Euro-gąska. A teraz next, pleaseGasior pisze:...
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Euro-gąska. A teraz next, pleaseGasior pisze:...
Jak zyc jak tu zyc gdy taki przeciwik ma grac z tobaSławol pisze: P.S. A nie wiem, czy wiecie, ale ta sympatyczna Czeszka od WH40k w niedzielę paradowała w namiocie i po okolicy w samym staniku.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
To widze tam w gorzowie lepsze laski jak u ciebie w białym KariliJako, że Bless skupił się na relacjach bitew naszych reprezentantów to nie muszę nic dodawać Najbardziej mi przypadła do gustu anegdotka z Nilsem, kapitanem repry Niemiec. Otóż poszliśmy we wtorek na dyskotekę, w pewnym momencie napalona polka wyciągnęła go za rękę z dyski, rzuciła na trawę, rozebrała go i siebie, usiadła na nim i ... chłopak puścił pawia Jak to określił Nils "...and then she fled". Gość obudził się potem o 7 rano gdzieś w centrum miasta pod krzakiem z rozpiętym rozporkiem... będzie miał wspomnienia z Polski, nie ma co
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Wygrał już wszystko, co jest do wygrania w WFB. Czas na emeryturę? Wywiad z Młodym dostępny na:
http://thegamblers.pl/?p=481
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Andrzej nie łam sięGolonka pisze:Jak to wczoraj cytował Dymitij "Choćbyś zbudował 100 mostów i raz zrobił komuś gałę, nie nazwą cię budowniczym mostów"
oczywiście zapraszam do komentowania:)Dmtrij pisze:zanim pojawią się zdjęcia od Sławola (błagam, daj je już:) )
Wygrał już wszystko, co jest do wygrania w WFB. Czas na emeryturę? Wywiad z Młodym dostępny na:
http://thegamblers.pl/?p=481
kto Cię ukąsił?Rince pisze:
Dzis bylem u dermatologa z noga. Ukaszenie kosztowalo mnie 200zl
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.