I Liga Rivendell.
Re: I Liga Rivendell.
chcesz mieć świadków?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Jeżeli dobrze kojarzę, to członek Rivendell, więc kontakt z nim najprostszy jest przez sklep.hirek pisze:Hej,
poszukuję kontaktu do kolegi Pawła, żeby umówić się na bitwę.
EDIT: Ach ta ninja.
Ps. Z tymi karniakami to się wypchaj.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Ja vs Goboss 12:8
Również dziękuję, za miłą i bezstresową grę.
Ps. Rewanż wisi w powietrzu.
Również dziękuję, za miłą i bezstresową grę.
Ps. Rewanż wisi w powietrzu.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
1 tura, misscast, nie ma generala, bsb traci look outa w lukach, ginie od canonow w 2giej.
potem udaje sie jednak zrobic do przodu i to calkeim sporo, siadaja great swordzi, zostaje 1, bsb i general, do tego 15 strzalek na bliskim i alter ze strzalkami bez sejwa. niestety drzewo nie zdaje 1 breja od demisiow, przez co alter dostaje wpierdul, na koniec 4 z 5 wildow zabija sie szarzuajc przez murek na dupe rydwanu, a koles na orle nie zbiera sie na 9. trace bohaterow, wildow i jakies smieci.
Solider great swordow, halabardy, duzego maga, park maszynowy. 8:12.
jak sam Grolshek stwierdzil. przegralem bitwe w jedna ture, juz nie wspominajac o wybuchu generala.
dziekuje za mila bitewke i czekam na rewanz, a Groszkowi dziekuje za pomoc w zasadach.
potem udaje sie jednak zrobic do przodu i to calkeim sporo, siadaja great swordzi, zostaje 1, bsb i general, do tego 15 strzalek na bliskim i alter ze strzalkami bez sejwa. niestety drzewo nie zdaje 1 breja od demisiow, przez co alter dostaje wpierdul, na koniec 4 z 5 wildow zabija sie szarzuajc przez murek na dupe rydwanu, a koles na orle nie zbiera sie na 9. trace bohaterow, wildow i jakies smieci.
jak sam Grolshek stwierdzil. przegralem bitwe w jedna ture, juz nie wspominajac o wybuchu generala.
dziekuje za mila bitewke i czekam na rewanz, a Groszkowi dziekuje za pomoc w zasadach.
to jednak gra w której rzuca się kostami, nie?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
Wildów, co powiesili się na płocie było trzech, bo jednego wcześniej zabili łucznicy. Hej, a mojego pecha nie opiszesz, bo tak wygląda, jakbyś tylko Ty go miał? Fakt, że gra była totalnie bez spiny i na lajcie.goboss pisze:1 tura, misscast, nie ma generala, bsb traci look outa w lukach, ginie od canonow w 2giej.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
ale co to za pech, że cannon nie zabil orla za lukami, ktory stal na krawedzi, okolo 8miu cali za nimi. ze raz spaliles szarze na 7 halabardami w driady w lesie. wildow bylo 4*(znaczy siadlo 3 z 4), bankowo.
raz chyba nie pogoniles greatswordami w driady na 5, ale to by duzo nie zmienilo i tak bym potem to wystrzelal. magia Twoja na mnie nie byla jakas super. mowiles, ze bylo slabo, a jeden pocisk zabija 5 wayow, generalnie Ci wchodzila. nie moja wina, ze na moja armie nie byla jakas super.
raz chyba nie pogoniles greatswordami w driady na 5, ale to by duzo nie zmienilo i tak bym potem to wystrzelal. magia Twoja na mnie nie byla jakas super. mowiles, ze bylo slabo, a jeden pocisk zabija 5 wayow, generalnie Ci wchodzila. nie moja wina, ze na moja armie nie byla jakas super.
2x cannony, 1 tura 2x misfire, dobrze, że był Inżynier. Halabardy dochodziły na 5, dzięki temu nie dostałyby szarży od boku, tancerzy. A tak 1 i 2 na szarżę, potem szarża od boku tancerzy i leci mag i halabardy do piachu, warte około 500pts. Przy strzale z helblastera 16 hitów na 4 i na 2, schodzi 4 wildów, powinien cały oddział. Więcej grzechów nie pamiętam, ale przecież nie będziemy się licytować. Trzeba rewanż rozegrać i tyle.goboss pisze:ale co to za pech, że cannon nie zabil orla za lukami, ktory stal na krawedzi, okolo 8miu cali za nimi. ze raz spaliles szarze na 7 halabardami w driady w lesie. wildow bylo 4*(znaczy siadlo 3 z 4), bankowo.
Ps. Jak dla mnie to EOT, bo zaczyna to dziwnie wyglądać.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious