![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Tak skałki to zwykły korek, a metaliki to boltgun metal na to agrax earthshade i krawedzie z chainmailaThePozbud pisze:Cała kompania prezentuje się wspaniale. Świetna robota![]()
Powiedz tylko z czego robisz skałki? Czy to jest korek?I jeśli mógłbyś zdradzić przepis na metaliki takie jak na ostrzach włóczni w kołczanach?
Żadnych nadzwyczajnych technik nie użyłem :p Wymyśliłem sobie układ tych słoi zrobiłem próbne ciemne kreski a później je porostu rozjaśniłem.Dziki pisze:Twoje prace gniotą. Wielkie brawa. Skoro już o drzewcach mowa to mógłbyś zdradzić, jak je robisz?
Trochę pobrudziłem go krwią pod tą głową, ale na fotkach słabo to widać. W sumie można go bardziej pochlapać.Raqq pisze:Krew! Krew i zadrapania. Malowanie świetne ale jak dla mnie trochę zbyt sterylne jak na orkaSzczególnie w okolicach tej odciętej głowy powinien być trochę ochlapany.
Jakich kolorów użyłeś do skóry? Zamierzam przemalować swoich Black orków, bo doszedłem do wniosku że mają za jasną (goblin green), a twoja wyszła naprawdę rewelacyjnie.