Witam.
Przejrzałem pierwszą stronę i nie znalazłem odpowiedniego tematu.
Szukam figurek alternatywnych, mianowicie goblinów z pistoletami. Jestem przekonany, że koneserzy wiedzą kto takowe figury produkuje, szybkie google nie pomógł!
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
Furion
Modele alternatywne
Moderator: Kołata
No właśnie wiem, że takowych gdzieś widziałem, a nie mogę znaleźć ;/ Napiszę mu PM!
Thx Kołata, pozdrawiam
Furion
Thx Kołata, pozdrawiam
Furion
Poszukuje jakies zastepcze trolle tak zeby mniej wiecej byly w skalli i miescily sie na trollowa podstawke, macie jakies typy?
..."W świątyni dumania wolę jednak ambitniejsze dzieła. Właściwości żelu do golenia, skład proszku do prania, zalety odplamiacza. Słowem, a w zasadzie trzema: klasyka toaletowego gatunku"
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Te z Lotra od Morii powinny styknąć... Ale zaraz co ci się w tych wodnych od GW nie podoba ? Są świetne.
- swieta_barbara
- habydysz
Reaper ma duży asortyment trolowatych, tylko nie mogę znaleźć jaka to skala...Khay pisze:Poszukuje jakies zastepcze trolle tak zeby mniej wiecej byly w skalli i miescily sie na trollowa podstawke, macie jakies typy?
http://www.reapermini.com/Miniatures/troll/price
Pozdro
"Przeklęta knieja. Zawsze mi przypomina te zniewieściałe elfy." Kagain
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
www.banelegions.maelstromgames.co.uk/?tag=bnl-009
Takie cuś. Jakby co, to nawet u nas w sklepie (www.battlebear.pl) mamy na stanie
Ave
Niedźwiedź
Takie cuś. Jakby co, to nawet u nas w sklepie (www.battlebear.pl) mamy na stanie
Ave
Niedźwiedź
- Aron_Banalny
- Masakrator
trolle z hordes od privater pressPoszukuje jakies zastepcze trolle tak zeby mniej wiecej byly w skalli i miescily sie na trollowa podstawke, macie jakies typy?