Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08.12
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08
To może PiotrzeB przeprosisz teraz Nas
Czekaj, czekaj a czy ja nie napisałem, że może mail został wysłany ??
Ty no patrz doszedł
Ty no patrz doszedł
już się tak nie nabijaj, bo nadal faktem pozostaje, że turniej nie został zgłoszony w terminie. Termin DMP był chyba znany już od kilku miesięcy, już wtedy można było go zgłosić (a nie teraz szukać wymówek).Aro pisze:To może PiotrzeB przeprosisz teraz Nas
Ty no patrz doszedł
Asassello pisze:już się tak nie nabijaj, bo nadal faktem pozostaje, że turniej nie został zgłoszony w terminie. Termin DMP był chyba znany już od kilku miesięcy, już wtedy można było go zgłosić (a nie teraz szukać wymówek).Aro pisze:To może PiotrzeB przeprosisz teraz Nas
Ty no patrz doszedł
I by zaginął przy zmianie sezonów ;P
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Challenge accepted
Już zdążyłem się stęsknić
Już zdążyłem się stęsknić
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
jest gdzieś może jakaś lista zgłoszonych teamów?
Nie, bo Duńczycy, Australia i Singapur też będzie.KayolPixel pisze:Zmieńcie nazwe na: polnische Team-Meisterschaft ins Landsberg an der WartheCrazyChris pisze:Spoiler Alert
- bedzie mala inwazja niemiecka
LUBIETOFurion pisze:Nie, bo Duńczycy, Australia i Singapur też będzie.KayolPixel pisze:Zmieńcie nazwe na: polnische Team-Meisterschaft ins Landsberg an der WartheCrazyChris pisze:Spoiler Alert
- bedzie mala inwazja niemiecka
Tak sie w klubie zastanawiamy... jak odbiora przyjezdni taką nazwe jak SS - córy Górkiników i SS wymalowane na figurkowo klubowych sztandarach ; p?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
To słowo kluczAfro pisze:jak nie będzie dwóch błyskawic i swastyk, to chyba nie będą się czepiać
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned