www.battlebear.pl

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Balseraph
Wałkarz
Kontakt:

Re: www.battlebear.pl

Post autor: Balseraph »

Przybyłem - zobaczyłem - kupiłem :)

Bardzo sympatyczni są też w bezpośredniej sprzedaży z ręki do ręki :)

Ale zapomniałem spytać, czy planujecie też wzbogacić ofertę o figurki w innych skalach?
np 15 mm?

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Post autor: ZOO Art Studio »

Hmmm... W innych skalach na pewno tak. Co do 15mm na razie mam mieszane uczucia, bo z jednej strony mamy całkiem udane produkcje, a z drugiej umiarkowane zainteresowanie klientów. Wydaje mi się, że scena polska jest już i tak za mała na liczbę sklepów z 15mm jaka jest obecnie, ale w przyszłości - kto wie?

Ave
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Mantisów to kupię ze 30 :D

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Trzymam za słowo:) Dziś dopinam zamówienie z RH tak więc pewnie gdzieś pod koniec przyszłego tygodnia będą...

Ave
Niedźwiedź

Szakel
Plewa

Post autor: Szakel »

Ostatnio kupowałem w BattleBear swoje pierwsze farbki do HE... Bardzo polecam! Świetny, przyjemny kontakt - odpowiedzi otrzymywałem po maksymalnie 1-2h, szybka wysyłka (u mnie wyszła pierwszego dnia chociaż popełniłem przypadkowo błąd przy wypełnianiu adresu) i co najważniejsze farbki w ogóle nie są naruszone. Takie zakupy to czysta przyjemność :)

Pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Obrazek

Zapraszamy do zakupów w naszym sklepie - już niebawem kolejne nowości!

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Obrazek

Nasi przyjaciele z Raging Heroes poprosili, byśmy dali znać na najpopularniejszym forum battlowym w Polsce o konkursie na imię i motto dla młodszej siostry Ivanki Kurganovej. Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie - do zgarnięcia figurki produkcji tego francuskiego producenta. Byłoby nam miło, gdybyście także wskazali, kto Was o konkursie poinformował - dzięki temu w przyszłości będziemy mogli wspólnie z Raging Heroes organizować konkursy obejmujące już tylko Polskę.

Także Twórzcie zajebiste imiona i nie zapomnijcie wspomnieć o BattleBear.pl - nie wątpię, że to właśnie z polskiego środowiska battla powinno się wywodzić imię dla tej zajefajnej rzeźby!

Więcej info o konkursie i formularz pod adresem: http://www.ragingheroes.com/blogs/news/6639744

No i oczywiście zapraszamy do zakupów w naszym sklepie - niedawno dotarł do nas świetny model Blood-Maw z Bane Legions - do obejrzenia pod adresem: http://battlebear.pl/blood-maw.html.

Ave
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Skorzystałem z oferty sklepu i jestem bardzo zadowolony. Świetny kontakt, szybko i bezproblemowo załatwiona transakcja.
Napewno jeszcze skorzystam w przyszłości :)

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Nie jestem pewien... Prowadzicie też sklep stacjonarny tam w okolicach Słupska ?

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

No na razie niestety nie :) Ale jest w planach - najpierw chcemy rozwinąć skrzydła w internecie. Ale jeśli chodzi o odbiór osobisty to nie ma problemu - chętnych zapraszamy w nasze skromne progi (po wcześniejszej zapowiedzi) - można zobaczyć figurki na żywo a dla chętnych możemy pokazać kilka chwytów na pędzel ;)

Ave
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Post autor: DarkAngel »

Świetny sklep, wszystkim polecam.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Skorzystałem i polecam. Szybko, dokładnie, a i pomyłkę sprawnie udało mi się naprawić :)

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Obrazek

Witam serdecznie!

Nadszedł grudzień i czas nowości z Raging Heroes. W ofercie BattleBear.pl pojawiły się:

oraz znana z serii fantasy Asharah w wersji Sci-Fi. Ponad to uzupełniliśmy zapasy Manticore&Khan-Urkhan oraz Kapitan Ivanki Kurganovej. Jeśli nie masz jeszcze swojego egzemplarza - spiesz się!

Niebawem na naszej stronie pojawią się kolejne tutoriale. Szykujemy także kolejne niespodzianki - już niebawem pojawią się kolejne fantastyczne figurki rozmaitych producentów. Tymczasem spokojnego końca świata!

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Obrazek

Miło mi poinformować, że wreszcie dotarło do nas długo oczekiwane wsparcie dla krasnoludzkich Generałów. W ofercie sklepu BattleBear.pl pojawiły się:

* Dwarf Ironshields Regiment
* Dwarf Ironshields Command Group
* Dwarf Veteran Champion

a także uzupełniliśmy magazyny o najbardziej rozchwytywane: Dwarf Berserkers Regiment, Dwarf Berserker i Dwarf Lord.

