a kto na to zwracał uwagę....Robert.P pisze:Jaką ona armią gra?
THEGAMBLERS.PL - Twoje źródło informacji
Re: THEGAMBLERS.PL - Twoje źródło informacji
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Pewnie jakiś nerd-spinacz#helion# pisze:a kto na to zwracał uwagę....Robert.P pisze:Jaką ona armią gra?
![]()
![]()
![]()
LohostDymitr pisze:ale w tym czasie - może jednak macie pomysł na człowieka, z którym warto zrobić rozmowę?
i nie, nie będzie to Lohost ^^
A jak masz pomysły na ciekawe pytania to możesz przycisnąć Shina.

Ja czekam na wywiad z największym celebrytą BP - Dymitrem;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Proponuje shina 
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

- rudobrody79
- Falubaz
.....że się wtrącę, będąc graczem z Północy....Asassello pisze:LohostDymitr pisze:ale w tym czasie - może jednak macie pomysł na człowieka, z którym warto zrobić rozmowę?
i nie, nie będzie to Lohost ^^ciekawe jak wygląda WFB na północy Polski od środka.
mamy tutaj wielu nowych, ambitnych i aktywnych graczy,którym brakuje kasy na spełnienie marzeń o graniu własnymi armiami !
http://www.wojsko-polskie.pl/multimedia ... ml#galeria
http://www.miscast.fora.pl/podforum-giz ... c1bcd54830
(
Prawda a Siweusz mieszka na Białorusi Zachodniej.Jankiel pisze:Spoko. Ale czy Giżycko to nie jest już przypadkiem południe Litwy?wcale nie potrzebuję wywiadu, tylko nie drażnijcie graczy z północy
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
A ja chciałbym się zapytać czy ten temat na pewno powinien być przypięty? Od jakiegoś czasu nie ma nowych wywiadów, hype na nie się chyba skończył.
Dymitr coś tam obiecuje, ale to wygląda już jak obietnica przedwyborcza, a nie prężne działania jak na początku działalności portalu.
Jak pojawi się nowy wywiad to się temat automatycznie podbije. IMO nie ma sensu zaśmiecania listy przyklejonych tematów. Ta lista i tak jest strasznie długa i tylko wkurza przy przeglądaniu forum.
Dymitr coś tam obiecuje, ale to wygląda już jak obietnica przedwyborcza, a nie prężne działania jak na początku działalności portalu.
Jak pojawi się nowy wywiad to się temat automatycznie podbije. IMO nie ma sensu zaśmiecania listy przyklejonych tematów. Ta lista i tak jest strasznie długa i tylko wkurza przy przeglądaniu forum.

- rudobrody79
- Falubaz
wracając do geografii....kiedyś były tutaj prusy, teraz są mazury
jeśli prowadzący the.gamblers miałby ochotę, to proponuję zrealizować temat / materiał mający na celu przybliżenie turniejów w ośrodków na mazurach graczom z innych części Polski. do czego z całego serca zachęcam. nie jet do nas aż tak daleko a wypad na północ z Warszawy czy na zachód z Białegostoku, nie byłby zbytnim problemem. zawsze ten pierwszy raz jest najgorszy.
jeśli prowadzący the.gamblers miałby ochotę, to proponuję zrealizować temat / materiał mający na celu przybliżenie turniejów w ośrodków na mazurach graczom z innych części Polski. do czego z całego serca zachęcam. nie jet do nas aż tak daleko a wypad na północ z Warszawy czy na zachód z Białegostoku, nie byłby zbytnim problemem. zawsze ten pierwszy raz jest najgorszy.
smutne kurde smutne. Ale od siebie powiem że Północ jest super bylismy i na masterach (BoB) i na masterolokalach (Szczecin pozdro Furion^^) i było super ; )rudobrody79 pisze:zawsze ten pierwszy raz jest najgorszy.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
dobra, powoli zawiązał się zespół redakcyjny - mnie w pracy zamordowali zleceniem i nie mam czasu nawet się po głowie podrapać.
Najbliższe dni to kilka rozmów, a także mała niespodzianka. Mam nadzieję, że Wam będzie odpowiadać.
Północne turnieje? Chętnie... Z kim o tym jednak miałbym porozmawiać, żeby nie był to - sami wiecie ^^
Najbliższe dni to kilka rozmów, a także mała niespodzianka. Mam nadzieję, że Wam będzie odpowiadać.
Północne turnieje? Chętnie... Z kim o tym jednak miałbym porozmawiać, żeby nie był to - sami wiecie ^^
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
my jeździmy wszędzie - byliśmy na Pucharze Szczecina, Baltic Open i Bitwie o Białystok...
Jeżeli masz zespół redakcyjny to wyślij kogoś innego do tej rozmowy
, przydałaby się Wam tam battlowa Monika Olejnik z czasów swej świetności - byłoby dużo ciekawiej... na ten moment strasznie dużo grzecznej gatki - 0 kontrowersyjności - drażliwe tematy ledwie pogłaskane...
Jeżeli masz zespół redakcyjny to wyślij kogoś innego do tej rozmowy
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- rudobrody79
- Falubaz
nie chodzi mi o zrobienie materiału nt imprez na Północy lecz oLaik pisze:my jeździmy wszędzie - byliśmy na Pucharze Szczecina, Baltic Open i Bitwie o Białystok...
przybliżenie graczom imprez na mazurach
żeby choć część przekonała się do nas. nie jest wcale daleko, tylko to dla niektórych nieznana i dzika kraina
Do Gizycka jednak kawalek jest. Jak na jedniodniowego lokala, troszke za daleko, i po slabych drogach.rudobrody79 pisze:wracając do geografii... nie jet do nas aż tak daleko a wypad na północ z Warszawy czy na zachód z Białegostoku, nie byłby zbytnim problemem. zawsze ten pierwszy raz jest najgorszy.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Wywiad ciekawy i fajny 
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.