to minie...

Awatar użytkownika
Kharnan
Mudżahedin

Post autor: Kharnan »

Obrazek
And he did say "War", and the world did tremble...
Obrazek

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

Shino pisze:
przykro mi, ze nawet nie wiesz co piszesz... mozliwe, ze to minie...
fakt, tym jednym zdaniem porównałem je do HE... i bije sie w piersi, ale przyznaj że zdanie o czlogu wyssałes sobie z palca...

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

a może by tak zamknąć temat, skoro się tylko głupia przepychanka zrobiła i żadne z dzieci nie chce ustąpić?

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Narazie zamykam, bo widze, ze to jakis flame. Wieczorem, jak bede mial chwile czasu przeczytam calosc i ocenie, co z tym zrobic dalej.
Obrazek

Zablokowany