Ponad to pojawiły się także modele Avatars of War do innych niż Długobrodzi armii:

* Corrupters of Apoc Regiment with Great Weapons
* Corrupters of Apoc Command Group
* Champion of Pestilece
* Harpies of Apocalypse

Zapraszamy do ostatnich przedświątecznych zakupów, a tymczasem czekamy w BattleBear na kolejną paczkę od świętego mikołaja - tym razem z Anglii. Co to będzie? Dowiecie się niebawem :)

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Obrazek

Witam wszystkich w nowym, 2013 roku! Oby był jeszcze lepszy dla wszystkich miłośników bitewniaków!

W BattleBear nowy rok rozpoczął się od dwóch nowości dostępnych w naszym sklepie:

- Kernuor, Seer-Drune
- Aanchuth the Cursed, Warlock of the Gabrax

Poza tym uzupełniliśmy zapasy farbek Vallejo (które możecie zakupić u nas w doskonałych cenach). Zapraszamy do zakupów, by wasze armie były w nowym roku jeszcze piękniejsze i potężniejsze :)

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Obrazek

Witam serdecznie!

Tym razem prawdziwa premiera w naszym sklepie (choć na razie niezbyt liczna :) ) - figurki z Freebooter Miniatures. Jeśli będziecie nimi zainteresowani to z pewnością pojawi się znacznie więcej modeli z tej firmy - a nie ukrywam, że naprawdę warto, bo są to niesamowicie klimatyczne figurki. Jako przetarcie szlaków pojawiły się u nas Pumpkin Nagg oraz Malo Grodab and Bajo.

Pojawiły się też dwie niesamowite figurki z Mierce Miniatures (dawniej Bane Legions):

- Arthyen of Carn Maen
- Carrowek of Carn Dhu

Jak zwykle są to doskonałe odlewy żywiczne, które mogą stanowić ozdobę każdej armii. Ponadto uzupełniliśmy zapasy naszych bestsellerów, czyli Harpies of Apocalypse, Tundaar, Wind Rider I oraz Corrupters of Apoc with Great Weapons.

Ponadto uzupełniliśmy zapasy materiałów modelarskich i farb, tak więc ponownie możecie u nas zakupić trawkę Meadow Flowers oraz świetny podkład Amy Paintera Matt Black.

Zapraszam do zakupów. Pamiętajcie - u nas każdy klient jest kimś wyjątkowym, bo wiemy, jak bardzo kochacie nasze hobby!

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Obrazek

Witam!

W ten piękny lutowy poranek mam dla Was kolejną porcję świetnych modeli, które pojawiły się u nas w ofercie. Raging Heroes wydało ostatnio mnóstwo ciekawych modeli wśród których pojawiły się piękne panie świetnie odnajdujące się w klimatach Imperium:

- Brunhilde von Königsmark
- Hildegard von Königsmark
- Gretchen von Königsmark
- The Königsmark Sisters Limited Edition Box

Ponadto uzupełniliśmy zapasy tak przez Was rozchwytywanych: Skaryaa, Asharah, Preying Mantis oraz Blood Vestals. Dzięki niezwykłym rzeźbom i doskonałemu wykonaniu to prawdziwe hity na polskim rynku modelarskim.

Mamy także nowości dla miłośników futurystycznych klimatów. Mamy dla Was całkowitą nowość - Skaarlys - zabójcza piękność. Ponadto pojawiły się od dawna oczekiwane Blood Vestals Sci-Fi. Uzupełniliśmy także zapasy największego bestsellera - Kapitan Ivanki Kurganovej oraz jej dwóch śmiertelnie zabójczych sióstr Malinki i Olgi. Polecamy specjalną edycję, w której oprócz sióstr znajdziecie ich wiernego psa Charliego.

Zapraszamy do odwiedzenia BattleBear - dla nas każdy klient to ktoś wyjątkowy!

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Obrazek

Kolejny miesiąc przynosi obniżkę kosztów przesyłki kurierskiej w BattleBear.pl. Od dziś możecie otrzymać swoje zamówienia za 14 zł przy przedpłacie, lub z 17 zł w przypadku płatności przy odbiorze.

Jesteście dla nas najważniejsi, więc zmieniamy się dla Was!

Kolejne nowości już wkrótce - w końcu wiosna za pasem :)

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Obrazek

I piąteczek mamy. A z piąteczkiem nowości w BattleBear.pl. Zaczniemy od Freebootera, którym żywo się zainteresowaliście. W naszym sklepie pojawiły się kolejne pozycje z oferty tego producenta:

- ponętny Succubus
- Fallen Angel
- panna na okręcie, czyli Spitfire
- niezrównoważony pirat o celnym oku - Krud

Ponadto pojawiła się ponętna mistrzyni miecza z Mierce Miniatures (Bane Legions) - Kernsa - uwierzycie, że według producenta to Matka? ;)

Ponadto uzupełniliśmy zapasy, tak więc ponownie dostępne są m.in.: Dwarf Berserker Lord, Boer Dragonbane, Dwarf Berserkers Regiment oraz Donnerkarl Cannon.

Zapraszamy do zapoznania się z naszym asortymentem i oczywiście do zakupów!

Ave!
Niedźwiedź
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, o 19:00 przez ZOO Art Studio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Nie uwierzymy. Popraw byka Niedźwiedziu :wink:

ODPOWIEDZ