ale kogo masz na myśli?Eldritch pisze:Urtrax: Twoje uwagi co do słabości Języka są odosobnione. Najlepszy gracz WoCh w Polsce na nim gra, sugeruję trochę pokory w wygłaszaniu sądów.
Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Urtraxa
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
Odpala się tylko jeśli przeciwnik nie osiągnie wymaganego casting value.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Dobra to sorry za wpadkę odpowiedzcie teraz na moje pytanie co jest lepsze na euro wybrańcy czy rycerze bo na kartówke przed DMP muszę mieć rozpe i nie potrafię jednostronnie wybrać
Na tongue gra Duke. Zastanawiam się tylko, czy to on pierwszy zrobił tą rozpę, czy Dymitr.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Proszę Moda, proszę mnie nie obrażać, magister byków nie sadzi. Jeżeli w moim wywodzie była tam jakaś literówka to prawdopodobnie klawisz na klawiaturze nie zadziałał lub bardziej prawdopodobne, że był to atak terrorystyczny masonów. Musiałem wywalić na światło dzienne niewygodną informację na temat WochuMARDUK pisze:Wróciłem do starej dobrej metody kasowania postów z bykami. G
Pozdro.
a jakie to ma dziś znaczenie? ;PShadar pisze:Na tongue gra Duke. Zastanawiam się tylko, czy to on pierwszy zrobił tą rozpę, czy Dymitr.
Duke jedzie rozpiską, która wspólnymi siłami budowało kilka osób. To prawda, że na języku grałem ja i przekonywałem do tego pomysłu - jak widać skutecznie
wszystko dla większego dobra:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
1.Czy mark of khorne działa na wierzchowce (w tym np. Juggernauta pod lordem z rzeczonym markiem)?
2.Czy lord na Juggerze i jego wierzchowiec, są liczeni jako jeden model i nie można zabić wierzchowca spod lorda, tak jak robi się to np. ze smokiem?
3.Czy Warshrine może maszerować?
2.Czy lord na Juggerze i jego wierzchowiec, są liczeni jako jeden model i nie można zabić wierzchowca spod lorda, tak jak robi się to np. ze smokiem?
3xtakbuniek pisze:1.Czy mark of khorne działa na wierzchowce (w tym np. Juggernauta pod lordem z rzeczonym markiem)?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Grolshek - 3 x TAK to było za komuny
Odpowie mi ktoś na zadane przeze mnie pytanie co jest bardziej opłacalne na pkt euro?Knighci czy Choseni?
Kedo...trudne pytanie zadajesz. Podejrzewam, ale moge się mylic, że fani chosenów będą mało obiektywni i wybiorą chosenów. Na szczęście fani rycerzy to duzo rozsądniejsza grupa i nie dadzą się ponieść emocjom i o dziwo wybiorą rycerzy. Ilu ludzi tyle wizji. IMO Choseni, ale co ja tam wiem...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ja akurat stawiam na rydwany ale nie znoszę postawy roszczeniowej u użytkowników. Zadałeś pytanie to czekaj na odpowiedź. Nikt z nas nie ma obowiązku odpowiadać...Kedo pisze:Odpowie mi ktoś na zadane przeze mnie pytanie co jest bardziej opłacalne na pkt euro?Knighci czy Choseni?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Może właśnie dlatego nikt nie odpowiada
Grolshek pisze:3xtakbuniek pisze:1.Czy mark of khorne działa na wierzchowce (w tym np. Juggernauta pod lordem z rzeczonym markiem)?
Frenzy nie przenosi się na wierzchowce więc jak może działać mark Khornea na konie?