7 ed. - nowe HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Paku:
coool. zabijasz 2.
a oni maja 3 szeregi i przewage.
coool. zabijasz 2.
a oni maja 3 szeregi i przewage.
konie dodadzą jednego
wiec przegraja tylko o 1, ale, ale jak to mozliwe aby taka piechota wpadła w jazde co ma 18 cali...
wiec przegraja tylko o 1, ale, ale jak to mozliwe aby taka piechota wpadła w jazde co ma 18 cali...
Tylko mi się tak zdaje czy oni mówili o dragonach a nie o ellyrianach..Szaman pisze:Ellyrianie chyba nie sluza do walki wrecz...Kosa pisze:konie dodadzą jednego
Szaman może powiesz coś więcej... Cokolwiek ciekawego jakiś magiczny item czy cuś...
a to sorry... te 18 cali mnie zmyliloMajones pisze:Tylko mi się tak zdaje czy oni mówili o dragonach a nie o ellyrianach..Szaman pisze:Ellyrianie chyba nie sluza do walki wrecz...Kosa pisze:konie dodadzą jednego
"I fart in your general direction"
w cytowanej dyskusji nie ma nic o atakach, ale widac musialem cos przeoczyclith pisze:O to ellyraine maja 2A?Szaman pisze:a to sorry... te 18 cali mnie zmyliloMajones pisze: Tylko mi się tak zdaje czy oni mówili o dragonach a nie o ellyrianach..
"I fart in your general direction"
no to pewnie po ithilmar bardingu
a on przypadkiem jaj sobie nie robi bo pewno ma book i teraz sobie po prostu jaja robi. i chce nas wyprowadzić równowagi jak to nie ma być to by byłą dopiero przegina nic fajnego nie zostanie to coś mi sie wydaje ze ta armia jeszcze gorsza będzie
co do przedmiotów ot pewno dobre wywala i syfy wrzucą napewno tak będze jak ze wszystkim niby coś zmeinia ale chyba
na gorsze jeszcze BB ze sztandarów nie będzie co ? i warda na 4+ z przerzutem też nie będzie
co do przedmiotów ot pewno dobre wywala i syfy wrzucą napewno tak będze jak ze wszystkim niby coś zmeinia ale chyba
na gorsze jeszcze BB ze sztandarów nie będzie co ? i warda na 4+ z przerzutem też nie będzie
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
thurionie, o naiwny.
I ty bedziesz jadl mu z reki teraz, jak jakis nieprzymierzajac.. elf? (;
I ty bedziesz jadl mu z reki teraz, jak jakis nieprzymierzajac.. elf? (;