Unnamed1500 Pts - Dark Elves Army
1 Sorceress @ 162 Pts
General; Magic Level 2
Darkstar Cloak [20]
Dark Steed
1 Sorceress @ 182 Pts
Magic Level 2
Tome of Furion [15]
Power Stone [25]
Dark Steed
1 Sorceress @ 180 Pts
Magic Level 2
Dispel Scroll [25]
Crystal of Midnight [25]
2 Reaper Bolt Thrower @ 200 Pts
2 Cold One Chariot @ 194 Pts
Spear
2 Cold One Chariot @ 194 Pts
Spear
5 Harpies @ 65 Pts
2ndWeapon
5 Dark Riders @ 97 Pts
Spear; Light Armour; Musician
5 Dark Riders @ 97 Pts
Spear; Light Armour; Musician
10 Warriors @ 125 Pts
Repeating Crossbow; Light Armour; Shield; Musician
Casting Pool: 9
Dispel Pool: 5
Models in Army: 38
Total Army Cost: 1496
DE 1,5k
Czy ja wiem, czy cztery rydwany na 1500 są takie oklepane?
Grałem rozpiskami opartymi o cztery rydwany na różne pkty i nie za bardzo mi się podobało. 4 głupoty na turę na LD8 właściwie uniemożliwiają skonstruowanie porządnej taktyki.
No i nie jestem zwolennikiem topienia takich punktów w magii DE. Myślę, że dwie czarodziejki by stykły. Szczególnie, że w tej rozpie nie za bardzo masz je wszystkie na dłużej gdzie schować tak, by jednocześnie dobrze czarowały.
Grałem rozpiskami opartymi o cztery rydwany na różne pkty i nie za bardzo mi się podobało. 4 głupoty na turę na LD8 właściwie uniemożliwiają skonstruowanie porządnej taktyki.
No i nie jestem zwolennikiem topienia takich punktów w magii DE. Myślę, że dwie czarodziejki by stykły. Szczególnie, że w tej rozpie nie za bardzo masz je wszystkie na dłużej gdzie schować tak, by jednocześnie dobrze czarowały.
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."
Jak dla mnie, to jesli chcesz sie bawic rydwanami to noble z Ld 9 jest musowy. Nawet jak dwa bierzesz, to dobrze go miec w poblizu, zeby te 9 Ld dawał- wtedy tylko trzymasz go w piechocie, a oba charioty na flankach tejże. Albo w COK i charioty próbuja gonic za kawaleria co im jednak słabo wychodzi
Full magia w DE jest po prostu słaba... Każda turniejowa armia to wsysa...
W DE trzeba połączyć ochronę magiczną ze strzelaniem i jakimś przykopem... Tutaj widzę tylko magię...
Niestety DE to są kiepskie pedały...
W DE trzeba połączyć ochronę magiczną ze strzelaniem i jakimś przykopem... Tutaj widzę tylko magię...
Niestety DE to są kiepskie pedały...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD