EURO Vanaheim II 21.07.12
mamy kilku chętnych do gry w naszym teamie... postaram się wybrać mądrze ...Więc POJEDZIEMY! Ciesze się ...
Ja się chyba nie odważę pojechać samochodem (bardzo mało jeżdżę)... ale w ostateczności mogę go udostępnić.
Ja się chyba nie odważę pojechać samochodem (bardzo mało jeżdżę)... ale w ostateczności mogę go udostępnić.
Leoh - niestety Skavenów w Krakowie jest bardzo mało, jest jeden gracz który chodzi na turnieje, ale ostatnio rzadko się pojawia.
Fluffy - mam furę ale jest tak jak pisałem - nie odważę się nią jechać ponad 1000 km, ostatnio miałem dwa razy awarię i cieszę się że byłem tylko 20km od Krakowa i mój Ojciec jest zajebisty i mnie ściągał.
UWAGA: W piątek ok godz. 18 zapraszam do Vanaheim osoby które mają czas i chcą pomóc, będziemy rozstawiać stoły i tereny. Liczę że przyjdą chociaż ze dwie osoby do pomocy.
Kto przyjdzie w piątek dostaje +1 duży punkt!
Fluffy - mam furę ale jest tak jak pisałem - nie odważę się nią jechać ponad 1000 km, ostatnio miałem dwa razy awarię i cieszę się że byłem tylko 20km od Krakowa i mój Ojciec jest zajebisty i mnie ściągał.
UWAGA: W piątek ok godz. 18 zapraszam do Vanaheim osoby które mają czas i chcą pomóc, będziemy rozstawiać stoły i tereny. Liczę że przyjdą chociaż ze dwie osoby do pomocy.
Kto przyjdzie w piątek dostaje +1 duży punkt!
Wisła Kraków.
Nie chce wypowiadac sie za innych, ale sadze ze ni będzie problemu z autami przy odrobinie dobrych chęci - patrz PiotrB.
Natomiast co do noclegu, kiedys zoczyłem jak to wyglada, mozna znaleźć nocleg w 5 osobowym pokoju za 30 zł od osoby - a jest to hotel, z łożkiem, prysznicem, pościelą, nie szkoła. To wariant ekonomiczny, ale ciekawy - zawsze mozna wieczoremw dobrym towarzystwie browara chlapnac czy planszówke ogarnąć. Drożej jest.. drożej
W każdym razie ja sie trzymam planu z podróżą w piątek i wyjazdem w poniedziałek, o ile nieoczekiwane okolicznosci nie staną mi na drodze.
Pozdrawiam
Natomiast co do noclegu, kiedys zoczyłem jak to wyglada, mozna znaleźć nocleg w 5 osobowym pokoju za 30 zł od osoby - a jest to hotel, z łożkiem, prysznicem, pościelą, nie szkoła. To wariant ekonomiczny, ale ciekawy - zawsze mozna wieczoremw dobrym towarzystwie browara chlapnac czy planszówke ogarnąć. Drożej jest.. drożej
W każdym razie ja sie trzymam planu z podróżą w piątek i wyjazdem w poniedziałek, o ile nieoczekiwane okolicznosci nie staną mi na drodze.
Pozdrawiam
Ja jestem za noclegiem w przyzwoitych warunkach, jak pisze Fluff, jeżeli dodatkowo może być opcja z planszówką to mi się to bardzo podoba
Plan z podróżą w piątek i powortem w poniedziałek +1.
Fluffy, do Ciebie nie zmieszczą się 4 osoby?
Plan z podróżą w piątek i powortem w poniedziałek +1.
Fluffy, do Ciebie nie zmieszczą się 4 osoby?
Wisła Kraków.
Jestem zaFluffy pisze:Nie chce wypowiadac sie za innych, ale sadze ze ni będzie problemu z autami przy odrobinie dobrych chęci - patrz PiotrB.
Pozdrawiam
W niektórych schroniskach można załatwić pokoje 10-osobowe i wtedy już jest mega po taniości.
I Fluffy z Kosą ogarnijcie jakieś planszówki z gatunku: "Nie muszę myśleć, mogę się napić"
Jak jedzie Garg?
Naprawdę nikt nie ma czasu jutro popołudniu? Rostawienie blatów i terenów nie zajmie dużo czasu, a byłoby dużym ułatwieniem gdyby ktoś wpadł pomóc.
Naprawdę nikt nie ma czasu jutro popołudniu? Rostawienie blatów i terenów nie zajmie dużo czasu, a byłoby dużym ułatwieniem gdyby ktoś wpadł pomóc.
Wisła Kraków.
Niestety, ja jutro mam pracę, więc nie pomogę. A rozpiski na ETC są miejscami co najmniej dziwne.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Zawsze tak byłopanterq pisze:A rozpiski na ETC są miejscami co najmniej dziwne.
Wisła Kraków.
Aktualka zapisanych, PSz, jestes zapisany - przeniesiony z rezerwy
Wisła Kraków.
Pawła nie będzie - jedzie do rodziny na imprezę urodzinową.Sevi pisze:Aktualka zapisanych, PSz, jestes zapisany - przeniesiony z rezerwy
Sam pewnie potwierdzi jeszcze swoją nieobecność wieczorem, ale prosił, żebym przekazał powyższą wiadomość.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.