Grale Gamezone'a rev. 20.08.2007 - done - nowe foty

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

ofc są swietnie zrobione ale mam parę uwag ;)

SL na koniu jest praktycznie niewidoczny powinnien byc wyraźniejszy
Ogony koni mozna chyba ciut bardziej wyciągnąć
Metaliki - hmm niby ladnie wyglądają ale cos mi w nich nie pasi :D
Pozdro! ;)
czekamy na więcej fotek ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

mi się wszystko podoba nawet ta stal zapytam tylko ob się nie znam cy te ozdoby na bardingu koni sa juz takie czy sam malowałeś jak sam malowałeś to pełen szacun, jak są to i tak dobrze zrobiłeś bo gotowe rzeczy też trzeba zrobić żeby dobrze wyglądały :D :D
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Elgrond pisze:mi się wszystko podoba nawet ta stal zapytam tylko ob się nie znam cy te ozdoby na bardingu koni sa juz takie czy sam malowałeś jak sam malowałeś to pełen szacun, jak są to i tak dobrze zrobiłeś bo gotowe rzeczy też trzeba zrobić żeby dobrze wyglądały :D :D
Ozdoby to stala czesc figurki Pozdro :)

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Hmm wszystko spoko loko tylko ;)
1 Tarcze: freehandy a super tylko ta czerwień ..;/ Chyba lepszy był by jakiś inny kolor, może po prostu metalic albo drewno z śladami poszczególnych dech... to tylko moje skromne zdanie :P
2 Ogony zdecydowanie poprawić.
3SL wzmocnić bo jako tako na ziemi go widać ale na koniu to już prawie w ogóle ;/
Poza tymi 3 podpunktami świetna robota :)

Draco
Chuck Norris

Sykstus pisze:Hmm wszystko spoko loko tylko ;)
1 Tarcze: freehandy a super tylko ta czerwień ..;/ Chyba lepszy był by jakiś inny kolor, może po prostu metalic albo drewno z śladami poszczególnych dech... to tylko moje skromne zdanie :P
2 Ogony zdecydowanie poprawić.
3SL wzmocnić bo jako tako na ziemi go widać ale na koniu to już prawie w ogóle ;/
Poza tymi 3 podpunktami świetna robota :)
Z tego co wiem to na tych tarczach to tez nie sa freehandyale moge sie mylic:D

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=gz1147&sid=76b54636
Jednak nie freehandy ale i tak ładnie pomalowane :P

Santi
Mudżahedin

Post autor: Santi »

mi sie bardzo podobają modele jak i malowanie ;)

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

gejmzonowe rezczy maja mase detali zadne FH ... FH jest na plaszczu sztandarowego ... sl taki zostanie (jest miekki i taki bedzie nie chcialem mocniejszego robic bo jak przygladnalem sie tej lampeczce to stwierdzilem ze tam nie ma jak swiatlo padac stad maly zasieg SLa ...) ogony coz moge powiedziec ja takie lubie nie lubie wyciagnietych rzeczy wiec sa delikatne prezjscia i roznice kolorystyczne na ogonach sa nieznaczne ale taki juz moj styl figurka sama w sobie jest tak zarowiasta ze takie mile stonowane akcenty jakos przypadaja mi do gustu ... to juz jest gotowy produkt zadnych poprawek nie bedzie ... jak dobrze pojdzie ida w srode na jebajca ... PS freehendy nie sa dla mnie jakims problemem ale skoro producent narzuca cos to niestety trzeba sie trzymac bowiecej czasu zajeloby mi wypilowanie kielichow itp itd jak po prostu pomalowanie ich :D ... dla ciekawskich ten FH na plaszczu ...

Obrazek

chyba juz dosc typowe mocne prezjscie na nmm jakos nie moge sie tego wyzbyc ... nie podobaja mi sie temocne biale kreski ale coz jak zmiekcze za mocno bedzie nijaki i niekontrastowe pozostaje ostry kontrast ...

acha i wyprzedzajac komenty ten kielich obfotowany jest pod takim katem ze jest dziwne zludzenie jakby byla niepotrzebna ta kropka na tej faldzie materialu ale patrzac od tylca uzyskamy normalny niezaburzony obraz ...

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Masakra ... zajebie ... obrabianie 12 fotek ... a i tak zblizenia sa jakie sa ale nie narzekac mi tu ... foty troche jakosciowo gorsze bo robione pozniej i pogoda nie dopisywala ... ale mam nadzieje ze widac to co mialo widac ...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Obrazek

a i jeszcze jedno zapomniane zdjecie ...

Awatar użytkownika
Ashin
Wałkarz

Post autor: Ashin »

Ładniutkie, naprawdę dobrze prezentują się razem jak i pojedyńczo.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

No i fajnie pomalowane. Modele tez gut gut, jakies takie bardziej masywne od tych z GW.

Co to za sygnaturka na zdjeciach, jakies nowe studio malarskie?

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

są miodni, kolorki piekne :)

Santi
Mudżahedin

Post autor: Santi »

no razem naprawde fajnie wyglądają ;)

Draco
Chuck Norris

Narożny pisze:No i fajnie pomalowane. Modele tez gut gut, jakies takie bardziej masywne od tych z GW.

Co to za sygnaturka na zdjeciach, jakies nowe studio malarskie?
jop 8)

ODPOWIEDZ