![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
wydzieliłem, bo temat warty przejrzenia
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
jedyne co jest w stanie przestraszyc mojego smoka to 2x trebuszet.. jak bretka nie ma tych wspanialych maszyn to moze sie zaczac pakowac...Jagal pisze: a tak naprawdę to jednyny straszak na smoki to koleś z Virtue of Heroism
wiemBretonnian pisze:A pięc pegazów to niby smoka nie przetrzyma??.Chempion krzyczy challenge,mamy banner i przewage ,przegrywamy o jakieś 2,co przy generale i BSB w zasięgu ustanie,nie jest jakimś większym problemem.
To taki jeszcze jeden sposób na smoka.
ale jakie dzialanie psychologiczne ! ... ja poki nie zlikwiduje trebkow nie wlatuje miedzy lance na kozaka... a dodaj do tego 3,4 razy pedzie ktore blokuja moich likwidatorow trebkow... czyli deamonic mounta, lataczy czy maruderow... i rodzi sie wizja bardzo ciezkiej dla mnie i jednoczesnie uniwersalnej bretki, ty taka obecnie graszH@lfing pisze:
Nawet strzelanie z trebków jest zabardzo losowe i nie jest tak łatwo ustrzelić smoka,
i wlasnie dla tych zlotych strzalow warto trebki wystawiacH@lfing pisze:
pomimo tego ze udało mi sie ostatnio robic różne dziwne rzeczy z tebkow.
no slyszalem od Bartka o tym...mozna by to porownac do stylu w jakim zginal moj smok w niedawnej bitwie z orkami... 2 razy nie zdalem paniki od pipow (undiv), ucieklem 14 cali za stol i po smoku...duke pisze:Sposób na smoka którego zabiłem w bitwie z Bartkiem Białowąsem na DMP(ten smok dał sie we znaki thurionowi)
Smok Chaosu(12 atakow) Wpada w bok małej lancy.Challange championem.Zaledwie 3 wardy do zrobienia.Gites.Champion przeżył.Smok zdał breaka.Następna tura lance sie odwracająOstatnia szansa dla smoka.12 ataków-7 wardów do zrobienia.Znów Gites-wszystko.No i po smoku
duke pisze:Sposób na smoka którego zabiłem w bitwie z Bartkiem Białowąsem na DMP(ten smok dał sie we znaki thurionowi)
Smok Chaosu(12 atakow) Wpada w bok małej lancy.Challange championem.Zaledwie 3 wardy do zrobienia.Gites.Champion przeżył.Smok zdał breaka.Następna tura lance sie odwracająOstatnia szansa dla smoka.12 ataków-7 wardów do zrobienia.Znów Gites-wszystko.No i po smoku
Niektorzy nie maja!Shax pisze:A gracze bretonscy nie mają farta?
ja grajac chaosem mam dokladnie te same reakcjeJagal pisze:Jak widze We na 1 drzewku - będzie dobrze
na dwóch - będzie ciężko
na smoku i dwóch drzewkach - u ku....a
Heh... cwaniaki.thurion pisze:ja grajac chaosem mam dokladnie te same reakcjeJagal pisze:Jak widze We na 1 drzewku - będzie dobrze
na dwóch - będzie ciężko
na smoku i dwóch drzewkach - u ku....a![]()