Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Myslalem, że chcesz na mastera - to bym Ci zabrał
@Rudobrody - ewidentnie nie branie symbolicznego browara lub dwóch powoduje, ze macie coraz więcej graczy:)
@Rudobrody - ewidentnie nie branie symbolicznego browara lub dwóch powoduje, ze macie coraz więcej graczy:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Mogę postawić wstęp na turniej dla gracza i dać na browara
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
Nie wiem czy mastera chcesz płacić. =DKedo pisze:Mogę postawić wstęp na turniej dla gracza i dać na browara
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Tam gdzie jadę to nie master
- rudobrody79
- Falubaz
pewnie takDmtrij pisze:@Rudobrody - ewidentnie nie branie symbolicznego browara lub dwóch powoduje, ze macie coraz więcej graczy:)
innej drogi nie ma,żeby młodych graczy zachęcić do gry. jesteśmy zdania,że każdy nowy gracz niech sprawdzi jaką armią mu się gra najlepiej. po tym czasie sam zacznie zbierać i nie bedzie miał do nikogo pretensji
po za tym organizujemy sporo,nawet podczas obchodów Święta Wojska Polskiego, żeby przedstawić szerszej widowni nasze hobby:
http://www.wojsko-polskie.pl/multimedia ... ml#galeria
jesteśmy na jednym zdjęciu, jednak było tego więcej:
http://www.miscast.fora.pl/podforum-giz ... 46-30.html
2 i 7 z oka bogów przerzucamy z czosnków tylko przy pierwszym oku na początku gry?
-
- Oszukista
Tak.Kedo pisze:2 i 7 z oka bogów przerzucamy z czosnków tylko przy pierwszym oku na początku gry?
Jeśli strzelałeś z Helci do tego celu z 6+ wardem na strzelanie to ma.
Jeśli natomiast wesoło wbiegłeś nią w przeciwnika to niestety, nie ma warda.
Tak jest, jeśli ward jest na missile - jeśli natomiast vs warmachines to ma w obu przypadkach tego warda.
Jeśli natomiast wesoło wbiegłeś nią w przeciwnika to niestety, nie ma warda.
Tak jest, jeśli ward jest na missile - jeśli natomiast vs warmachines to ma w obu przypadkach tego warda.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Niestety ma. Ja też się kłóciłem aż Kudłaty zasędziował na zasadzie analogii z jakimś faq szczurów i od tego czasu ten ward działa również na helkęEldritch pisze:To od razu napiszcie czy Ikona 6+ Ward vs warmachines działa p-ko Helce bo znowu się o to z kimś ściąłem.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Analogie to bzdura wording jest jasny. Ward versus warmashines to jest monster wiec nie dziala i poki ktos mi tego nie udowodni w logiczny sposob inne granie nie ma sensu;)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Nie ma takie uscislenia Grolshek to ze Kudlaty tak sobie wymyslil o niczym nie swiadczy jeszcze.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.