I Liga Rivendell.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Re: I Liga Rivendell.

Post autor: Morog »

chcesz mieć świadków? :)
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

nie będziecie sami, ja z żukiem też o tej porze gram :)
Obrazek

hirek
Mudżahedin

Post autor: hirek »

Hej,
poszukuję kontaktu do kolegi Pawła, żeby umówić się na bitwę.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

hirek pisze:Hej,
Zadzwoń do sklepu. To jeden z pracowników 8)
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

goboss pisze:gram z Soliderem jutro o 11. kibice mile widziani :)
Będziesz miał drugą parę przy drugim stole i mnie pomiędzy rozdającego karniaki. Tadammm !

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Post autor: Solider »

hirek pisze:Hej,
Jeżeli dobrze kojarzę, to członek Rivendell, więc kontakt z nim najprostszy jest przez sklep. :wink:

EDIT: Ach ta ninja. :)

Ps. Z tymi karniakami to się wypchaj. :twisted:
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

:-.

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Dajcie sobie jutro buziaka :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Asgard
Mudżahedin

Post autor: Asgard »

Wypadło mi parę spraw i chętnie zagram na format ligi (rozpa może inna niż na ligę) w piątek najlepiej na 15:00 w wiadomym miejscu ;) ktoś chętny?

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

ja z żukiem 20:0. dzięki za miłą grę :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

mati cisnie, az strach...;)
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

oj tam oj tam, mały fuksik ;) a to iron blaster zabił helenkę, potem dyska, a to mournfangi zjadły klocek warriorów, a to inni zjedli trolle, a pomiędzy tym brama wciungła cały oddział ironów ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Ja vs Goboss 12:8

Również dziękuję, za miłą i bezstresową grę.

Ps. Rewanż wisi w powietrzu. ;)

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

1 tura, misscast, nie ma generala, bsb traci look outa w lukach, ginie od canonow w 2giej.
potem udaje sie jednak zrobic do przodu i to calkeim sporo, siadaja great swordzi, zostaje 1, bsb i general, do tego 15 strzalek na bliskim i alter ze strzalkami bez sejwa. niestety drzewo nie zdaje 1 breja od demisiow, przez co alter dostaje wpierdul, na koniec 4 z 5 wildow zabija sie szarzuajc przez murek na dupe rydwanu, a koles na orle nie zbiera sie na 9. trace bohaterow, wildow i jakies smieci.
Solider great swordow, halabardy, duzego maga, park maszynowy. 8:12.
jak sam Grolshek stwierdzil. przegralem bitwe w jedna ture, juz nie wspominajac o wybuchu generala.

dziekuje za mila bitewke i czekam na rewanz, a Groszkowi dziekuje za pomoc w zasadach.
Obrazek

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

to jednak gra w której rzuca się kostami, nie?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

A co ma Żuk powiedzieć na temat kostek ? Strzał helenka do piachu, strzał duży serfer do piachu, szarża mournów k3 impacty, szarża maneaterów k3 impacty, brama 11 siły. Chaos pełną gębą.

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

dokładnie chaos na stole ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

goboss pisze:1 tura, misscast, nie ma generala, bsb traci look outa w lukach, ginie od canonow w 2giej.
potem udaje sie jednak zrobic do przodu i to calkeim sporo, siadaja great swordzi, zostaje 1, bsb i general, do tego 15 strzalek na bliskim i alter ze strzalkami bez sejwa. niestety drzewo nie zdaje 1 breja od demisiow, przez co alter dostaje wpierdul, na koniec 4 z 5 wildow zabija sie szarzuajc przez murek na dupe rydwanu, a koles na orle nie zbiera sie na 9. trace bohaterow, wildow i jakies smieci.
Solider great swordow, halabardy, duzego maga, park maszynowy. 8:12.
jak sam Grolshek stwierdzil. przegralem bitwe w jedna ture, juz nie wspominajac o wybuchu generala.

dziekuje za mila bitewke i czekam na rewanz, a Groszkowi dziekuje za pomoc w zasadach.
Wildów, co powiesili się na płocie było trzech, bo jednego wcześniej zabili łucznicy. :twisted: Hej, a mojego pecha nie opiszesz, bo tak wygląda, jakbyś tylko Ty go miał? ;) Fakt, że gra była totalnie bez spiny i na lajcie.

- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

ale co to za pech, że cannon nie zabil orla za lukami, ktory stal na krawedzi, okolo 8miu cali za nimi. ze raz spaliles szarze na 7 halabardami w driady w lesie. wildow bylo 4*(znaczy siadlo 3 z 4), bankowo.
raz chyba nie pogoniles greatswordami w driady na 5, ale to by duzo nie zmienilo i tak bym potem to wystrzelal. magia Twoja na mnie nie byla jakas super. mowiles, ze bylo slabo, a jeden pocisk zabija 5 wayow, generalnie Ci wchodzila. nie moja wina, ze na moja armie nie byla jakas super.
Obrazek

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

goboss pisze:ale co to za pech, że cannon nie zabil orla za lukami, ktory stal na krawedzi, okolo 8miu cali za nimi. ze raz spaliles szarze na 7 halabardami w driady w lesie. wildow bylo 4*(znaczy siadlo 3 z 4), bankowo.
raz chyba nie pogoniles greatswordami w driady na 5, ale to by duzo nie zmienilo i tak bym potem to wystrzelal. magia Twoja na mnie nie byla jakas super. mowiles, ze bylo slabo, a jeden pocisk zabija 5 wayow, generalnie Ci wchodzila. nie moja wina, ze na moja armie nie byla jakas super.
2x cannony, 1 tura 2x misfire, dobrze, że był Inżynier. :) Halabardy dochodziły na 5, dzięki temu nie dostałyby szarży od boku, tancerzy. A tak 1 i 2 na szarżę, potem szarża od boku tancerzy i leci mag i halabardy do piachu, warte około 500pts. Przy strzale z helblastera 16 hitów na 4 i na 2, schodzi 4 wildów, powinien cały oddział. Więcej grzechów nie pamiętam, ale przecież nie będziemy się licytować. Trzeba rewanż rozegrać i tyle. ;)

Ps. Jak dla mnie to EOT, bo zaczyna to dziwnie wyglądać. :wink:

- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!

ODPOWIEDZ