dla mnie styka cannon jest totalnym bezklimaciemDrwal pisze:Tak banshee jest dobra na lizaki/imperium/orki i szczury bez latarek, ale jak trafisz na WE to se co najwyzej do łuczników pokrzyczysz.
35 to cena levelu który sie dokupuje z 1 na 2 albo z 3 na 4 dają one 1 czar i jeden PD jeśli daje sie go z lvl 0 na 1 lub 2 na 3 to dodatkowo daje to +1 DD za dodatkowe 10 pkt to jest bardzo oplacalne.Drwal pisze:Co do tego +1 lvl uważam że optymalna cena za to powinna byc 35p a nie 45p. To jest dużo za dużo i dlatego bym nie bral counta anni tego plewnego thralla, który zginie od byle czego.
ymmm nie zauważasz że to właśnie o to chodzi ??Drwal pisze:Doswiadczony gracz imperium nie podjedzie ci tak czołgiem pod banshee
Jak mi kawa wpadnie w banshee to znaczy że spiepszyłem. Co do terenu to nigdy nie jest tak że bedzie na każdym idealnie.Drwal pisze: i zawsze ma tez kawę z warbannerem przez która banshee moze się sypnąć. Poza tym nie każdy teren (o czym się przekonałeś na draconie) nie jest taki fajny, bo dla banshee najlepszy jest las na środku stołu, żeby podeszła.